Готови ли сме да плащаме за да гледаме български футбол?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

killamasta
Контакти:

Re: Готови ли сме да плащаме за да гледаме български футбол?

Мнениеот killamasta » 17 фев 2010 11:40

И аз съм съгласен да си плащам,за да гледам,но трябва да се повиши качеството на играта и да се знае със сигурност,че парите отиват за бази или за нови играчи поне.

pacoggg
Контакти:

Мнениеот pacoggg » 17 фев 2010 12:00

Ами то и сега се плаща. Нали има билети. Нали за да гледаш РИНГ тряя да имаш цифрова,,,,,,,,нали РИНГ всяка година дава пари от ТВ права на отборите.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 фев 2010 12:30

pacoggg написа:Ами то и сега се плаща. Нали има билети. Нали за да гледаш РИНГ тряя да имаш цифрова,,,,,,,,нали РИНГ всяка година дава пари от ТВ права на отборите.

Е, те това го знаят отлично......но нали ( както всичко в тая скапана държава ) ....трябва да ни вземат парите.....2 пъти, за едно и също нещо ( продукт ) ?

П.П.
Те трябва да ни плащат.....за да им гледаме "сеирите" ! ....
Когато нашите "футболни хора", успеят да пласират българското първенство.......зад граница....тогава да искат допълнително пари......от българският фен !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 фев 2010 12:35

Абсолютно несериозно е да гледаме по 6 мача на кръг без пари.Твърдо съм за въвеждането на платено гледане за българския футбол.10 лв. на месец за домакинство мисля,че ще е добре.В крайна сметка,при 6 мача на кръг,това са 24 мача за месец за 10 лв.,което не смятам,че е много.Време е българският футбол да започне да произвежда пари.Твърдо подкрепям инициативата на Рингбг за реформа в българския футбол.А група от 10 отбора-първите три и евентуално четвъртия(ако някой от първите три спечели Купата) в евротурнирите,деветия и десетия изпадат,а седмия и осмия играят бараж с третия и четвъртия от единствената Б група,която да е примерно 20 отбора.По този начин до последния кръг всички ще се борят или за Европа,или за оставане,няма да е както сега,поне 7-8 отбора да си живуркат и да почват да продават мачове още от десетия кръг,защото нито ще се класират за ЕКТ,нито ще отпаднат.При 10 отбора,парите от тв права ще се разпределят между по-малко отбори,а и календарът ще е по-наситен.Може да се въведе и купа на Професионалната Лига,като победителят в нея да играе в Лига Европа вместо третия в първенството.Както и да е,това засега е в сферата на идеите и пожеланията.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Мнениеот needaweed » 17 фев 2010 14:11

acmilan написа:Абсолютно несериозно е да гледаме по 6 мача на кръг без пари.Твърдо съм за въвеждането на платено гледане за българския футбол.10 лв. на месец за домакинство мисля,че ще е добре.В крайна сметка,при 6 мача на кръг,това са 24 мача за месец за 10 лв.,което не смятам,че е много.Време е българският футбол да започне да произвежда пари.

Добре де, а за кого ще ги произвежда тези пари ? Както и аз казах, няма лошо да се плаща, напротив-напълно естествено е. Но когато купуваш нещо, искаш то да е качествено. Ако по някакъв начин с нормативна уредба се задължат собствениците на клубове да инвестират част от средствата в клуба, в бази и т.н., то много хора не биха се замислили да плащат.
Винаги, навсякъде !

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 17 фев 2010 15:09

Аз си плащам :!:
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 17 фев 2010 18:14

acmilan написа:Абсолютно несериозно е да гледаме по 6 мача на кръг без пари.Твърдо съм за въвеждането на платено гледане за българския футбол.10 лв. на месец за домакинство мисля,че ще е добре.В крайна сметка,при 6 мача на кръг,това са 24 мача за месец за 10 лв.,което не смятам,че е много.Време е българският футбол да започне да произвежда пари.Твърдо подкрепям инициативата на Рингбг за реформа в българския футбол.А група от 10 отбора-първите три и евентуално четвъртия(ако някой от първите три спечели Купата) в евротурнирите,деветия и десетия изпадат,а седмия и осмия играят бараж с третия и четвъртия от единствената Б група,която да е примерно 20 отбора.По този начин до последния кръг всички ще се борят или за Европа,или за оставане,няма да е както сега,поне 7-8 отбора да си живуркат и да почват да продават мачове още от десетия кръг,защото нито ще се класират за ЕКТ,нито ще отпаднат.При 10 отбора,парите от тв права ще се разпределят между по-малко отбори,а и календарът ще е по-наситен.Може да се въведе и купа на Професионалната Лига,като победителят в нея да играе в Лига Европа вместо третия в първенството.Както и да е,това засега е в сферата на идеите и пожеланията.

Абе ти луд ли си или на луд шапката носиш... За какви 10 лв. на домакинство говориш. Живеем в демокрация , не в комунизъм и никой не може да ме задължи да плащам за нещо , което не искам да гледам. А ти като си мераклия да го правиш , прави го , но не лъжи хората , че са длъжни и те да го правят...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 фев 2010 19:56

viroglav написа:
acmilan написа:Абсолютно несериозно е да гледаме по 6 мача на кръг без пари.Твърдо съм за въвеждането на платено гледане за българския футбол.10 лв. на месец за домакинство мисля,че ще е добре.В крайна сметка,при 6 мача на кръг,това са 24 мача за месец за 10 лв.,което не смятам,че е много.Време е българският футбол да започне да произвежда пари.Твърдо подкрепям инициативата на Рингбг за реформа в българския футбол.А група от 10 отбора-първите три и евентуално четвъртия(ако някой от първите три спечели Купата) в евротурнирите,деветия и десетия изпадат,а седмия и осмия играят бараж с третия и четвъртия от единствената Б група,която да е примерно 20 отбора.По този начин до последния кръг всички ще се борят или за Европа,или за оставане,няма да е както сега,поне 7-8 отбора да си живуркат и да почват да продават мачове още от десетия кръг,защото нито ще се класират за ЕКТ,нито ще отпаднат.При 10 отбора,парите от тв права ще се разпределят между по-малко отбори,а и календарът ще е по-наситен.Може да се въведе и купа на Професионалната Лига,като победителят в нея да играе в Лига Европа вместо третия в първенството.Както и да е,това засега е в сферата на идеите и пожеланията.

Абе ти луд ли си или на луд шапката носиш... За какви 10 лв. на домакинство говориш. Живеем в демокрация , не в комунизъм и никой не може да ме задължи да плащам за нещо , което не искам да гледам. А ти като си мераклия да го правиш , прави го , но не лъжи хората , че са длъжни и те да го правят...

Все си мисля,че не съм луд,но може и да съм,не знам,може би ти,отворко,ще кажеш.Именно защото живеем в демокрация,съществува пазарна икономика.Следователно за даден продукт трябва да се плаща.Първенството се излъчва от частна телевизия,която може,ако реши да сложи каквато си иска цена на този продукт.Не държа на 10 лв. цена за един месец,може и да е 5,просто изказвам мнение по темата.Нямам сериозна трибуна и не бих могъл да излъжа голям брой хора,а и те не ме познават лично,за да ми повярват.Никой няма да е длъжен да си плаща,всеки може да отиде ако иска да гледа мачовете на стадиона.И в заключение,дай ти някакво предложение за реформа в българския футбол.Аз моето,както виждаш,съм го дал.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 17 фев 2010 21:30

Навремето дядо ми ме водеше като хлапак да гледам Черно море на "Гагарин". Начи на мач в лошия случай имаше по 10 000-12 000 публика. Имаше и жени по стадионите, макар и не много. На "Гагарин" имаше на всеки ъгъл будка за закуски, имаше и тоалетни. Говоря за началото на 80-те. В момента по нашите стадиони човек само от вдишване и издишване може да хване туберкулоза от мръсотия. Няма една тоалетна, хората пикаят по оградите и на улицата. От това стадионите стават все по мръсни и кръгът се затваря. Да заведеш днес децата си на мач е утопия. Стадионите се пълнят с маргинали и недоотгледани селски тарикати.

Аз съм готов да плащам много пари, но да направят тоалетни, да има възможност човек да седне на чисто и да не го е страх ако отиде на мач със семейството си, някой да му изяде децата.

Личин пример. На "Тича" се влиза и излиза през 3 врати 2,00 на метър и 20 санта. 10 000 човека излизат с ръце на задника, дан земе да стане грешка зокато се натискат хората да излязат под налягане.

Ноември гледах Хановър-Леверкузен. 34 000 хиляди зрителя, влязох 3 минути преди началото на мача, а на мястото ми никой не беше седнал, номерирани са билетите. На почивката 34 000 фена си купиха бири и салами и се изпикаха. Като в аптека е всичко, чисто подредено, спретнато. Стадиона беше пълен с малки деца.

Да направят тоалетни поне като за начало. Изродско е да се надуваме че сме патриоти, голяма нация, голяма история, една тоалетна няма като хората. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 17 фев 2010 21:41

Аз съм готов да плащам, за да гледам български футбол (не само А група), но само ако съм сигурен, че парите се инвестират в ДЮШ, стадиони и бази !

Върни се в “Футбол - България”