ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Салерно:Аз съм новият президент на Ботев имам договор!
ЕБАХТИ И НАГЛАТА ДЕБЕЛА СВИНЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daimio написа:Имаше събрание на фенове и легенди.Решението всички го знаем и друго не е излизало!!!Не сме излизали и на кръстопът пътят е един!!!
А на човека,който бърза да раздава евтини билети и акций искам да кажа едно.
ЛЮБОВТА НИ КЪМ БОТЕВ НЕ Е В ДЖОБОВЕТЕ НИ А В СЪРЦАТА.
+1
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Само като прочете човек статията в "гонг",веднага си проличава че тоя Салерно е не по-малък мръсник и лъжец от Митето!След обидите срещу Пичоне,които дебелака изсипа преди десетина дни,сега същия се извинява и се вижда че е готов на всичко,даже да се отрече от жестоките си обвинения преди дни,само и само неговата съвместна програма,заедно с Митьо да се реализира!Ако и този път,дори един фен на Ботев се поддаде на тези простотии и се стигне до допускането на италианеца в Пловдив,това ще е новото начало на старата трагедия при жълтите, а този път за това определено ще са си виновни самите фенове!!!............И това за рейсовете и евтините билети си е по-скоро подигравка със феновете отколкото нещо което да ги зарадва!
- PLOVDIV PEE 1912
fire написа:Само като прочете човек статията в "гонг",веднага си проличава че тоя Салерно е не по-малък мръсник и лъжец от Митето!След обидите срещу Пичоне,които дебелака изсипа преди десетина дни,сега същия се извинява и се вижда че е готов на всичко,даже да се отрече от жестоките си обвинения преди дни,само и само неговата съвместна програма,заедно с Митьо да се реализира!Ако и този път,дори един фен на Ботев се поддаде на тези простотии и се стигне до допускането на италианеца в Пловдив,това ще е новото начало на старата трагедия при жълтите, а този път за това определено ще са си виновни самите фенове!!!............И това за рейсовете и евтините билети си е по-скоро подигравка със феновете отколкото нещо което да ги зарадва!
+125
ЗА ДОВЕРИЕ НЕ СЕ МОЛИ,А СЕ ПЕЧЕЛИ!ДЕБЕЛАКЪТ ИЗГУБИ ДОВЕРИЕТО НИ МНОГО ОТДАВНА.НИЩО ХУБАВО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ЧОВЕК,КОЙТО ИСКАШЕ ДА ПРИБЕРЕ ПАРИТЕ ОТ БИЛЕТИТЕ НА ДЕРБИТО!НЯМА СТАДИОН,РАЗБРА СЕ ,ЧЕ ЦСКА НЯМА НИЩО ДА ДАДЪТ НА СКУНКСА .ТИЯ МИЖИТУРКИ СА ОТЧАЯНИ,ЩЕ НИ ОБЕЩАВАТ КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПОСТИ,НЕКА ЗАСТАНЕМ ЗАД ЕДНА ИДЕЯ,НАШИЯ БОТЕВ И ДА Я СЪХРАНИМ ЗА ДЕЦАТА СИ!
- rump_shaker
- Контакти:
Няма ли как да се прати някво съобщение на Дебелерно, за да му стане ясно че не го искаме този боклук.

Първо,честито на феновете на Ботев,че вече си имат нов собственик!Честито и на всички любители на футбола заради факта че мач Ботев-Левски ще има!Блазе им на феновете че ще ходят из България на мачове,на разноски на новия собственик.Блазе им и на тези които ще гледат мачове на промоционални цени!Сега е редно Община Пловдив да застане зад новия президент и да разреши ползването на стадиона.И наистина ще има отново-,,Той не умира!".Защото Ботев начело с Митето от село,ще го има и ще пребъде.Този човек е УНИКАЛЕН!!!Не виждам какво не му харесвате.Кеф ви италианци,кеф ви франсета,кеф ви юноши...И всичко това БЕЗ ПАРИ!И вие искате да махнете този съвременен ,,Умирай трудно".Направо ми се вижда изгубена кауза тази ваша борба.По добре се присъеденете към тези фенове,които са подали ръка на Салерно,че иначе ще ви е много трудно.И пет нови Ботев да направите,истинския Ботев ще е на Селския,до момента в който той не реши че вече не иска да се занимава с вас.А само с подскачане по форумите няма да стане.Подкрепям ви в борбата,но като неутрален фен искам да гледам отбора ви в А група,а не в селските такива.А за да стане това,начело СЕГА трябва да е точно селския.Иначе ще ви изхвърлат от групата и край на мачовете с Ботев.Ако на вас ви се иска да е така,на мен не ми се иска.Но силата е във вашите ръце.Хвърляйте бомби,нападайте длъжностните лица и съдиите и ще ви изхвърлят,ако това е вашето желание и никой не може да ви спре.Но това което казвам,не е писане във форума,а дествия по време на мач.А аз видях как се радвахте като победихте Локо пд и не ви дойде на ум да бойкотирате.Което показва всичко друго,но не и последователност в действията ви!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:Първо,честито на феновете на Ботев,че вече си имат нов собственик!Честито и на всички любители на футбола заради факта че мач Ботев-Левски ще има!Блазе им на феновете че ще ходят из България на мачове,на разноски на новия собственик.Блазе им и на тези които ще гледат мачове на промоционални цени!Сега е редно Община Пловдив да застане зад новия президент и да разреши ползването на стадиона.И наистина ще има отново-,,Той не умира!".Защото Ботев начело с Митето от село,ще го има и ще пребъде.Този човек е УНИКАЛЕН!!!Не виждам какво не му харесвате.Кеф ви италианци,кеф ви франсета,кеф ви юноши...И всичко това БЕЗ ПАРИ!И вие искате да махнете този съвременен ,,Умирай трудно".Направо ми се вижда изгубена кауза тази ваша борба.По добре се присъеденете към тези фенове,които са подали ръка на Салерно,че иначе ще ви е много трудно.И пет нови Ботев да направите,истинския Ботев ще е на Селския,до момента в който той не реши че вече не иска да се занимава с вас.А само с подскачане по форумите няма да стане.Подкрепям ви в борбата,но като неутрален фен искам да гледам отбора ви в А група,а не в селските такива.А за да стане това,начело СЕГА трябва да е точно селския.Иначе ще ви изхвърлат от групата и край на мачовете с Ботев.Ако на вас ви се иска да е така,на мен не ми се иска.Но силата е във вашите ръце.Хвърляйте бомби,нападайте длъжностните лица и съдиите и ще ви изхвърлят,ако това е вашето желание и никой не може да ви спре.Но това което казвам,не е писане във форума,а дествия по време на мач.А аз видях как се радвахте като победихте Локо пд и не ви дойде на ум да бойкотирате.Което показва всичко друго,но не и последователност в действията ви!
Отворко,бегай при мижавото си отборче и не се занимвай с неща,непонятни за ограничения ти интелект.Какви мачове с БОТЕВЪ искаш бре,цацо миризлива?
-
Veso1913 написа:Първо,честито на феновете на Ботев,че вече си имат нов собственик!Честито и на всички любители на футбола заради факта че мач Ботев-Левски ще има!Блазе им на феновете че ще ходят из България на мачове,на разноски на новия собственик.Блазе им и на тези които ще гледат мачове на промоционални цени!Сега е редно Община Пловдив да застане зад новия президент и да разреши ползването на стадиона.И наистина ще има отново-,,Той не умира!".Защото Ботев начело с Митето от село,ще го има и ще пребъде.Този човек е УНИКАЛЕН!!!Не виждам какво не му харесвате.Кеф ви италианци,кеф ви франсета,кеф ви юноши...И всичко това БЕЗ ПАРИ!И вие искате да махнете този съвременен ,,Умирай трудно".Направо ми се вижда изгубена кауза тази ваша борба.По добре се присъеденете към тези фенове,които са подали ръка на Салерно,че иначе ще ви е много трудно.И пет нови Ботев да направите,истинския Ботев ще е на Селския,до момента в който той не реши че вече не иска да се занимава с вас.А само с подскачане по форумите няма да стане.Подкрепям ви в борбата,но като неутрален фен искам да гледам отбора ви в А група,а не в селските такива.А за да стане това,начело СЕГА трябва да е точно селския.Иначе ще ви изхвърлат от групата и край на мачовете с Ботев.Ако на вас ви се иска да е така,на мен не ми се иска.Но силата е във вашите ръце.Хвърляйте бомби,нападайте длъжностните лица и съдиите и ще ви изхвърлят,ако това е вашето желание и никой не може да ви спре.Но това което казвам,не е писане във форума,а дествия по време на мач.А аз видях как се радвахте като победихте Локо пд и не ви дойде на ум да бойкотирате.Което показва всичко друго,но не и последователност в действията ви!
Разликата е,че феновете на вашия отбор може да се назовете поименно,докато при феновете на Ботев Пд не може да се организират лесно общи действия поради голямата фенска маса.Това са огромен брой хора всеки със свои виждания и интелект.Мисля,че разбираш защо се получава непоследователност в действията ни.
- Тракиец 1912
- Контакти:
Взимай си Селския и го води на "Тича", олигофрен!