Тия турнири с точки са на база на поставени залози,тоест се явяват един вид кешбек за поставилите,и съответно - загубили най-много пари.Това не са тегления на случаен принцип.Обидно е,да.
Все пак си мисля че всеки ден би трябвало да има бонуси за всеки от конкретните мачове за деня.
Чака се всеки момент пускането на още един български букмейкър - Betmarket,пише че са получили лиценз сега,през Ноември,дано да отворят преди Световното.
Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
mizantrop написа:Тия турнири с точки са на база на поставени залози,тоест се явяват един вид кешбек за поставилите,и съответно - загубили най-много пари.Това не са тегления на случаен принцип.Обидно е,да.
Все пак си мисля че всеки ден би трябвало да има бонуси за всеки от конкретните мачове за деня.
Чака се всеки момент пускането на още един български букмейкър - Betmarket,пише че са получили лиценз сега,през Ноември,дано да отворят преди Световното.
Това е на Ефбет, баш тегления на случаен принцип са, според условията:
условията за настоящата оферта, на случаен принцип ще бъдат изтеглени печеливши участници, които ще получат награда, в размер на 100% cashback до 500 (петстотин) лева под формата на free bet/безплатен залог/.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Появи се информация от катарския печат :
''„Катар подкупи осем еквадорски играчи със $7,4 млн. за мача на откриването (1:0 с гол през второто полувреме. Петима катарски и еквадорски вътрешни източници потвърдиха информацията. Надяваме се, че е лъжа. Надяваме се, че като споделяме това, ще повлияем на изхода. Светът трябва да се противопостави на корумпираната ФИФА“, пише Таха през профила си в Twitter.''
Мисля да го пробвам.....хаха.
''„Катар подкупи осем еквадорски играчи със $7,4 млн. за мача на откриването (1:0 с гол през второто полувреме. Петима катарски и еквадорски вътрешни източници потвърдиха информацията. Надяваме се, че е лъжа. Надяваме се, че като споделяме това, ще повлияем на изхода. Светът трябва да се противопостави на корумпираната ФИФА“, пише Таха през профила си в Twitter.''
Мисля да го пробвам.....хаха.
Даскале, май ще гледаме мачовете с пликче семки. Бива, бива неуважение, ама тия ни мислят за павиани с техните "бонуси".
Върхът на арогантността е от Инбет - Колело някакво. Чета, чета условията, пак и пак, усмихнах се даже. Баси, викам, някой да създаде наистина безплатно удоволствие на клиентите си. Завъртам, печеля 10 машинки. Получавам известие в бонусите си - Честито! Ама сега трябва да депозирате поне 10 кинта, за да може да играете за наградата си от Колелото. :)))
Върхът на арогантността е от Инбет - Колело някакво. Чета, чета условията, пак и пак, усмихнах се даже. Баси, викам, някой да създаде наистина безплатно удоволствие на клиентите си. Завъртам, печеля 10 машинки. Получавам известие в бонусите си - Честито! Ама сега трябва да депозирате поне 10 кинта, за да може да играете за наградата си от Колелото. :)))
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Абе това колело на инбет бива - поне пуска безплатни игри,вече го пробвах.Бетано също пуснаха нещо такова срещу депозит - безплатни игри срещу това да ''отбележиш'' гол,сега ще ходя да зареждам,да видим.....но на алфата е върхът на подигравката - от седмица ми дава всеки ден по 1 ''талон'' за участие в някаква седмична томбола,аз като гледам до 10-то място са с по 15 талона,аз от понеделник досега имам 5.....скоро няма да помириша награда от тях.
Сезам са се смълчали яко,да ги видим кво ще измислят за Световното,промениха си и сайта,направиха страниците като на уинбет и инбет - с някакви отделни странички на екрана и всяка с едни плъзгачи отстрани,много дразнещо....
Сезам са се смълчали яко,да ги видим кво ще измислят за Световното,промениха си и сайта,направиха страниците като на уинбет и инбет - с някакви отделни странички на екрана и всяка с едни плъзгачи отстрани,много дразнещо....
Пичове, разработвам интересна схема за посрещане на корнери на живо, но обезателно на полувремето:

Тук наблюдателното око на даскала вероятно ще забележи, че имам дупка от 1 корнер, но пък поемайки този риск, посрещам бонуса на 100-130% :) Горните ми примери са реални залози, не са "на сухо".
Тук наблюдателното око на даскала вероятно ще забележи, че имам дупка от 1 корнер, но пък поемайки този риск, посрещам бонуса на 100-130% :) Горните ми примери са реални залози, не са "на сухо".
[offtopic]
[/offtopic]
Това първенство е пълен крах откъм бонуси.Хитруват с някакви 50 - процентови,с колонки,с турнири с точки.Да свършва по-бързо и да почват шампионатите.
Имам спомен от предното през 2018-та,само от ''седмиците'' колко пари смъквах всеки ден....ежедневно имаше бонуси за всеки отделен мач.
Имам спомен от предното през 2018-та,само от ''седмиците'' колко пари смъквах всеки ден....ежедневно имаше бонуси за всеки отделен мач.
Сезамчето ме накараха да се регистрирам при тях с офертата за дневен бонус от залози за световното. По тоя начин с бонуса на Сезам посрещам в Бетано, за да удовлетворя техните условия за мисия. С бонуса от Бетано пък посрещам в Сезам, където хем си помагам за превъртането на първоначалния бонус спорт, хем трупам залози за ежедневния бонус.
Другите са пълна скръб, да.
Да видим Бетмаркета какво ще предложи.
Даскале, нали се регистрира вече, че има май някаква томбола?
Другите са пълна скръб, да.
Да видим Бетмаркета какво ще предложи.
Даскале, нали се регистрира вече, че има май някаква томбола?
[offtopic]
[/offtopic]
Регистрирах се,да.
Да видим каква спортна платформа ще купят,дано не е тази на уинбет,инбет,сезам и осмиците и алфауин,която е една и съща.Много се надявам да е някаква алтернативна.
Да видим каква спортна платформа ще купят,дано не е тази на уинбет,инбет,сезам и осмиците и алфауин,която е една и съща.Много се надявам да е някаква алтернативна.
Здравейте, купувам акаунти за бет365, верифицирани. Пишете на лично тук или телегрсм: @chefframsay