Всекидневна

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Всекидневна

Мнениеот HardWork » 15 ное 2022 12:27

Бразилия и Аржентина са бай фар най - класните отбори от към играчи, но и двата отбора може потенциално да страдат стабилно на това световно. Аржентинците бяха тотални фаворити на предишните две световни, но не им се получи. Не виждам сега с какво са нещо повече. При гаучосите манталитета куца! Аз си мисля, че ще има сериозни изненади на това световно. Няма да се учудя ако на финала няма латиноамеркански отбор.
Германия и Испания на хартия са зле, но може да хвърлят някоя бомба. Германците нямат бекове и нападател, но на другите позиции са добре обезпечени с класа, а Ханзи Флик е много лъзгав тактически. Освен това ядрото им е много добре сработено от Байерм (Горецка,Кимих, Мусиала, Сане и Гнабри).
На Испания им липвса опит, но имат доста таланти и според мен ако имат ден може да поднесат някоя сериозна изненада. Същото важи и за Дания, Хърватия, Белгия, Португалия, Уругвай и Холандия, все стабилни отбори способни да почернят всеки отбор, ако имат ден. Според мен всеки един от тези отбори има шанс срещу Бразилия и Аржентина. Като прибавим към това число другите фаворити Англия и Франция нещата не изглеждат толкова розови за латиноамериканските грандове.

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 15 ное 2022 18:20

Пак ще напиша, аржентинците не бяха абсолютно никакви фаворити през 2018-та.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 15 ное 2022 19:03

За мен и сега е абсурдно да се говори, че са основен фаворит. Доста отбори ги превъзхождат като единици. Защитата им е пълна с анонимници или играчи средна ръка, полузащитата им също. В атака имат класа донякъде, но само с Меси пред пенсия и Лаутаро няма да стане. Дибала едва ли ще направи нещо кой знае какво, при положение че се връща след дълго отсъствие, а и той никога не е бил фактор в националния отбор.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 15 ное 2022 20:49

locke написа:
Ponko написа:Това ще е най-убитото световно!

това ще е последното що годе нормално световно. На следващото с 48 отбора ще е позорно. Всякакви, по принцип не класиращи се слабаци, ще участват

Ako ги направят 62 и ние ще имаме шанс за класиране.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 15 ное 2022 22:14

slash1912 написа:
locke написа:

това ще е последното що годе нормално световно. На следващото с 48 отбора ще е позорно. Всякакви, по принцип не класиращи се слабаци, ще участват

Едва ли, сега при 32, Европа има 13 квоти.
При 48 отбора, мисля, че ще са 18, Ю.Америка 6-7, пълнежа ще е Африка, Азия, С. Америка.
При 62, хипотетично 24 квоти за Европа. Няма как да се класираме.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 15 ное 2022 23:00

veni__85 написа:
slash1912 написа:
locke написа:

Едва ли, сега при 32, Европа има 13 квоти.
При 48 отбора, мисля, че ще са 18, Ю.Америка 6-7, пълнежа ще е Африка, Азия, С. Америка.
При 62, хипотетично 24 квоти за Европа. Няма как да се класираме.

Ние първо да се класираме на европейско, па после на световно.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 ное 2022 00:12

Нкунку се е контузил на тренировка и също пропуска турнира, преди няколко дни и Кимпембе отпадна. Доста кадрови проблеми се струпват на Франция.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 16 ное 2022 00:40

Той така или иначе нямаше да бъде титуляр, но беше доста добра опция от пейката. Жалко.
И Камавинга е мега просто парче. :D

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 ное 2022 00:42

Типични френски имена.

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 16 ное 2022 07:33

Ще гледаме мачове , това е важното .Кой ще е пръв , мисля че ще е Франция.Бразилците са като маркетингова реклама - да си цъкат и да рекламират цар футбол.За Омеси последен шанс, ама невъзможен според мен.Не съм гледал групите и няма да ги гледам,но ФРАНЦИЯ -ИСПАНИЯ , ако не се срещнат по-рано.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Върни се в “World Cup 2022”