efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Събота от 17:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

DonBalon223

Re: efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Събота от 17:30

Мнениеот DonBalon223 » 12 ное 2022 20:56

Serafim написа:Блатера и той толкова я разбира тая игра, че е силен в това да хейтва някой конкретно. Ще реши някой, че Кръстев е направил най-слабия си мач и всяко негово отиграване е грешно. :) Кръстев, та Кръстев.

За мен Кръстев ви е най-добрия играч и ви прави на 80% играта. Без него ще сте като безопасни игли.

Ако често му се случва да губи топката, трябва дефанзивния специално да го подсигурява когато сте във фаза атака, това е елементарно и е работа на треньора.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 ное 2022 20:58

Michael_Buble написа:
vvessel написа:
Michael_Buble написа:
vvessel написа:Гледам все говорите че нямало пари. На бас, че футболистите на Славия взимат по-ниски заплати от тези на Левски. А ни бият където ни хванат. До пари ли е?

Искам да те попитам: на теб харесва ли ти как играят Славия?
Ти би ли заменил 11 -торката на Славия с тази на Левски?

А на теб харесва ли ти как играят Левски?
По-скоро бих разменил треньорите. Треньорът на Славия видимо знае какво прави.

Пиша го най-добронамерено и моля те не се обиждай, но разсъждаваш еднопланово.
Обърни внимание тези играчи на Славия колко години играят заедно в 80% от ядрото си. Също и Загорчич колко време ги е тренирал.
Мари разполага с този отбор от 8-9 месеца и то в една много лимитирана като бройка група
И, уверявам те, парите не са много по-високи при нас.
Точно след една година и с малко по-голяма дълбочина състава този отбор на Славия ще го бием с три-четири гола разлика. Мое мнение!
А ако в момента Загорчич дойде при нас, точно след пет мача ще го изгонят с камъни заради грозен стил на игра.

И аз пиша добронамерено, не знам как ти звучи точно, но това което играем е футбол, а не художествена гимнастика и не се дават точки за изпълнение. Дават се за победи.
Загорчи е от година и половина треньор на Славия, Мъри е от година и два месеца. За състава на Славия не знам доколко е запазен, но за 80% си много далеч от истината.
И последно викаш за 5 мача ще изгоним Загорчи заради грозна игра. За колко мача без победа трябва да гоним Мъри или той е Бог и не се пипа? Аз казах, че ако добросъвестно си признае, че грешката е в него, съм съгласен да остане и пролетта, защото и без това загуби всичко възможно. Ако пак се оправдава, значи не става и акъла няма да му дойде. От друга страна, акъла е като цикъла и ако не ти дойде навреме изобщо не го чакай. Така че съм скептично настроен, както вече отбелязах.

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 12 ное 2022 21:01

metodito написа:
alexdb написа:Такава серия от мачове без победа нямаме 70 години. Както върви, вероятно ще постигнем абсолютен рекорд в тази насока в следващите мачове. Е, докога с търпението?

По времето на бай Дельо и "тренировките" преди финала за Купата нямаше ли повече мачове без победа?
Също при Топчо. При Гонзича, при Тодоров? Може да бъркам за последния.

Не, нямаше. Бъркаш не само за последния.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 ное 2022 21:02

Plamen_i00 написа:
metodito написа:
alexdb написа:Такава серия от мачове без победа нямаме 70 години. Както върви, вероятно ще постигнем абсолютен рекорд в тази насока в следващите мачове. Е, докога с търпението?

По времето на бай Дельо и "тренировките" преди финала за Купата нямаше ли повече мачове без победа?

Не, нямаше. Бъркаш не само за последния.

ОК.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 ное 2022 21:02

DonBalon223 написа:
Serafim написа:Блатера и той толкова я разбира тая игра, че е силен в това да хейтва някой конкретно. Ще реши някой, че Кръстев е направил най-слабия си мач и всяко негово отиграване е грешно. :) Кръстев, та Кръстев.

За мен Кръстев ви е най-добрия играч и ви прави на 80% играта. Без него ще сте като безопасни игли.

Ако често му се случва да губи топката, трябва дефанзивния специално да го подсигурява когато сте във фаза атака, това е елементарно и е работа на треньора.

Кръстев само днес направи 3 контра-атаки за Славия, като един път загуби топката в нашето наказателно. Срещу Спартак първият гол е изцяло негов, като преди това имаше още едно изпълнение. Това ни е уж най-добрият халф. Те и резултатите говорят.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 ное 2022 21:03

metodito написа:

Бъркаш. Направи 4 или 5 мача без победа и ореваха орталъка. А и при него дузпите ни провалиха. Въпреки че 120 минути бяхме вкарали Славия в кучи гъз. Май 3 пъти минаха центъра за 2 часа.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 ное 2022 21:06

Сираков, не те ли е срам?!

04.07.2020 D1C Levski Sofia 1-2 Slavia Sofia
24.07.2021 D1 Levski Sofia 1-2 Slavia Sofia
12.11.2022 D1 Levski Sofia 1-2 Slavia Sofia

Всичко е с обръщалки. Даже трябва да изпревари Мъри към изхода.

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 12 ное 2022 21:10

Това с дузпите не го разбирам. Ако се бие в някой от горните ъгли е 100% гол. За професионален футболист не трябва да е проблем от 10 удара да прати топката там 9 пъти. Хайде, нашите слаби, има напрежение, ама все трябва да успяват 7-8 пъти от 10 и дузпата да е 70-80 % гол.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 ное 2022 21:20

Michael_Buble написа:Мъри е единствения човек в Левски, на когото имам пълно доверие за парите, които оставям. А те не са никак малко. Преди мача с Локо ПД 170лв в магазина и 27 за билет(всъщност 21, защото имам отстъпка от златната карта).
Тоест почти 200лв.
Другият месец възнамерявам да си подновя картата(още 200лв)
Ако изгоните Мъри с глупостта си, аз съм дотук. И според мен поне още 60-70% от левскарите.
Само от мен са около 1000 лв на година. Не знам вие с какви хора говорите, но абсолютни всички мои приятели левскари мислят по същия начин.
Ако няма нов собственик, без приходите от нас, догодина отбора е при аматьорите.
Успех на разбирачите!

Ти на Станимир Стоилов ли даваш пари или на Левски? Значи ако даден треньор не е начело на любимия ти отбор, то значи пари за този отбор не трябва да се дават. Друг треньор при тези резултати щеше ли да се радва на подобен комфорт?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 ное 2022 21:22

terata написа:
Michael_Buble написа:Мъри е единствения човек в Левски, на когото имам пълно доверие за парите, които оставям. А те не са никак малко. Преди мача с Локо ПД 170лв в магазина и 27 за билет(всъщност 21, защото имам отстъпка от златната карта).
Тоест почти 200лв.
Другият месец възнамерявам да си подновя картата(още 200лв)
Ако изгоните Мъри с глупостта си, аз съм дотук. И според мен поне още 60-70% от левскарите.
Само от мен са около 1000 лв на година. Не знам вие с какви хора говорите, но абсолютни всички мои приятели левскари мислят по същия начин.
Ако няма нов собственик, без приходите от нас, догодина отбора е при аматьорите.
Успех на разбирачите!

Ти на Станимир Стоилов ли даваш пари или на Левски? Значи ако даден треньор не е начело на любимия ти отбор, то значи пари за този отбор не трябва да се дават. Друг треньор при тези резултати щеше ли да се радва на подобен комфорт?

Винаги го казвам, ще го кажа пак. При друг треньор, Левски нямаше да го има в този му вид, в този момент. Трябва да се даде шанс на Мъри поне до края на сезона.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”