TristaNNN написа:peliforewer написа:TristaNNN написа:Колкото до второто, от толкова припощина и вие вече се оплитате в глупостите си.peliforewer написа:.....
Това е история, дали си с петолъчка, звезда, полумесец или лопата има ли значение.... .
Трябваше да цитираш и останалото от поста ми, той визира точно такива като теб.Защо подмина коментара ми за връзките Ви с политиците и партиите. Аз пиша простотии, а твойте коментари в които всяка втора дума е цип, жуже, припок са класика в литературата, черешката на тортата, как не са те предложили за Нобелова награда по литература.
Пак лъжеш - не използвам жуже или джудже по адрес на господаря ви, не се подигравам с подобни недостатъци на хората като ръст, говорни дефекти, родилни белези и фрактури и др., само Стефко е изключение, понеже неговият мех е получен от свинщина, а не е недъг.
Е, предложи ме ти за награда тогава, готованко такъв.
Аз например направих подобен жест за теб вчера, вярно - в по-малък мащаб, ама явно веднага си писнал на майчицата, понеже бързо го изтриха. А имаше всички шансове да спечелиш приза Припок на 2022, ама, на...
Не съм по доноси и докладвания, но знам, че мой коментар беше изтрит в тема пусната от теб, закълни се , че нямаш нищо общо.За да съм честен, сега се сетих, че веднъж докладвах някакъв коментар , но той беше крайно расистки и нецензурен, не си спомням кой беше автора, не съм гледал и дали са го махнали.