efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Събота от 17:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Halo
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Събота от 17:30

Мнениеот Halo » 12 ное 2022 21:30

Станимир Стоилов не от вчера има сериозни проблеми с формулирането на изреченията си. Явно има сериозни здравословни проблеми, които не може сам да осъзнае. Той е само параван за игрите на Наско в клуба. Много хора му вярват, но той заради болест, или нещо друго, в момента е на нивото на Димитър Пенев. Само на 55 пет години е, а изглежда напълно изкуфял. Грешките се повтарят във всеки мач. Не може да си на 15 място по точни удари от 16 отбора в Първа Професионална лига. Това не е до качества на играчите. Повечето са си същите. Явно има нещо друго, което тегли клуба надолу. Какво тренират тези, и защо не могат да изпълняват никакви статични положения?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 ное 2022 21:32

W84me написа:
terata написа:
Michael_Buble написа:Мъри е единствения човек в Левски, на когото имам пълно доверие за парите, които оставям. А те не са никак малко. Преди мача с Локо ПД 170лв в магазина и 27 за билет(всъщност 21, защото имам отстъпка от златната карта).
Тоест почти 200лв.
Другият месец възнамерявам да си подновя картата(още 200лв)
Ако изгоните Мъри с глупостта си, аз съм дотук. И според мен поне още 60-70% от левскарите.
Само от мен са около 1000 лв на година. Не знам вие с какви хора говорите, но абсолютни всички мои приятели левскари мислят по същия начин.
Ако няма нов собственик, без приходите от нас, догодина отбора е при аматьорите.
Успех на разбирачите!

Ти на Станимир Стоилов ли даваш пари или на Левски? Значи ако даден треньор не е начело на любимия ти отбор, то значи пари за този отбор не трябва да се дават. Друг треньор при тези резултати щеше ли да се радва на подобен комфорт?

Винаги го казвам, ще го кажа пак. При друг треньор, Левски нямаше да го има в този му вид, в този момент. Трябва да се даде шанс на Мъри поне до края на сезона.

Ама то той шансът до края на сезона си го има. Ако вземем та отстраним Вихрен, че като гледам кви сме ялови напред, че и какви дузпаджии си имаме, отиваме да играем с Каузата там и като ни ошмулят до края на сезона едва ли някой ще се интересува от кой още сме паднали и срещу кой още сме се изложили. Та може да си ги тренира спокойно и в битката за баража да правим успешни мачове с Арда, Ботевъ Пд и Ботев Враца.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 ное 2022 21:37

W84me написа:
terata написа:
Michael_Buble написа:Мъри е единствения човек в Левски, на когото имам пълно доверие за парите, които оставям. А те не са никак малко. Преди мача с Локо ПД 170лв в магазина и 27 за билет(всъщност 21, защото имам отстъпка от златната карта).
Тоест почти 200лв.
Другият месец възнамерявам да си подновя картата(още 200лв)
Ако изгоните Мъри с глупостта си, аз съм дотук. И според мен поне още 60-70% от левскарите.
Само от мен са около 1000 лв на година. Не знам вие с какви хора говорите, но абсолютни всички мои приятели левскари мислят по същия начин.
Ако няма нов собственик, без приходите от нас, догодина отбора е при аматьорите.
Успех на разбирачите!

Ти на Станимир Стоилов ли даваш пари или на Левски? Значи ако даден треньор не е начело на любимия ти отбор, то значи пари за този отбор не трябва да се дават. Друг треньор при тези резултати щеше ли да се радва на подобен комфорт?

Винаги го казвам, ще го кажа пак. При друг треньор, Левски нямаше да го има в този му вид, в този момент. Трябва да се даде шанс на Мъри поне до края на сезона.

Ми това е доста изкривено мислене на феновете. Да даваш пари само заради даден треньор. Аз пари си давах и при Тодоров и т.н. тия пари са за Левски, не за Мъри! Иначе не искам въобще оставката на Стоилов, напротив, но пък да си го кажем честно - два пъти да те бие Загорчич по един и същи начин с футболисти, като Емил Виячки, Ахмедов и Попадийн. Еми сори, колега, ама вината си е изцяло в треньора. Не е нормално всеки мач да се изпълняват по двуцифрен брой корнери и даже точен удар да не може да последва от това. При един Роси корнерите бяха като дузпа. Сега и дузпа не можем да отбележим. Въобще не се работи по статичните положения. Има си кусури Мъри и не виждам защо трябва да е имунизиран от критики.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 ное 2022 21:40

Halo написа:Станимир Стоилов не от вчера има сериозни проблеми с формулирането на изреченията си. Явно има сериозни здравословни проблеми, които не може сам да осъзнае. Той е само параван за игрите на Наско в клуба. Много хора му вярват, но той заради болест, или нещо друго, в момента е на нивото на Димитър Пенев. Само на 55 пет години е, а изглежда напълно изкуфял. Грешките се повтарят във всеки мач. Не може да си на 15 място по точни удари от 16 отбора в Първа Професионална лига. Това не е до качества на играчите. Повечето са си същите. Явно има нещо друго, което тегли клуба надолу. Какво тренират тези, и защо не могат да изпълняват никакви статични положения?

Аз подозирам кое е другото. Т.е обичайното - не се плащат заплати редовно и има всякакви проблеми от това естество. За тях се трае, макар че Мъри понякога без да иска се изпуска.
А да чакаш от бразилци да играят и да се влагат за без пари си е пълна авантюра. А и не са само те. Спадът в играта е повече от очевиден. Този отбор в края на крайщата направи Каузата и двата мача за купата безпомощни, би ПАОК тук, изпусна ги там, но определено показваха много стабилна игра. За мача с Тирето пък съвсем няма какво да се каже - тия ги направихме смешни и не минаха центъра. След което тотален спад, не могат два паса да си дадат, всичко що се бие към вратата на противника са сватбарски шутове. Реално изработените ни положения футболно се броят на пръсти.
Във всеки случай мисля, че се случи нещо след мача с Тирето което е главната причина отборът да не иска да играе и да не показва нищо.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 ное 2022 21:44

alexdb написа:
Halo написа:Станимир Стоилов не от вчера има сериозни проблеми с формулирането на изреченията си. Явно има сериозни здравословни проблеми, които не може сам да осъзнае. Той е само параван за игрите на Наско в клуба. Много хора му вярват, но той заради болест, или нещо друго, в момента е на нивото на Димитър Пенев. Само на 55 пет години е, а изглежда напълно изкуфял. Грешките се повтарят във всеки мач. Не може да си на 15 място по точни удари от 16 отбора в Първа Професионална лига. Това не е до качества на играчите. Повечето са си същите. Явно има нещо друго, което тегли клуба надолу. Какво тренират тези, и защо не могат да изпълняват никакви статични положения?

Аз подозирам кое е другото. Т.е обичайното - не се плащат заплати редовно и има всякакви проблеми от това естество. За тях се трае, макар че Мъри понякога без да иска се изпуска.
А да чакаш от бразилци да играят и да се влагат за без пари си е пълна авантюра. А и не са само те. Спадът в играта е повече от очевиден. Този отбор в края на крайщата направи Каузата и двата мача за купата безпомощни, би ПАОК тук, изпусна ги там, но определено показваха много стабилна игра. За мача с Тирето пък съвсем няма какво да се каже - тия ги направихме смешни и не минаха центъра. След което тотален спад, не могат два паса да си дадат, всичко що се бие към вратата на противника са сватбарски шутове. Реално изработените ни положения футболно се броят на пръсти.
Във всеки случай мисля, че се случи нещо след мача с Тирето което е главната причина отборът да не иска да играе и да не показва нищо.

Евентуално да им е обещано нещо и да не е изпълнено. За друго не се сещам, казват че заплатите се плащат навреме.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 ное 2022 21:45

За мен Мъри днес има вина за изваждането на Миланов и Попов. След това всичко тръгна назад за нас.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 ное 2022 21:49

W84me написа:
alexdb написа:

Евентуално да им е обещано нещо и да не е изпълнено. За друго не се сещам, казват че заплатите се плащат навреме.

Абе те казват, ама дали е така?
Аз нямам никакво реално обяснение за друго. Спадът просто е очеваден и рязък. Тези футболисти показаха, че могат много повече. То хубаво контузени има, ама пък чак такъв спад, защото Бари не играе? Просто след мачът с Тирето имам чувството, че тия дръпнаха ръчната. На никой нищо не му се получава. Сега един мач карък, два мача, там съдията помогнал ама пък 8 мача поред без почти нищо футболно и то срещу повече от посредствени противници?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 ное 2022 21:57

alexdb написа:Абе те казват, ама дали е така?
Аз нямам никакво реално обяснение за друго. Спадът просто е очеваден и рязък. Тези футболисти показаха, че могат много повече. То хубаво контузени има, ама пък чак такъв спад, защото Бари не играе? Просто след мачът с Тирето имам чувството, че тия дръпнаха ръчната. На никой нищо не му се получава. Сега един мач карък, два мача, там съдията помогнал ама пък 8 мача поред без почти нищо футболно и то срещу повече от посредствени противници?

Не знам, явно няма и да разберем. Енергията на хората е на път да отиде в канала. Някой по-рано беше споделил, че това е трета обръщалка за Славия в рамките на 2 години. Ако това беше станало с други отбори, нямаше да имам никакви съмнения в уговорката. Сега просто не ми се иска да го повярвам.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 ное 2022 22:05

vvessel написа:За колко мача без победа трябва да гоним Мъри или той е Бог и не се пипа?

Майстора го изгони публиката след седем победи и три хикса. С общо взето същия отбор играхме във втората седмица, но треньорът тогава беше боготворен. Има някои неща в синята публика, които не разбирам. Като например онези "зевзеци", които от минута първа почват с: "Айде, играйте бе, ма*ка ви стара". Колко пъти ми се е искало да отида и да ударя една глава на един от тея, ма после...
Какво става в съблекалнята и дали там не е проблема? Един колега пусна една теория, която е конспиративна... за съвпадение между интереса (или отказ?) на консорциума и слабите игри. Моята позиция е, че Хамрун реши целия сезон, както пише друг колега.
Халфовата ни линия е трагедия. Сонко и Кордоба всеки мач изглеждат все по-непознати един на друг. Роналдо може да се окаже Жоазиньо, но в бъдеще. Уелтън... За него или добро или нищо. Да се пускат малки да доиграват сезона и това е.
Но според мен има напрежение между футболистите.
За позициите ни трябват трима футболисти: box-to-box халф тип Прохазка, ама и с такова сърце или Бурабия, ама това е скъпо, опитна девятка-ръгач тип Гонзича и опитно крило, което може да играе и отляво и от дясно. Дефанзивен халф ще освободи Кръстев от дефанзивните функции, които не са му присъщи - той рисува, не може да руши.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 12 ное 2022 22:10

Ебахти ранимите душички, веднага да гонят Мъри. Аз си мислех, че няма по смотани и прости от чорбарите, но някои фенове на Левски, явно доста са се взели на сериозно. Я се спрете с глупостите, естествено, че на Мъри ще му се дава повече време въпреки резултатите, кой искате да го смени ? Вие ли? Я кажете, сигурно Клоп е виновен, че падат онея червените от Нотингам, ама пък бият Сити, нали. Не играчите..... кой ги бил подбирал, добре че не сте вие, че щяхме да се изпаднали. Той Мъри да не им е баща на тея разхайтени лигльовци от Бразилия или на смешните ни защитници. Явно не искат да се доказват и да играят. Мъри ги пуска, защото сигурно имат клаузи в договорите да играят. Мрънкачи големи, същите като припоците. Спрете се, била нагласена купата.... толкова жалък опит за провокация, че такива смешници, които твърдят тази тъпотия, просто да се пребоядисват и да ходят на майната си. Търпяхме, топчовци, хубчевци, митовци и п.тки майни, тука за няма и 3-4 месеца, Мъри го изкарахте най големият виновник.

Върни се в “Левски”