Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

4x4
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 4x4 » 14 ное 2022 20:09

1914.1902 написа:
4x4 написа:Неска вестниците Кой? Първи!!!

Генк и Бенфика

И ЦСКА София!
Със съдействието и безценните съвети на Божинката, верен приятел и конселиери на Саша Илич! Факт,както би заявил небезизвестният бат Санди.

А при вас Ко става? Блатер изпращя и ръси глупости и Наско пуши цигари в магазина
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 ное 2022 20:29

ВАР-а във Враца беше железен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 ное 2022 20:43

шивача написа:
W84me написа:
W84me написа:Някой припок да ме подсети, но има ли Тирето някакви претенции към съдийството срещу себе си през есента? Всеки друг отбор по някакъв начин е имал моменти на ощетяване. Има ли Тирето някакви конкретни претенции за дадена ситуация, като изключим дузпата, която трябваше да им бъде дадена срещу Локо Сф в последната минута на мача, където един припок блъсна друг?

Айде бе, сигурен съм че можете, вярвам във вас, припоци.

аз имам претенции в съдийството на мача ни с ментака на Лафчис, където не ни дадоха дузпа и признаха гол на фалшивия клуб, при който имаше извършено нарушение в атака.

Да, прав си. За себе си обаче.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 ное 2022 20:48

W84me написа:
шивача написа:
W84me написа:
W84me написа:Някой припок да ме подсети, но има ли Тирето някакви претенции към съдийството срещу себе си през есента? Всеки друг отбор по някакъв начин е имал моменти на ощетяване. Има ли Тирето някакви конкретни претенции за дадена ситуация, като изключим дузпата, която трябваше да им бъде дадена срещу Локо Сф в последната минута на мача, където един припок блъсна друг?

Айде бе, сигурен съм че можете, вярвам във вас, припоци.

аз имам претенции в съдийството на мача ни с ментака на Лафчис, където не ни дадоха дузпа и признаха гол на фалшивия клуб, при който имаше извършено нарушение в атака.

Да, прав си. За себе си обаче.

Нали си знаеш какъв мушморок си, кажи защо Мъри, Иво Ивков и Боримиров предадоха Наско Сираков, уж сте пили синьо мляко, а се оказвате долни интриганти.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 ное 2022 20:51

ЦЯЛОТО БФС работи за тях, ама са единствения отбор, който е само подпиран от съдиите.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 ное 2022 21:12

W84me написа:ЦЯЛОТО БФС работи за тях, ама са единствения отбор, който е само подпиран от съдиите.

Ял си развалена сьоНга, залагаш новите опорки, рожби сте на ДС.За кокъла ще се самоизядете, не сте наследници на Апостола,а на ДС.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 ное 2022 22:31

peliforewer написа:
W84me написа:ЦЯЛОТО БФС работи за тях, ама са единствения отбор, който е само подпиран от съдиите.

Ял си развалена сьоНга, залагаш новите опорки, рожби сте на ДС.За кокъла ще се самоизядете, не сте наследници на Апостола,а на ДС.

Какво ДС преди повече от сто години, бе? Тая припощина съвсем ви е изпила и малкото мозък!
Рожбата на ДС (ГЕРБ+ДПС) е ЦСКА-София (София)! Недоносчето на мутрите, труимф на беззаконието в Бойкова България, апотеоз на арогантността и безнаказаността, душманин на всякакъв спортен морал, и абсурда на футболните правила и законите у нас!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 ное 2022 23:00

Момчета, ако че теглите кредит, кажете на Насо да се разбере с Гришата нещо ... ->
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 ное 2022 23:16

delqnski47 написа:Момчета, ако че теглите кредит, кажете на Насо да се разбере с Гришата нещо ... ->

Обезателно! Микренският ни е любим финансов партньор - дава пари на Сираков, пуска ни на Финалчето, пуска ни за първенството, като нищо ще се сдобием и с някой нов спонсор като "Литекс Комерс", или хайде, за да не е толкова показно - някоя от дъщерните му фирмички.
Пък за припоците - химически кенефи и празен, буренясал ЕкоТой. :/
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 ное 2022 23:41

delqnski47 написа:Момчета, ако че теглите кредит, кажете на Насо да се разбере с Гришата нещо ... ->

Къде дават тия кредити с отрицателна лихва? Записвам се.

Върни се в “Левски”