СП 2022: Нидерландия - Еквадор - 1:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2022: Нидерландия - Еквадор, Петък от 18:00
Браво на еквадорците за мача. Може би трябваше и да спечелят. Много бягат и много битка дават.
Холандците с 0,07 xG.
- Udoji90
- Контакти:
Re: СП 2022: Нидерландия - Еквадор - 1:1 FT
Доста посредствени "лалета" до момента. Нямаше да е незаслужено, ако бяха загубили и двата пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
kingofpop написа:botevplovdiveoe написа:След вчерашния мач на Португалия и днешния на Холандия е ясно,че шампионът ще е от Европа, просто бутането на отборите от Европа е очевадно.
Шампионът ще е от Южна Америка. След 3 седмици ако искаш ще се цитираме :D
Бразилия ли ще е шампиона от Южна Америка? Нещо не го вярвам без Неймар и със злобльото Ричарлисон който е ходещ червен картон но да видим.
- insaneboy1
- Контакти:
Pichichi написа:kingofpop написа:botevplovdiveoe написа:След вчерашния мач на Португалия и днешния на Холандия е ясно,че шампионът ще е от Европа, просто бутането на отборите от Европа е очевадно.
Бразилия ли ще е шампиона от Южна Америка? Нещо не го вярвам без Неймар и със злобльото Ричарлисон който е ходещ червен картон но да видим.
Неймар пропуска само групите.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Холандия с това 5-3-2 до никъде няма да стигнат. Още първия мач го писах и сега се потвърждава. Няма по-голяма малоумщина да подредиш талантлив състав в схема 5-3-2 и да притъпиш всякаква острота в играта.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
kingofpop написа:botevplovdiveoe написа:След вчерашния мач на Португалия и днешния на Холандия е ясно,че шампионът ще е от Европа, просто бутането на отборите от Европа е очевадно.
Ами кой ще е от ЮА? Аржентина трябва да тежко да вдигне,че първия мач хич не беше добра работата,Уругвай нищо,единствено може би Бразилия до момента ми харесаха доста,но да ги пиша шампион от сега е твърде рано.Иначе ми се иска да е извън Европа шампиона,такъв няма от 2002-ра , но да видим съдиийският фактор ще наклони ли везните нанякъде,дано не.
КАУЗА КОЛЕЖА!
Лалетата на финал въпреки Ван Гал
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
botevplovdiveoe написа:kingofpop написа:botevplovdiveoe написа:След вчерашния мач на Португалия и днешния на Холандия е ясно,че шампионът ще е от Европа, просто бутането на отборите от Европа е очевадно.
Ами кой ще е от ЮА? Аржентина трябва да тежко да вдигне,че първия мач хич не беше добра работата,Уругвай нищо,единствено може би Бразилия до момента ми харесаха доста,но да ги пиша шампион от сега е твърде рано.Иначе ми се иска да е извън Европа шампиона,такъв няма от 2002-ра , но да видим съдиийският фактор ще наклони ли везните нанякъде,дано не.
Най-вероятно Бразилия. Но пето поредно световно от Европа отказвам да приема. В краен случай Аржентина да повторят подвига на Испания от 2010, когато спечелиха след загуба в първия мач, но не ми се вярва. Нямат защита и халфове за такъв подвиг :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Pichichi написа:kingofpop написа:botevplovdiveoe написа:След вчерашния мач на Португалия и днешния на Холандия е ясно,че шампионът ще е от Европа, просто бутането на отборите от Европа е очевадно.
И аз съм скептичен за Ричарлисон. Но ако вкара и на някой завързан полуфинал ще ме опровергае хептем :D. Неймар ако е здрав е трудно да го спират в момента, само с ритане. Вчера сърбите бяха безпомощни.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.