СП 2022: Иран - САЩ - 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: СП 2022: Иран - САЩ - 0:1 FT
Тука много специалисти, бате... Не става дума, дали е имало контакт или не. Става дума, че той изобщо не посмя да погледне ситуацията на ВАР. Амидофен, колкото разбираш от баскетбол, толкова и от футбол...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Re: СП 2022: Иран - САЩ, Вторник от 21:00
RMCF написа:Drunken_Master написа:JimBeam написа:Drunken_Master написа:Kъв чист гол ? Аз гледам тоя мач от десет минути и съдията не спира да прави шпалири на САЩ.
Като не си го гледал по-добре не коментирай. Гледай си там Русия, о чакай.
Съдията що не погледна тая ситуация на ВАР, ве ? А ?
Щото тва не е балет?
Не се занимавай с русофили като него. Гледал само 10 минути и веднага вади заключение кого бутали и кого не, а не обелва и думичка за отмененият гол на САЩ и 9 минутното продължение. Изобщо с такива хора закърмени с идеята на социализма няма смисъл да си губиш времето.
Drunken_Master написа:RMCF написа:Щото тва не е балет?
Той няма откъде да знае, каква е ситуацията, ако не я види на ВАР. Правите се на ударени в момента. При положение, че имаше толкова много играчи, които скочиха и то в последната минута трябваше да я види, а той не посмя. Кво ти говори това ?
Съдията го пращат да гледа, когато трябва да ПРОМЕНИ решението си. Тук въобще нямаше нужда да го променя, щото рязания се строполи като жена.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
Drunken_Master написа:RMCF написа:Щото тва не е балет?
Той няма откъде да знае, каква е ситуацията, ако не я види на ВАР. Правите се на ударени в момента. При положение, че имаше толкова много играчи, които скочиха и то в последната минута трябваше да я види, а той не посмя. Кво ти говори това ?
Съдията не може да ходи да гледа ВАР, когато си иска. Трябва от ВАР, да му дадат сигнал и да го извикат да гледа.
Ужасно грозен и слаб мач. САЩ се класират заслужено но и двата отбора сътвориха грозен мач. Иранците с по-голяма заслуга за грозния мач нищо не играха даже топката ги биеше през краката.
Американците съвсем спокойно може да опукат Нидерландия.
Холандия-САЩ
Англия-Сенегал
аз въобще не мисля че на холандците ще им е лесен тоя двубой
Англия-Сенегал
аз въобще не мисля че на холандците ще им е лесен тоя двубой
- Drunken_Master
- Контакти:
4x4 написа:Значи Холандия - САЩ 8/финал
България кога ще играе ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".