peliforewer написа:Кабаков, Кабаков...
Венци Тумбака го е инструктирал да бъде внимателен с картоните...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:peliforewer написа:Кабаков, Кабаков...
Припок, какви претенции имаш? Според мен гола на Славия трябваше да бъде признат, все пак това е отбора на Дебел Венци и засади под 5 метра не важат.
peliforewer написа:W84me написа:peliforewer написа:Кабаков, Кабаков...
Припок, какви претенции имаш? Според мен гола на Славия трябваше да бъде признат, все пак това е отбора на Дебел Венци и засади под 5 метра не важат.
Ако имах претенции за засадата щях да напиша Давидов.Две опасни контраатаки за Славия спряни, неотсъдено нарушение на Уелтон срещу Тасев който излиза сам срещу вратаря на Левски, неотсъдена игра с ръка на Краев след което следва опасен удар , не е малко за тридесетина минути.
peliforewer написа:W84me написа:peliforewer написа:Кабаков, Кабаков...
Ако имах претенции за засадата щях да напиша Давидов.Две опасни контраатаки за Славия спряни, неотсъдено нарушение на Уелтон срещу Тасев който излиза сам срещу вратаря на Левски, неотсъдена игра с ръка на Краев след което следва опасен удар , не е малко за тридесетина минути.
peliforewer написа:Уелтон срещу Тасев който излиза сам срещу вратаря на Левски
Dani Kiki написа:peliforewer написа:W84me написа:peliforewer написа:Кабаков, Кабаков...
Ами ритниците и опасните влизания на белите къде ги забравяш?! И спестените им картони...
W84me написа:Да ти кажа липсваха ми такива балтии днес на Тича, защо така Славия скачат с двата крака, а Морето бяха котенца?
Непринуден написа:На Левски мача е кристално ясен.
Ако не победят става чист и истински.
Следвам логиката на левскарите.
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler, Plamen_i00 и 55 госта