Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 11 ное 2022 14:03

TristaNNN написа:
BRF написа:.... Това с комунистите лично за мен се изтъркали мнооого отдавна,ама ти си знаеш!....

Така е. Новото отборче-правоприемник на Литекс няма общо с комунистите, или поне не толкова много, че да е съществено.
ЦСКА-София (София) си е рожба на ГЕРБ.

На изборите коя агитка агитираше за Герб, че съм забравил.Поне за Софиянски, Бакърджиев, Борисов и ГЕРБ си трайте.Батков и Николай Василев развеждаше из Герена като беше финансов министър, синчето му вкара в школата и пред медиите му връчи екип с емблематичния номер 9.Засега толкова за връзките ви с политиката.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 ное 2022 14:07

damyanov1963 написа:Ама червената петолъчка си я носите още с гордост на гърдите, даже и като Литекс.

И нека блесне таз звезда червеееееената,символ на победатаааа!
Като цяло деде,омръзнало ми е хората да си оправдават неволите с комунизма!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 ное 2022 14:09

peliforewer написа:
TristaNNN написа:
BRF написа:.... Това с комунистите лично за мен се изтъркали мнооого отдавна,ама ти си знаеш!....

Така е. Новото отборче-правоприемник на Литекс няма общо с комунистите, или поне не толкова много, че да е съществено.

На изборите коя агитка агитираше за Герб, че съм забравил.Поне за Софиянски, Бакърджиев, Борисов и ГЕРБ си трайте.Батков и Николай Василев развеждаше из Герена като беше финансов министър, синчето му вкара в школата и пред медиите му връчи екип с емблематичния номер 9.Засега толкова за връзките ви с политиката.

Не са агитирали за герба,а да се Гласува за Една Разумна България!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 ное 2022 14:15

damyanov1963 написа:
BRF написа:
krumeto написа:
BRF написа:
peliforewer написа:
W84me написа:Много съм притеснен човек, чудите се вече как да се изгърчите, че сложихте Тире. Свърши се, петното е до живот.

И като ЦСКА и като ЦСКА София все сме Ви таралеж в гащите и не Ви даваме мира.Този форум тръгна някъде около 2008г. , ако прочетеш коментарите оттогава и сега разлика почти няма.Лошите през годините бяха Лупи, Титаните, пак Лупи и сега Гриша Ганчев, а добрите всички които под строй внасят такса спокойствие в касата на Левски и не си търсят дължимите пари от Левски.Долу-горе и обвинителите сте едни и същи, така, че напразно се хабите.

Има разлика!Преди бяхме комунистическо творение,сега сме припознавачи!При тях също има разлика,бяха вечно вторите,сега второто място е мираж!Иначе те си оставят отборчето на всички власти!

Точно! Вие си знаете, че бяхте комунистическо отроче, но отрочето умря.
Сега вече поне си признавате, че сте припознавачи на Литекс, отрочето на комуниста Кърпачев.

Не бе льольо ,казвам че каквото и да е ще си ни обиждате и ми е все тая по какъв начин!Това с комунистите лично за мен се изтъркали мнооого отдавна,ама ти си знаеш!Подкрепа за отборчетото ти е на всякакви нива,затова радвай му се докато го има и после пак си ставай говедо!

Ама червената петолъчка си я носите още с гордост на гърдите, даже и като Литекс.

Това е история, дали си с петолъчка, звезда, полумесец или лопата има ли значение.Важното е да си човек, да си добронамерен, а не да кълнеш по форумите и злобееш срещу опонента.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 11 ное 2022 14:52

peliforewer написа:
krumeto написа:
BRF написа:
peliforewer написа:
W84me написа:
delqnski47 написа:Демек буквално даренията ви отиват към нас, момче...

Много съм притеснен човек, чудите се вече как да се изгърчите, че сложихте Тире. Свърши се, петното е до живот.

И като ЦСКА и като ЦСКА София все сме Ви таралеж в гащите и не Ви даваме мира.Този форум тръгна някъде около 2008г. , ако прочетеш коментарите оттогава и сега разлика почти няма.Лошите през годините бяха Лупи, Титаните, пак Лупи и сега Гриша Ганчев, а добрите всички които под строй внасят такса спокойствие в касата на Левски и не си търсят дължимите пари от Левски.Долу-горе и обвинителите сте едни и същи, така, че напразно се хабите.

Има разлика!Преди бяхме комунистическо творение,сега сме припознавачи!При тях също има разлика,бяха вечно вторите,сега второто място е мираж!Иначе те си оставят отборчето на всички власти!

Точно! Вие си знаете, че бяхте комунистическо отроче, но отрочето умря.
Сега вече поне си признавате, че сте припознавачи на Литекс, отрочето на комуниста Кърпачев.

Ще ти отговоря ако ми кажеш как в профила ти пише, че си бил на 39г. през 2015г., а през 1958г. по твой коментар си бил с баща си на стадиона в Разград май на откриването му, въпреки, че стадион Дянко Стефанов е открит през 1954г.Въпросите ми са много кратки, кога лъжеш, като се регистрираш във форума или като коментираш.

Не, не лъжа. Не обръщай внимание на профила. Там може да пише, че съм бил копсмонавт преди Десподов да се е родил!
Откриването на стадиона наистина беше през 1954 година. Погрешно може да съм писал 1958 год. Защо през 1958 год да съм с баща си. Тогава вече съм голям. През 1954 год. имаше Републиканско първенство по борба на новия стадион при откриването му.
Тогава видях и тегленето на числата от тото 2. Сферата с топките се въртеше на ръка от бореца в тежка категория Хюсеин Мехмедов от с. Веселина околия Разград обаст Русе. Тото2 беше едно теглене.
И друго помня. Като гимназиален ученик през 1959 или 1960 год Гледах мача Лудогорец Локомотив Сф. за КСА. Не помня, защо се игра на игрището на столарската кооперация, а не на стадиона. Запомнил съм Иван Димитров, цен.защитник на Локо. Върлина! Обра на втория етаж, що топки бяха центрирани от Лудогорци.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 ное 2022 15:33

Круме виж какви хубави спомени имаш от тогавашното време, защо ти трябва да се правиш сега на антикомунист и репресиран.Както ЦСКА, така и Левски, а и всички останали отбори ползваха благинките от режима на Живков.Най-ухажваните бяха естествено ЦСКА и Левски, но ЦСКА постигна най-големите успехи в Европа, там комунистите ли ги бутаха.Какво попречи и на Левски да се изяви, едва ли са комунистите.Ти също се хваляш, че в Европа никой не помага на Лудогорец и въпреки това се представят добре.Никой не оспорва, че Лудогорец разполага с класен отбор и може затова е дразнещо когато странични фактори, може би с цел да се харесат на Домусчиеви, бутат аванта на отбора който едва ли се нуждае от това.Не съм бил член на никоя партия, но винаги съм бил от ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 ное 2022 15:36

BRF написа:
TristaNNN написа:

Ихааааааа,нова опорка!С ВИС2 на гърдите ,борим мафията!

Не е опорка, а факт връз факта.
Колкото до второто, от толкова припощина и вие вече се оплитате в глупостите си.
peliforewer написа:.....
Това е история, дали си с петолъчка, звезда, полумесец или лопата има ли значение.... .
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 ное 2022 16:05

TristaNNN написа:Колкото до второто, от толкова припощина и вие вече се оплитате в глупостите си.
Това е история, дали си с петолъчка, звезда, полумесец или лопата има ли значение.... .

Трябваше да цитираш и останалото от поста ми, той визира точно такива като теб.Защо подмина коментара ми за връзките Ви с политиците и партиите. Аз пиша простотии, а твойте коментари в които всяка втора дума е цип, жуже, припок са класика в литературата, черешката на тортата, как не са те предложили за Нобелова награда по литература.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 ное 2022 16:21

peliforewer написа:
TristaNNN написа:Колкото до второто, от толкова припощина и вие вече се оплитате в глупостите си.

Трябваше да цитираш и останалото от поста ми, той визира точно такива като теб.Защо подмина коментара ми за връзките Ви с политиците и партиите. Аз пиша простотии, а твойте коментари в които всяка втора дума е цип, жуже, припок са класика в литературата, черешката на тортата, как не са те предложили за Нобелова награда по литература.

Пак лъжеш - не използвам жуже или джудже по адрес на господаря ви, не се подигравам с подобни недостатъци на хората като ръст, говорни дефекти, родилни белези и фрактури и др., само Стефко е изключение, понеже неговият мех е получен от свинщина, а не е недъг.
Е, предложи ме ти за награда тогава, готованко такъв.
Аз например направих подобен жест за теб вчера, вярно - в по-малък мащаб, ама явно веднага си писнал на майчицата, понеже бързо го изтриха. А имаше всички шансове да спечелиш приза Припок на 2022, ама, на...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 ное 2022 16:40

TristaNNN написа:
BRF написа:
TristaNNN написа:

Ихааааааа,нова опорка!С ВИС2 на гърдите ,борим мафията!

Не е опорка, а факт връз факта.
Колкото до второто, от толкова припощина и вие вече се оплитате в глупостите си.

Какава припощина бе или тогава не си бил от леефски!Чак шествие правихте догато на гърдите ви пише ВИС2 срещу мофията,хахахахаах!Гласувай за Европийско Развитие на България беше агитация на вашата агитка!Ама е по-добре да се правиш на прост,да знеш отдава ти се!

Върни се в “Левски”