ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

lud
Контакти:

Re: Салерно:Аз съм новият президент на Ботев имам договор!

Мнениеот lud » 17 фев 2010 20:27

да се излеза с декларациа за дасе разбере о6те един пат на6ата позиция.които е с селянина е на6 враг.БФС ВНИМАВАИТЕ

botev forever

Мнениеот botev forever » 17 фев 2010 20:29

rump_shaker написа:Форевър. Аз ти казвам кой съм. Името ми е Иво и живея на ул Виктор Юго 12, зповядай ако имаш да ми казваш нещо в очите. Да ми кажеш тогава КЕЛЕШ разбра ли ме

Искам да искараш доказателства, кой и кога е взел пари от италянската клика. Искам също да кажеш кой си като толкоз смело обиждаш феновете тука РАЗБРА ЛИ МЕ!!!

Не те познавам и обвиненията ми не се отнасят до теб.Относно "келеша" ти първи го употреби.И недей се отъждествявай с всички фенове.Платените мерзавци са прекалено малко и аз ни най-малко искам да обиждам огромната жълто-черна фенска маса,така,че недей се пали излишно.

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 17 фев 2010 20:35

Г-н Борислав Михайлов, президент на БФС

Г-н Валентин Михов, президент на ПФЛ

Уважаеми господа,

Ние, привържениците на Ботев Пловдив, се обръщаме към вас, отговарящите за развитието на българския футбол, с последен призив за недопускане на възможността Христолов и неговата италианска клика да продължат агонията и унижението на най-стария футболен клуб в България. Цели шест месеца „почтения и вършещ само добрини” човечец беше оставен на спокойствие да приключи сделката за продажбата на отбора. Вече няма трезво мислещ човек в тази държава, който може да се върже на приказките на бряговското зло и е повече от ясно на всички, че такава сделка няма да се случи. Поредната порция унижение, която ни подготвят италианските клоуни ще бъде против нашата воля и желание и ние категорично заявяваме, че няма да отговаряме за нашите действия и последствия, ако Вие допуснете това да се случи.

В случай, че допуснете, пряко волята на пловдивската общественост, един доказан измамник и лъжец да се изплюе за пореден път върху обичаната от нас емблема, то вината ще бъде изцяло ваша заради взетото от вас решение.

За първи път, привърженици, легенди и местна власт се обединихме в желанието и усилията си „Ботев” да бъде отново уважаван и професионален футболен клуб. Считаме, че новото начало, което искаме да поставим, ще бъде хубаво както за нашия любим клуб, така и за целия български футбол.

Докажете, че работите за хората обичащи футбола, за хората заради които отбора все още е жив и ще продължи да съществува, а не за интересите на един завършен олигофрен и шизофреник! Сега е моментът, в който ще се разбере дали сте достойни за нашето уважение или не сте!

Обединени фракции „БУЛТРАС”

Фен клуб Ботев

ето .....някой ако е забравил
Последна промяна от bultrasa на 17 фев 2010 20:39, променено общо 1 път.
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

lud
Контакти:

Мнениеот lud » 17 фев 2010 20:38

Феновете трябва да са ми благодарни, че спасявам клуба в такъв момент, заяви италианецът, който е склонен да остави Пичони на треньорския пост.Категорично заявявам, че ще плащам автобусите на феновете за нашите гостувания, а цените на билетите на домакинските ни мачове ще бъдат минимални", каза още Салерно. ТОВА СИ Е ЖИВА ГАВРА.ПАРВО ТРЯБВА ДА СМИ МУ БЛАГОДАРНИ ПОСЛЕ СМЕ ВСЕ ЕДНО НЯКАКВИ ПРОСЯЦИ ИЛИ КЛУ6АРИ 6ТЯЛ ДА НИ ПАЛ6ТА АВТОБУСИТЕ маи.... де.... гадина дебела.бфс да внимава много

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 17 фев 2010 21:04

""Не стана много ясно,какво искаш да ни кажеш.Може би объркването ти идва от това,че емблемата ви е синя а играете в зелено???Нормално и аз да бях на твое място нямаше да съм наясно със себе си да не говорим за мислите ми ""

XAXAXAXAXAXAAA :lol: :lol:

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 17 фев 2010 21:06

На нищо не вярвам- лошо или добро
lud - земи иди на частни уроци по Български ако не си разбрал нищо в учиилще или още не сте го взели тоя материал - писане??
Последна промяна от dagger1912 на 17 фев 2010 21:33, променено общо 1 път.

lud
Контакти:

Мнениеот lud » 17 фев 2010 21:13

edin golqm minus 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 17 фев 2010 21:14

botev forever написа:
rump_shaker написа:Форевър. Аз ти казвам кой съм. Името ми е Иво и живея на ул Виктор Юго 12, зповядай ако имаш да ми казваш нещо в очите. Да ми кажеш тогава КЕЛЕШ разбра ли ме

Искам да искараш доказателства, кой и кога е взел пари от италянската клика. Искам също да кажеш кой си като толкоз смело обиждаш феновете тука РАЗБРА ЛИ МЕ!!!

Не те познавам и обвиненията ми не се отнасят до теб.Относно "келеша" ти първи го употреби.И недей се отъждествявай с всички фенове.Платените мерзавци са прекалено малко и аз ни най-малко искам да обиждам огромната жълто-черна фенска маса,така,че недей се пали излишно.

Просто почвам да усещам на каде биеш и кои фенове визираш и почвам да се дразня щото съм сигурен за тях че не са такива каквито ги изкарваш!!!!

Незнам дали ти допуска главата че те както и АЗ бяхме подлъгани от италяснката помиярщина. И в момента като кажеш че някой са купени почвам да се дразня. Затова когато имаш да казваш нещо излез и го кажи но в КАЧЕСТВОТО СИ НА НЯКОЙ, а не на някой си форевър в някъв си форум

По добре си мълчи когато нямаш смелоста и доказателствата за това. Ако искаш да докажеш че ти си най най святият от тука и всички са продажни копелета няма да стане! Разбираш ли

ПАК ТИ КАЗВАМ НИКОЙ НИЩО НЕ Е ВЗЕЛ а и да е взел то ти кво ти пречеше да не се водиш от тези фенове за носа
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 17 фев 2010 21:16

dagger1912 написа:Абе мама му стара на Салерно и компания вместо да си дават парите на вятъра да започнат начисто "с нас"- с новият Ботев и да имаме доста мощна финансова подкрепа дори и във В група /а нали сме щели да взимаме лиценза на Любимец/ ... Ще стане много добре :D ... Само го плюете, но Сельо е избрал другата "Италианска групичка" да купи Ботев и тези с Салерно ги е оставил на "заден план" ... А Сельо като им извъртя номера с двуцифрените милиони в договора са се отказали и дойдоха на "прицел" отново Салерно и компания ... Сега може да е Селска подлога или още какво ли не, но лично за мен не се е доказвал като такъв ... Докара футболисти и Селския го заряза, за да почне преговори с Реки- Меки там къв беше ... Ама това си е мойта гледна точка- вие каквото си искате мислете, само недейте да ме "плюете" и "храчете" тука ... :|

МИНУС И ОТ МЕН незнам как ги мислите тези
ИзображениеИзображение

botev forever

Мнениеот botev forever » 17 фев 2010 21:30

rump_shaker написа:
botev forever написа:

Просто почвам да усещам на каде биеш и кои фенове визираш и почвам да се дразня щото съм сигурен за тях че не са такива каквито ги изкарваш!!!!

Незнам дали ти допуска главата че те както и АЗ бяхме подлъгани от италяснката помиярщина. И в момента като кажеш че някой са купени почвам да се дразня. Затова когато имаш да казваш нещо излез и го кажи но в КАЧЕСТВОТО СИ НА НЯКОЙ, а не на някой си форевър в някъв си форум

По добре си мълчи когато нямаш смелоста и доказателствата за това. Ако искаш да докажеш че ти си най най святият от тука и всички са продажни копелета няма да стане! Разбираш ли

ПАК ТИ КАЗВАМ НИКОЙ НИЩО НЕ Е ВЗЕЛ а и да е взел то ти кво ти пречеше да не се водиш от тези фенове за носа

Айде стига с това ВСИЧКИ!!!Гледай себе си!Щом съм казал,че има продажни копелета значи е така.Сигурно не очакваш да дам снимков материал или данни придобити със СРС-та.Но спокойно може да попиташ някои хора дали не са си договорили службички в клуба в замяна на осъществяване на подкрепа от феновете.Виждаш ми се честен макар и наивен.Освен това има и хора от тарторите взимали пари от Селяка под предлог,че са за фенските пътувания и уж за ремонт на фенския автобус.И това ли не знаеш.

Върни се в “Ботев”