NBA Regular Season 22-23

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: NBA Regular Season 22-23

Мнениеот Drunken_Master » 17 ное 2022 20:11

Аз сега се сещам, че и Кедъра, и Манченко са парашутисти. Бащата на Манченко беше много популярен баскетболист от миналото, а на Кедъра е същински титан в журналистиката. БНТ, кво да ги правиш... Сашо Диков - Петя Дикова и т.н.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 ное 2022 20:16

Pichichi написа:

Извън темата Тенеси и ГБП какви очаквания имаш за резултатен мач или за малко точки и яка защита?
Нещо ми липсва един коефициент за фиша и го разглеждах :-), нещо контузени важни играчи или друго
важно инфо има ли?

Извън темата, трудно е да стане резултаттен мач с наше участие. Атаката ни е доста постничка, защитата ни е сравнително добра. Контузии и от двете страни не е като да няма. Пакърс правят слаб сезон за стандартите си от последните години, загубиха доста мачове от теоритично по-слаби отбори, Роджърс не е на особено високо ниво, но пък винаги може да избухне.
Общо взето да играеш Тайтънс не е добре за здравето, ама ако няма да ставаш през нощта да ги следиш, а просто ей така пускаш нещо, давай.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

На линия
ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 17 ное 2022 20:16

Кедъра поне разбира нещо от баскетбол. Класи е над Манченко (което не е много сложно Изображение )

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 17 ное 2022 20:21

ReBorn1982 написа:Кедъра поне разбира нещо от баскетбол. Класи е над Манченко (което не е много сложно Изображение )

Слушал ли си ония от Диема-та ? Манченко е Харлан пред тях...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 17 ное 2022 21:32

ReBorn1982 написа:"Давали" е доста силно казано .... излъчваха разширен репортаж (около час) на 1 мач на седмица, всяка неделя вечер (някъде около 22 часа май беше), като мачът беше игран близо седмица по-рано. По-късно въведоха NBA Action, магазинно предаване около половин час всеки четвъртък, като имаше и Топ 10 на изпълненията на седмицата.

В по-късни години вече, гледахме по DSF (немски спортен канал), както и някои други канали, там даваха много повече, включително директно мачове .... макар и да не разбирах нищо на немски, предаванията бяха класи над БНТ и Манченко, също така мачовете се излъчваха с атмосфера от залата, не приглушена и да слушам само гласа на Манченко от студиото .... човекът почти нищо не разбираше от баскетбол, личеше му, че е в чужди води, отделно и май има някакво леко умствено изоставане, поне така се усещаше.

По спомен - мачовете ("мачът на седмицата") ги даваха и в неделя следобед, към 17-18 часа. DSF през 1995 вече излъчваха, защото помня, че там гледах Хюстън - Орландо. После, в един момент и един от шведските филмови канали почна да пуска НБА, голям кеф беше да чуеш "Ой-йой-йой Майкъл Йордан". Манченко и Кедъра макар и далеч от идеала, дразнеха предимно със самочувствието, с което говореха, но по това време просто нямаше специалисти по темата.
@Майсторе, теб пак те понесе - преди 2-3 години разправяше как си на 30, какви спомени имаш за Всяка неделя с Кеворк, не знам. Сега ще си спомниш и гола на Костадинов в директно предаване.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 17 ное 2022 21:35

Ти друсаш ли ? Я провери, коя година даваха Калчо-то след Кеворк ? Говоря за времето, когато Зидан играеше в Ювентус. Ефир 2 я спряха 2000-та година.

-------------------------
Я виж...
https://www.youtube.com/watch?v=Pm02gzjS-GA
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 17 ное 2022 21:55

Drunken_Master написа:Ти друсаш ли ? Я провери, коя година даваха Калчо-то след Кеворк ? Говоря за времето, когато Зидан играеше в Ювентус. Ефир 2 я спряха 2000-та година.

Я виж...

Е, къде видя Кеворк? Той водеше до към 1990, после беше продуцент и глас зад кадър, ама за това не се казва "Всяка неделя с Кеворк"

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 ное 2022 22:02

Италианското почнаха да го дават по Ефир 2 1995-та. Аз го помня едвам, дет съм бил на 10, ти ако си 5-6 години по-малък си гледал дедовия тогава.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 17 ное 2022 22:04

Buck32 написа:
Drunken_Master написа:Ти друсаш ли ? Я провери, коя година даваха Калчо-то след Кеворк ? Говоря за времето, когато Зидан играеше в Ювентус. Ефир 2 я спряха 2000-та година.

Я виж...

Е, къде видя Кеворк? Той водеше до към 1990, после беше продуцент и глас зад кадър, ама за това не се казва "Всяка неделя с Кеворк"

A, ти за това ли се хвана... ОК, следващият път ще напиша... "Всяка неделя" БЕЗ КЕВОРК, ЩОТО Е БИЛ ПРОДУЦЕНТ !
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 17 ное 2022 22:05

rhaegar написа:Италианското почнаха да го дават по Ефир 2 1995-та. Аз го помня едвам, дет съм бил на 10, ти ако си 5-6 години по-малък си гледал дедовия тогава.

Ами толкова по-зле за теб тогава, щото го помня много добре... Имам невероятна памет и помня страшно много неща от детството си, особено вечните дербита, понеже ни биехте много тогава. Помня дори и когато си разменихме с Литекс купата и титлата, коя година ще е било ?
Изображение

Върни се в “Архив”