Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот delqnski47 » 25 ное 2022 16:37

Soulen написа:Романса между Помияра и Дрънкен му съперничи само любовния триъгълник навремето между Storm, Leticia и някъв фен на Берое.

Онова беше велико, направо си приготвях пуканки и сядах да чета най-великата тема в историята на тоя форум, за Серия А, само че не помня вече коя година беше. То май 10 години минаха от тогава.

Ейййййй, къде ме върна в добрите стари времена на форумчето... :))
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 25 ное 2022 16:38

А кой беше тоя, дето сваляше Ралка_Левскарка ? То големи пируети бяха тогава... :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 ное 2022 16:40

delqnski47 написа:
Soulen написа:Романса между Помияра и Дрънкен му съперничи само любовния триъгълник навремето между Storm, Leticia и някъв фен на Берое.

Онова беше велико, направо си приготвях пуканки и сядах да чета най-великата тема в историята на тоя форум, за Серия А, само че не помня вече коя година беше. То май 10 години минаха от тогава.

Велики време бяха. Тъкмо навлизаше и Левскар 90 с 10 хиляди профила на КНДР, Джугашвили и т.н.

СТАНКО и Санди изгряваха, капитан Стотелмайер и Фифи Перото избухваха...
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 25 ное 2022 16:44

Soulen написа:
delqnski47 написа:

Велики време бяха. Тъкмо навлизаше и Левскар 90 с 10 хиляди профила на КНДР, Джугашвили и т.н.

Къде забравяш вездесъщият suareshampion !!!!!!!!!!

suareshampion написа:Станчето и Сандьо ,повече да не съм ги чул да спорят с такъв специалист ,като мен .Ми вие нямате един спечелен спор бе загубеняци ? Отново познах крайния изход ,който ми донесе парички а и е добре за титлата на Ливърпул ,всяко дерби в челото да завършва наравно .Казал съм ви хиляда пъти и срещу мен да бягате ..не можете да ме стигнете . :) Аз от залози цял хотел построих бе пиленца мои ,къде сте тръгнали може би ? Хляб и вода взехте ли си ? :)
На тема футбол и на тема жени ,можете да говорите с мен ,само с молба в писмен вид ,адресирана до мен с добър тон и само ако аз я одобря .
А ако ви хвана и на терена и там ще ви разваля настроението форевър :) Моля ви се ,не се бъркайте повече да спорите с мен ,за каквото и да е било ,защото винаги ще ставате за смях .И да не съм чул лоша дума ,срещу най великия отбор в Англия ,че ще ви гази валяка :)
Всъщност ,ще ви пусна първо на квалификации ,преди да играете срещу мен .Като биете Митето Бербатов на малки вратички ,тогава може и да излезете срещу мен . Айде пиленца мои лека вечер ви желая и разбира се ,да не пропуснете да гледате великия Ливърпул как ще смачка Астон Вила, по пътя си към 19тата.

suareshampion написа:
iliev72 написа:Тренер те не играят махленски мачлета.Те са тесни специалисти по PES и FIFA.Къде ги търсиш на това ниво - махленски мачлета.

Е как може да са фенове на ФУТБОЛА тогава ?????? Как стават тия работи бе човек ? Айде ти си ми казал ,че се занимаваш с някакъв вид спорт ,още двама трима също са ми казали ,че са тренирали навремето .Дотук добре ,но останалите ? Кво прайм с тях бе човек ? Как може да не спортуваш поне ? Ей го единия е 125 килограма и ми се прави на разбирач ? Ай стига бе бах му майката .И повечето са млади момчета ,смятай ? От къде тая наглост и самочуствие ?
Ами аз не спирам бе човек .Ето тая седмица играх мач във вторник ,четвъртък ,петък и събота . Освен това ,ходих веднъж и на фитнес ,след това правих и сауна .Освен това днес бях и на масаж ..Илиев ,знаеш че спорта иска и възстановяване ,нали ? :) Освен това и водих две тренировки в понеделник и сряда на децата . И съм на 37 . Секса няма да го коментирам ,въпреки ,че и той е спорт :) И там почти не пропускам да се разпиша .
А тия философчета ,само ми стоят пред компютъра и ми говорят за спорт и за футбол ? Ай стига бе . Ебати пародията .

suareshampion написа:
boabbb написа:Тренер, момчето го бива ;) Там ще му е някъде цената ...

Не бе ,не го бива ,ти луд ли си ? :) Хендерсън е с класи над него .
Много ясно ,че го бива .Идеален заместник на Джерард. Перфектен . Нашия щом ходи да го гледа до Германия ,значи интереса е сериозен. А преди да тръгне за Германия ,да не мислиш ,че незнае колко струва Дракслер ? :) Много ясно ,че знае.

Тоя модераторчето как ме дразни не е истина. Пак ми изтрил коментара от сутринта. Що триеш бе ? Кой те избра тебе за модератор бе ? Кой да ти дава право да триеш на тебе бе ? Ей как плачеш за шамари ти ..ей ако те напипам тебе .леле ще те смачкам ей въздухар
Ай отговаряйййййй шо триеш бе ,кво ми мълчиш като п.тка ?
Аре бе еййй
ай да те чуя
не ми бегай бе ей
кво ми бегаш и ми излизаш и ми гледаш като гост ?
ау ти ква г.ида си братче
аре ела бе еййййййййййййййййййййййййй ми.ок с ми.ока ти

Няма ли кой да го изгония тоя бе ??????????????????
ебати противното момченце
Що прайш свирки на котенцето бе ? И на останалите котенца ? Кажи бе ? Обратен ли си ти бе еййй ? Мразя педер.сите да знаеш ...вида ли те някъде ,ще те смачкам ей ляв храст
Боли те истината ,нали ? За това триеш . Знам аз. Ама нали знаеш ,че колкото ида триеш ,тя истината си остава една и съща ? Нали бе ?
3 години некви шматки тука ми се прайте на разбирачи .Ей ши ва изпапкам ей сладури
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 ное 2022 16:44

Soulen написа:
delqnski47 написа:

Стотелмайера го мернах за малко тая година. За съжаление не влиза често вече. Другите легенди ги няма. Само с един бат Санди останахме.................
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 ное 2022 17:05

Ооо и Меган Фокс който ходеше със шурикени да се бие във Варна хахахахахахах
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 ное 2022 20:15

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 25 ное 2022 22:25

И забрави Mafia 3 със Бойко Тиквеника и целия парламнтю!
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 ное 2022 00:10

Еееее, върнахте ме в златните години когато се регистрирах тука :) Кептъна е голям, бая сме се бъзикали с него по темите, не знам дали не е поодъртял човека, дано е жив и здрав. Тая Летисия я бях забравил, нали беше жена на някакъв бероец, пък тука някакъв друг я налазвал, абе, циркове :) Рали как бършеше сълзи с тениската Везала като си забоде автогола :D Първите стъпки на помияра (не знам дали тоя е същия) когато си беше направил 100 поредни профила и пускаше нови теми в стария дизайн на форума, дето излизаха отпред, и всяка тема съдържаше някакви гнусотии и директно го банваха, но всички теми на началния екран бяха негови :) Шумкаря го оставям без коментар - легенда! Аз самия имах повече време и пусках по някоя и друга провокативна тема, в която да стане мазалото сини-червени:D Сега и да пуснеш тема, кой да я види ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 ное 2022 11:16

Кашкавалена главо, бил си прав ДГЕ за речта на Дълес https://youtu.be/yPuC4Cy2ZuI
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”