Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 10 ное 2022 20:33

W84me написа:
delqnski47 написа:Насо взима пари от Григан ...
Насо технически би трябвало да му изплаща дължимото...
Къде ли отиват парите за ароматизатори, хмммм....

ГГ дава пари на Левски, ляга на Левски за Купата, за първенство... Освен да му пожелая да продължава в същия дух :))

Демек буквално даренията ви отиват към нас, момче...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 ное 2022 20:35

TristaNNN написа:
Dust написа:
TristaNNN написа:А, защо не се коментира същественото?
.... Беше постигнато съгласие в най-кратък срок като първа стъпка да бъде подписан предварителен договор за учредяване на съвместното дружество в изпълнение на решението на МС, който да даде пътната карта за реализация на проекта за нов стадион....

Та това е най-добрата новина днес, а припоците вместо да се радват, се занимават с манипулации по адрес на вековния Левски.

С тази новина съобщават, че ги връщат в първи клас и всичко, което беше разписано от Припостин Василев е отишло в коша за боклук.

И какво сега, аз си чакам пирото на 01.04.2023, а няма да има ли? :((((
Баща им от Бянкя не може ли да удари едно рамо като при припознаването, дейва? Поне да добутат работата до думкането на Кочината, така всички ще са доволни - аз ще се порадвам на пирото, а припоците ще продължат да си живеят в сладките илюзии. Наистина всички биха били доволни.

Не се ти ли стигна пирото на Перчема :(
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 ное 2022 20:41

krumeto написа:
peliforewer написа:Хонда, радвам се когато коментираш, но много големи чаршафи и честно да ти кажа ги чета отгоре, отгоре.Пиши по-кратичко и ще е добре и за пишещият и за четящия.Направи ми впечатление, че защитаваш Божков защото СЪДЪТ е решил, че той не дължи ТАКСИ на Държавата, но в същото време ни вадиш очите с някакво дело за Петрол в САЩ за което съдът още не се е произнесъл, не е професионално от твоя страна.Колкото до футболистите от Черно море, вината им нито е доказана в съда, нито БФС ги е наказал, как беше...всеки е невинен до доказване на обратното.А за Божков ще кажа, че докато беше собственик на Левски по неговите думи е участвал в тежка корупция.Това дори и да се крие от Прокуратурата и да не знаем какво ще реши съда, ако въобще се стигне до съд има тежест защото го казва човекът който дава подкупа и реално се самоосъжда като участник в схемата.

Пели, с Хонда спорете, но той пише с доказателства.
А за петимата (шестима) не е необходимо наказания от никъде. Всеки, който има глава на раменете си разбра, че са били "обработени" и от кого са били. Никой не си гони добрите и съвестни работници без вина на улицата!

Някой беше казал, че Вуте имаше глава защото миналата година си купил шапка, дано си ме разбрал.Ами ако добрите и съвестни работници са били изгонени защото не са се съгласили да играят в нареден мач, а може и да са искали да играят на 100% заради обещани премии от заинтересован отбор, а и тези футболисти ако са били с високи заплати и ръководството е търсило начин да се оттърве от тях без компенсации.Това да играеш премиран от трети отбор също не е правилно, но в България се прави, твоите хора го знаят.Все пак е по-добре да играеш за победа, отколкото да лягаш.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 ное 2022 21:22

delqnski47 написа:....
Не се ти ли стигна пирото на Перчема :(

Няма място за сравнение - един сектор, и то внимателно и контролирано, спрямо цял стадион-кенеф в парка.
Очаквам вторият сценарий да е много по-зрелищен и запомнящ се, затова и малко се натъжавам, когато нищо съществено не се случва по въпроса, баси. :/
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 ное 2022 21:40

https://www.youtube.com/watch?v=CEWM1qT54dU Гледайте на живо квалификацията Португалия - България
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 ное 2022 21:49

peliforewer написа:
krumeto написа:
peliforewer написа:Хонда, радвам се когато коментираш, но много големи чаршафи и честно да ти кажа ги чета отгоре, отгоре.Пиши по-кратичко и ще е добре и за пишещият и за четящия.Направи ми впечатление, че защитаваш Божков защото СЪДЪТ е решил, че той не дължи ТАКСИ на Държавата, но в същото време ни вадиш очите с някакво дело за Петрол в САЩ за което съдът още не се е произнесъл, не е професионално от твоя страна.Колкото до футболистите от Черно море, вината им нито е доказана в съда, нито БФС ги е наказал, как беше...всеки е невинен до доказване на обратното.А за Божков ще кажа, че докато беше собственик на Левски по неговите думи е участвал в тежка корупция.Това дори и да се крие от Прокуратурата и да не знаем какво ще реши съда, ако въобще се стигне до съд има тежест защото го казва човекът който дава подкупа и реално се самоосъжда като участник в схемата.

Пели, с Хонда спорете, но той пише с доказателства.
А за петимата (шестима) не е необходимо наказания от никъде. Всеки, който има глава на раменете си разбра, че са били "обработени" и от кого са били. Никой не си гони добрите и съвестни работници без вина на улицата!

Някой беше казал, че Вуте имаше глава защото миналата година си купил шапка, дано си ме разбрал.Ами ако добрите и съвестни работници са били изгонени защото не са се съгласили да играят в нареден мач, а може и да са искали да играят на 100% заради обещани премии от заинтересован отбор, а и тези футболисти ако са били с високи заплати и ръководството е търсило начин да се оттърве от тях без компенсации.Това да играеш премиран от трети отбор също не е правилно, но в България се прави, твоите хора го знаят.Все пак е по-добре да играеш за победа, отколкото да лягаш.

Пак продължаваш с глупостите. Знам че не ти харесва тога ,което пиша , твое право е да го четеш или не, аз за разлика от теб не живея в един бутафорен форум- пиша когато ми е кеф и имам време и пише каквото ми харесва- все пак затова е форум.
Къде видя да защитавам ВБ?- той е съучастник в голяма корупционна схема от която държавата (разбирай всеки от нас ) е ощетена с ъс стотици милиони левове. Но за разлика от болшинството ,които се упражнявахте в онази тема във вашия подфорум, аз преди близо 3 години написах какво ще се случи- ами пак познах. Всичко каквото написах се случи.
За да бъде се стигне до осъдителна присъда трябва да се докаже използване на заплахи от ВБ или да бъдат съдени заедно с него всички членове на ДКХ и МФ( респективно и ББ). Последното не виждам как ще се случи.
Какво се оказа корумпирания български съд ( за който всеки знае ,че е контролиран от враговете на ВБ) отсъди в негова полза. Естествено- обратно значи моментално на подсъдимата скамейката да седне големия цесекар Влади Горанов.
Относно делото за "Петрол" - на 90% ще бъде загубено. По последна информация съда е предложил двете страни да се разберат за размера на компенсацията. Което де факто значи, че България губи делото и всички ние ще плащаме заради собствениците на "Петрол" ( сигурен съм, че знаеш кои са).
За отстранените футболисти - 5-ма бяха собственост на Черно море. Защо вече повече от 3 години отказваш да отговориш на въпроса как щеше да завърши мача Черно море-Лудогорец игран точно една седмица преди въпросния мач, защото аз доколкото си спомням завърши 2:1 за моряците- май цялата ти теза отива в коша.
Разследването и разпитите на футболистите са водени от офицери от МВР-Варна , а не от силоваците на ТИМ и не са проведени в "Боен Клуб ТИМ" или на Аладжата , а в хотел на "Св.Константин и Елена" .
Освен че въпросните футболисти се провалят на полиграфа, има регистрирани "нерегламентирани " контакти с хора от вашето ръководство, за които въпросните футболисти са "забравили" да уведомят ръководството на клуба си. Самите футболисти си признаха. Според теб колко време е трябвало на най-страховитата групировка останала от 90-те да стигне до "доброволни самопризнания". Цялата работа беше потулена със заповед от най-високо място. Не случайно след време самия ББ заяви ,че на никой не помагал толкова колкото на ГГ.
"а може и да са искали да играят на 100% заради обещани премии от заинтересован отбор, а и тези футболисти ако са били с високи заплати и ръководството е търсило начин да се оттърве от тях без компенсации.Това да играеш премиран от трети отбор също не е правилно, но в България се прави, твоите хора го знаят.Все пак е по-добре да играеш за победа, отколкото да лягаш."
О ,Свещена простота. Това дето си го написал е напълно достатъчно за изхвърляне на "заинтересования клуб" от професионалния футбол. Никой клуб няма право да влиза в контакт с футболисти на друг без разрешение на клуба на футболистите( точно това се счита за "нерегламентиран контакт", освен ако не им остава по-малко от 6 месеца до изтичане на контрактите на футболистите( в настоящия случай нито един от футболистите не е с изтичащ договор). Когато се примира определен отбор да "скочи" срещу друг премията се предлага на ръководството на клуба и се обявява официално на целия отбор. Примерно в оня мач от 2013 с автогола на Везалов Славия играха и получиха 500хил.лв. - ами заслужиха си ги момчетата.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 ное 2022 23:02

Както и да го въртите и сучете излиза, че ГГ е курвата на Левски.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 ное 2022 00:08

Кое ли е по курвенско. Да паднеш веднъж на 4 години за първенство или да се сношаваш с говеда като неутрален. Хмммм....
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 ное 2022 01:53

delqnski47 написа:Кое ли е по курвенско. Да паднеш веднъж на 4 години за първенство или да се сношаваш с говеда като неутрален. Хмммм....

От 2:7 и 1:7 по го курвенско сношаване с говеда не мога и да си представя даже.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 ное 2022 07:55

Благодаря, че сте обърнали внимание на моята скромна личност, написах някакви предположения заради които ме разпънахте на кръст.Никъде не съм писал, че моите разсъждения са абсолютната истина, а само че всичко се доказва от съда.А как да споря с човек на който му докладват как се движат делата в съдилищата в Щатите и то в проценти, този който знае Бойко Борисов с кого си говори по телефона и е наясно какво има предвид във всяко негово изявление пред медиите.Този човек притежава почти целият център на София и шофьорът му е от Израел, неговите прогнози винаги се сбъдват.Започва да ми става интересно кой се крие зад образа на този сив кардинал, който има информация колкото ЦРУ, КГБ, Мосад и Щази взети заедно.Сигурен съм, че ако този човек застане начело на Държавата ще станем Швейцария на балканите.
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”