NBA Regular Season 22-23

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: NBA Regular Season 22-23

Мнениеот ReBorn1982 » 16 ное 2022 21:34

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Даже рекордът по най-ниска гледаемост е финалът от 2020-а.

Регъра обясни тогава. Мисля, че беше свързано с мачовете с американският футбол или бейзбола. В смисъл, че били прекалено близки дати и гледаемостта се разпръсквала. Нещо такова...

Е, не знам, но в линка има гледаемостта на всички 6 мача и тя е трагична и в шестте. Т.е., явно не е проблемът в това.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 16 ное 2022 21:34

Aмидофен, ще викаш ли за България на световното ? :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 16 ное 2022 21:45

rmfan5 написа:То хубаво ама тв рейтинги в днешно време не са показателни при наличието на стрийм услгуги, безплатни стриймове и тн., още повече този линк е за тв рейтинг само в САЩ.

Тук си прав, а и очаквах този отговор. Да, така е. Но имай предвид и, че и за 90-те (а и всички останали години оттогава) са отразени същите 2 неща:

1. Само тв рейтинга в САЩ
2. Тогава също не всички гледаха по директното ТВ предаване финали, особено феновете извън САЩ. Аз примерно всички мачове от финали, които съм гледал тогава, съм ги гледал на записи в следващите дни, просто тогава нямаше тези възможности, които има днес ......

П.п.: знаеш ли каква мъка е 1993-а единственият ти шанс да гледаш Чикаго и Финикс да е около седмица по-късно, и с "уникалния" коментар на Манченко ??! Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 16 ное 2022 21:47

ReBorn1982 написа:П.п.: знаеш ли каква мъка е 1993-а единственият ти шанс да гледаш Чикаго и Финикс да е около седмица по-късно, и с "уникалния" коментар на Манченко ??! Изображение

Между другото, още ли си държиш на мнението, че Дражен Петрович е най-великият европеец играл в НБА ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 16 ное 2022 21:51

Drunken_Master написа:
Buck32 написа:Ей така да подхвърлим нещо и после, ако темата излезе пак да кажеш "Аз 300 пъти съм казвал...". Тук не става дума за 20 000те жени, а за случка по време на мач, където е имало доста свидетели.

Всичко хубаво, ама това, какво общо има с нашия спор?

Това е предишният ти пост след моя преразказ на случката.
"То от тия истории, дали има изобщо нещо вярно е отделен въпрос..."
Звучи ми като недоверие в историята, предадена от мен. Затова се опитвам да обясня, че това не са хвалби на един човек, а разкази на очевидци и то доста хора. Според мен това си личи от самата история, затова подхвърлям, че прибягваш до методите на БСП и ГЕРБ - омаловажаваш казаното от опонента, пък той да си говори.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 16 ное 2022 21:53

Buck32 написа:
Drunken_Master написа:
Buck32 написа:Ей така да подхвърлим нещо и после, ако темата излезе пак да кажеш "Аз 300 пъти съм казвал...". Тук не става дума за 20 000те жени, а за случка по време на мач, където е имало доста свидетели.

Всичко хубаво, ама това, какво общо има с нашия спор?

Това е предишният ти пост след моя преразказ на случката.
"То от тия истории, дали има изобщо нещо вярно е отделен въпрос..."
Звучи ми като недоверие в историята, предадена от мен. Затова се опитвам да обясня, че това не са хвалби на един човек, а разкази на очевидци и то доста хора. Според мен това си личи от самата история, затова подхвърлям, че прибягваш до методите на БСП и ГЕРБ - омаловажаваш казаното от опонента, пък той да си говори.

Кажи си победителя на Световното...

Аз залагам на Германия...
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 16 ное 2022 21:56

pill написа:Абе майната й на политкоректната НБА. Света се пренася в Катар. Хомосексуалистите и либералистите да си гледат НБА и фейк ръгбито:)

А селяндурите и простаците мачове като Катар-Еквадор или Коста Рика - Япония?

Защо е необходимо зорлем да вкарваме агресивна простотия в дискусията?

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 16 ное 2022 22:02

Drunken_Master написа:Кажи си победителя на Световното...

Аз залагам на Германия...

Аз ти казвам, че такъв ти е подхода - като не е на твоята сменяме темата:)
Лично аз от 1982 (няма връзка с прераждането :)) симпатизирам на Бразилия, макар че екземпляри като Неймар се опитват да ме откажат

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 16 ное 2022 22:04

Buck32 написа:Лично аз от 1982 (няма връзка с прераждането :)) симпатизирам на Бразилия, макар че екземпляри като Неймар се опитват да ме откажат

Имаме един глас за швабите и един за циганите...
Чакаме мнението на Регър-а, ЛОГО5, 1982, Амидофен и фена на Реал Мадрид и почваме залозите.
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 ное 2022 22:42

Еквадорците са си корав отбор, самият факт че се класираха си говори достатъчно. Шампион Франция въпреки че са много по-слаби от преди 4 г.

Върни се в “Архив”