В мачове , в които нямам нито любим нито антипатичен отбор, винаги съм против фаворита и подкрепям другия отбор. За това съм за србите.
Просто не ми се гледат мачове като Испания - Коста Рика.
СП 2022: Бразилия - Сърбия - 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2022: Бразилия - Сърбия, Четвъртък от 21:00
paceto написа:Не мога да повярвам, че Бразилия се озорва срещу Сърбия.
е ти пък, беше ясно, че ще играят супер дефанзивно тия. Аз съм изненадан даже колко добре играят Бразилия, но са с 10 човека в момента. Гледаш ли изобщо мача :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

то пък точно пък тоя се озова на правилното място в правилния момент :Д
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

paceto написа:Не мога да повярвам, че Бразилия се озорва срещу Сърбия.
Ще кажеш, че сърбите не се класираха първи в квалификационната си група в компанията на Португалия. Половината им състав играе в добри отбори.
-
- Контакти:
Резонно. Бразилците ги смачкаха сърбите. Игра в едната половина.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
- paceto
- Контакти:
RMCF написа:paceto написа:Не мога да повярвам, че Бразилия се озорва срещу Сърбия.
Ще кажеш, че сърбите не се класираха първи в квалификационната си група в компанията на Португалия. Половината им състав играе в добри отбори.
Няма значение все пак и двата тима за замесени от различно тесто така да се каже.
Очаквах да падне гол за Бразилия доста по-рано, а не да ги разгромят с някакви огромни резултати както Испания направи.
Най- антипатичния футболист на СП вкара. В класацията след него е брат му Рафиня.
:-)
:-)
Ричарлисон явно трябваше да го нахраня за да изригне :D