ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Салерно:Аз съм новият президент на Ботев имам договор!

Мнениеот demy27 » 17 фев 2010 21:32

Това, което се случи до тук беше напълно очаквано. Това което може да се случи от тук нататък опира до избор между това - феновете да застанат зад дебелия италианец или да застанат срещу него. Като вече е ясно че до него са БФС и най-вероятно и Община Пловдив. Какво ли ще изберат феновете. Да не си на тяхно място.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 17 фев 2010 21:35

lud написа:Феновете трябва да са ми благодарни, че спасявам клуба в такъв момент, заяви италианецът, който е склонен да остави Пичони на треньорския пост.Категорично заявявам, че ще плащам автобусите на феновете за нашите гостувания, а цените на билетите на домакинските ни мачове ще бъдат минимални", каза още Салерно. ТОВА СИ Е ЖИВА ГАВРА.ПАРВО ТРЯБВА ДА СМИ МУ БЛАГОДАРНИ ПОСЛЕ СМЕ ВСЕ ЕДНО НЯКАКВИ ПРОСЯЦИ ИЛИ КЛУ6АРИ 6ТЯЛ ДА НИ ПАЛ6ТА АВТОБУСИТЕ маи.... де.... гадина дебела.бфс да внимава много

Прави го за нашо удобство ... Май не ти куца само Българския ...!
Чакай първо да видим черно на бяло необходимите документи и тогава да говорим за рейсове и прочие ...

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 17 фев 2010 21:36

Фореввър за това със слексите пари всичко го знаем. Но мисля че за последните събития в клуба не ми се вярва фенове да са взимали рушвети.
ИзображениеИзображение

botev forever

Мнениеот botev forever » 17 фев 2010 21:37

demy27 написа:Това, което се случи до тук беше напълно очаквано. Това което може да се случи от тук нататък опира до избор между това - феновете да застанат зад дебелия италианец или да застанат срещу него. Като вече е ясно че до него са БФС и най-вероятно и Община Пловдив. Какво ли ще изберат феновете. Да не си на тяхно място.

Всичко това не е на магарето работа т.с. demy27.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 17 фев 2010 21:38

Това е нищо,очаквам тези дни мощно изпокарване на феновете във форума.Ще има разделение...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 17 фев 2010 21:39

botev forever написа:
demy27 написа:Това, което се случи до тук беше напълно очаквано. Това което може да се случи от тук нататък опира до избор между това - феновете да застанат зад дебелия италианец или да застанат срещу него. Като вече е ясно че до него са БФС и най-вероятно и Община Пловдив. Какво ли ще изберат феновете. Да не си на тяхно място.

Какво ти е виновен човека?Спри да се заяждаш,предупредих те!
Изображение
Изображение

botev forever

Мнениеот botev forever » 17 фев 2010 21:44

rump_shaker написа:Фореввър за това със слексите пари всичко го знаем. Но мисля че за последните събития в клуба не ми се вярва фенове да са взимали рушвети.

Сам виждаш,че плондера се опитва да подкупи феновете публично!!!Смятай какво е на "тихия"фронт.Вярвай ми наистина има такива лица.......,както тези непосвенили се да вземат пари и от Селяка.

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 17 фев 2010 21:45

dagger1912 написа:Абе мама му стара на Салерно и компания вместо да си дават парите на вятъра да започнат начисто "с нас"- с новият Ботев и да имаме доста мощна финансова подкрепа дори и във В група /а нали сме щели да взимаме лиценза на Любимец/ ... Ще стане много добре :D ... Само го плюете, но Сельо е избрал другата "Италианска групичка" да купи Ботев и тези с Салерно ги е оставил на "заден план" ... А Сельо като им извъртя номера с двуцифрените милиони в договора са се отказали и дойдоха на "прицел" отново Салерно и компания ... Сега може да е Селска подлога или още какво ли не, но лично за мен не се е доказвал като такъв ... Докара футболисти и Селския го заряза, за да почне преговори с Реки- Меки там къв беше ... Ама това си е мойта гледна точка- вие каквото си искате мислете, само недейте да ме "плюете" и "храчете" тука ...

http://www.vbox7.com/play:397029d6&start=4
rump_shaker написа:МИНУС И ОТ МЕН незнам как ги мислите тези

Наддаването започна :lol:

-315 от мен ;)
Изображение

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 17 фев 2010 21:46

botev forever написа:

Прочети мнението на Alternative - точно под твоето. Той разбира какво се опитвам да кажа.
И един умен човек винаги се интересува как изглеждат нещата от страни.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 17 фев 2010 21:50

Аз само като прочета, че италианците се били "влюбили" в Ботев Пловдив ми става ясно, че Селю е успял да си намери спасители чак от Италия :evil: :evil: :evil:

Върни се в “Ботев”