Белгия не могат да изнесат топката, а с дългите напрад, го няма Луканку да ги обира, ако не беше тази елементарна грешка да им оправи мача не ги виждах.
Странно де Бруйне не видя поне на два пъти по-добро продължение на атаката. Жалко за това златно поколение, но не ги виждам да направят нещо запомнящо се на това пътвенство.
СП 2022: Белгия - Канада - 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2022: Белгия - Канада, Сряда от 21:00
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- Udoji90
- Контакти:
Е, той Дейвис по принуда стана бек заради период на контузии в Байерн, когато нямаха достатъчно здрави ЦЗ, та трябваше Алаба да заиграе в центъра, а Дейвис да се върне като бек. Оригинално си е крило.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Съдията дето свири мача, не даде ли край на един мач от купата на африканските нации в 83-84мин.?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Така е но основно бек играе последно време и като такъв се наложи. Наистина трябваше да има още една дузпа за канадците.
Момчето от Порто също е добър футболист.
Момчето от Порто също е добър футболист.
Последна промяна от Pichichi на 23 ное 2022 22:12, променено общо 1 път.
- Udoji90
- Контакти:
Dust написа:Съдията дето свири мача, не даде ли край на един мач от купата на африканските нации в 83-84мин.?
Същият е. Мачът беше Тунис - Мали. Аз нямам обяснение как подобен рефер може да свири на СП.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:Dust написа:Съдията дето свири мача, не даде ли край на един мач от купата на африканските нации в 83-84мин.?
Същият е. Мачът беше Тунис - Мали. Аз нямам обяснение как подобен рефер може да свири на СП.
ФИФА и нейната любима дума- КОРУПЦИЯ

plmar написа:Udoji90 написа:Dust написа:Съдията дето свири мача, не даде ли край на един мач от купата на африканските нации в 83-84мин.?
ФИФА и нейната любима дума- КОРУПЦИЯ
Не знам дали е вярно, но някъде бях чел, съдията който свири Левски - Хамрун, допуснал скандалното изпълнение на център, също ще свири в Катар.
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... yyiHip6gF3
П.П За такива може ,а за Кабаков не може.
Последна промяна от veni__85 на 23 ное 2022 22:33, променено общо 1 път.
Той Миши не трябваше да го викат изобщо, кво остава да е титуляр.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага