Michael_Buble написа:vvessel написа:Michael_Buble написа:vvessel написа:Гледам все говорите че нямало пари. На бас, че футболистите на Славия взимат по-ниски заплати от тези на Левски. А ни бият където ни хванат. До пари ли е?
Искам да те попитам: на теб харесва ли ти как играят Славия?
Ти би ли заменил 11 -торката на Славия с тази на Левски?
А на теб харесва ли ти как играят Левски?
По-скоро бих разменил треньорите. Треньорът на Славия видимо знае какво прави.
Пиша го най-добронамерено и моля те не се обиждай, но разсъждаваш еднопланово.
Обърни внимание тези играчи на Славия колко години играят заедно в 80% от ядрото си. Също и Загорчич колко време ги е тренирал.
Мари разполага с този отбор от 8-9 месеца и то в една много лимитирана като бройка група
И, уверявам те, парите не са много по-високи при нас.
Точно след една година и с малко по-голяма дълбочина състава този отбор на Славия ще го бием с три-четири гола разлика. Мое мнение!
А ако в момента Загорчич дойде при нас, точно след пет мача ще го изгонят с камъни заради грозен стил на игра.
И аз пиша добронамерено, не знам как ти звучи точно, но това което играем е футбол, а не художествена гимнастика и не се дават точки за изпълнение. Дават се за победи.
Загорчи е от година и половина треньор на Славия, Мъри е от година и два месеца. За състава на Славия не знам доколко е запазен, но за 80% си много далеч от истината.
И последно викаш за 5 мача ще изгоним Загорчи заради грозна игра. За колко мача без победа трябва да гоним Мъри или той е Бог и не се пипа? Аз казах, че ако добросъвестно си признае, че грешката е в него, съм съгласен да остане и пролетта, защото и без това загуби всичко възможно. Ако пак се оправдава, значи не става и акъла няма да му дойде. От друга страна, акъла е като цикъла и ако не ти дойде навреме изобщо не го чакай. Така че съм скептично настроен, както вече отбелязах.