Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 10 ное 2022 11:33

Мда, класика от партията-майка на Тирето:
Не съм доволен от отговора, който получих. Той явно е писан преди партийният лидер и бившият министър на регионалното развитие да дойдат и да видят какво се случва", заяви Слави Георгиев. За окончателното завършване на стадион Христо Ботев са необходими 53 млн. лв. Ние тези пари ги нямаме. Никой не казва, че стадионът се строеше по време на война, когато нямаше цимент и желязо. Кога ще е готово всичко, не мога да кажа. Може да каже изпълнителя, ние сме възложител", заяви кметът.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 10 ное 2022 12:04

tmanolov написа:
Непринуден написа:
tmanolov написа:Разбираш ли го - 4 места над чертата, т.е. каквото и да става в Италия, Левски е поставен и може да срещне Ружомберок или Работнички, а не Киево. Ето ти го и като линк от сайта на касиеса - https://kassiesa.net/uefa/history/seedcl2006.html. Т.е. Левски е прецакан от Калчополи, защото италианските отбори са поставени, преди да бъдат наказани.

Умен, прецаканото в италианския жребий се компенсира от калчополи, защото вместо Интер играете с Киево, който в настоящия момент тръгва да заиграва мачове като за изпадане от Серия А. Нещо като пролетния боец от същата година Удинезе. Друг тръгнал да изпада от Серията участник в сини приказки. И той титан на силата и Левски е бил ощетен от сблъсъка с него.
....

Оф, айде пак - ми то си има архиви бре И даже съм ти ги дал като линк. Хайде пак, даже и пиша бавно, защото знам, че припоците не четете бързо, а още по-небързо осмисляте - https://kassiesa.net/uefa/history/seedcl2006.html. Та цъкаш на линка, скролваш надолу и какво виждаш - ми да, Интер съшата година са с коеф 112.02 и са в първа урна на жребия за групите на ШЛ, т.е. Интер, ако нямаше Калчополи, щеше да е поставен и Левски, също като поставен, но тогава 3 места над чертата, а не 4, нямаше как да играе с Интер.

разбра ли го, или пак да го напиша - ако нямаше Калчополи, Левски изобщо нямаше да се падне с италиански отбор, защото и Левски, и италианските отбори щяха да са поставени в последния кръг преди влизане в групите на ШЛ. И това преди да разделят на шампионски и нешампионски потоци -факт, който едва ли ще бъде постигнат скоро от Бг тим.

За Удинезе е същото - значи те се напъваха да отсранят на 1/16 финала Ланс, но 2 седмици по-късно за мачовете с Левски са решили, че ще се отказват на 1/8 финала, щото не им се занимава - велико, от това по-"умно" беше само, че Киево не ислаи да играят в ШЛ, а в купата на УЕФА, нищо че като отпаднаха от ШЛ отидоха точно там - уникално :)

Толкова по ограмотяването, давайте с другите опорки - автогола на Легендата?

Да, няма как да играете с Интер. За Фиорентина не ми се проверява. Много буквално си приел нещата. Да или не (с Интер). Ако все пак играете с италиански отбор то той не е много от топ 4 (заради Калчополи) и е някакъв средняк в Серия А. При това от предния сезон и неясно какъв в новия (вашия съперник се оказа изпадащ отбор). Тоест за каква къса клечка изтеглена ми говориш!? Излиза съперник горе-долу в синхрон с останалите отбори от същата урна.
На всичкото отгоре си и нагъл. Къса клечка теглил крадеца. Та нали заради тази поставена урна беше целия цирк пролетта. Като стана ясна започнаха и врътките. И излиза тук мургавия крадец и говори за ощетяване.

Удинезе.
1. За реванша идват без Винченцо Якинта, Фелипе, Антонио Ди Натале и Венсан Кандела. Нещо като четвъртите в света без Стоичков, Балъков и Трифон Иванов да излязат в решаващ мач.
2. В прав текст на летището каза, че не го интересува европейския турнир и приоритет му е оцеляването.
3. Не провеждат полагащата се на всеки отбор официална тренировка ден преди мача в часа на мача.

Левскаризъм (простотии):
Винаги можеш да се заловиш за нещо не много релевантно. По горните три точки. Съперника ви излиза без най-добрите играчи, но "с равностоен отбор", чест би било ако бият и в Европа, валяло през деня и затова не провели тренировката. Вятърничави отговори от учтивост или за да се измъкнеш винаги можеш да дадеш.

"Въпреки че някои основни футболисти останаха в Италия, утре ще излезем с равностоен на титулярния отбор. Ще търсим победата. Вярно е, че за нас повече от значение е да запазим мястото си в Серие А, но ще бъде чест да продължим и по-напред в турнира на УЕФА", заяви Доминисини.

Лошото време в София е причината Удинезе да откаже официалната си тренировка тази вечер, ден преди осмина-финалния реванш срещу Левски за Купата на УЕФА в четвъртък. Това призна наставникът на Удинезе Лорис Доминисини при пристигането на италианския тим в столицата тази вечер.

Преди седмици/месеци гледам, че и 1914 е пълна невежа какво се е случвало тогава. С лекова можете да творите небивалици. Например приказки. Я! Вие не сте пропуснали и сте го направили!
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 10 ное 2022 12:11

Наско Сираков между съдиите, Лудогорец и баташкото клане спомена и други неща. Например:

Когато успях да върна Мъри, всичко в Левски започна да се променя към добро. С Христо Стоичков се чуваме постоянно и обменяме мисли.

Интересно. Не знаех, че се обменят мисли със Стоичков и че Камата дава акъл как да се управлява Левски. Звучи сладко. Камата управлява левскарите. Дали не е негова идеята за събиране на пари ог феновете?
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 ное 2022 12:51

Баси слузестия, лъжлив припок-манипулатор!
Думите на Сираков бяха "... се чуваме постоянно, обменяме мисли..", което е най-нормалното нещо за стари приятели.
Едва ли най-простият доктор хонорис кауза в света има умствен потенциал да дава идеи, хеле пък за Левски.
Айде бягай обратно в дупката да съчиняваш нови манипулации.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 10 ное 2022 13:21

Знаех си, че така ще припалите при мисълта да бъдете ръководени точно от Стоичков :)

Е нищо де. И вие да усетите нещо от най-добрия български футболист. Ние уменията му на терена, вие административните му способности :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 ное 2022 14:01

TristaNNN написа:
peliforewer написа: Вече съм сигурен, че има хора от форума които пишат под въздействието на забранени субстанции или алкохол..... .Да не се окаже, че лошият Гриша Ганчев Ви спасява клуба от фалит.

Но има и такива, на които акълът им чисто и просто е пилешки. Как по-точно господарят на Тирето спасява клуба ни от фалит?

За тези които въобще им липсва мозАк. https://trud.bg/sirakov-dal-zaem-na-levski-video/ Въпрос с неповишена трудност , кой е заемодателят на Наско Сираков за когото се споменава в декларацията на Лудогорец.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 ное 2022 14:11

Насо взима пари от Григан ...
Насо технически би трябвало да му изплаща дължимото...
Къде ли отиват парите за ароматизатори, хмммм....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 ное 2022 14:53

Ганчев спасява Левски от фалит, доктора хонорис кауза дава идеи на Сираков за сините кампании, а левскарите пълнят стадиони благодарение на припоците. Лудницаааа! :)))
[offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 ное 2022 15:00

А, защо не се коментира същественото?
.... Беше постигнато съгласие в най-кратък срок като първа стъпка да бъде подписан предварителен договор за учредяване на съвместното дружество в изпълнение на решението на МС, който да даде пътната карта за реализация на проекта за нов стадион....

Та това е най-добрата новина днес, а припоците вместо да се радват, се занимават с манипулации по адрес на вековния Левски.
[offtopic]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 ное 2022 15:36

peliforewer написа:https://www.novinite.bg/articles/222807/Levski-i-NAP-podpisvat-novo-sporazumenie-za-chistene-na-10-miliona-dalg. Вече съм сигурен, че има хора от форума които пишат под въздействието на забранени субстанции или алкохол.Няма как иначе да си обясня повтарянето на едни и същи 200 думи вече толкова години.Синьо-зелените приятели и приятелки много деликатно премълчават декларацията на Лудогорец.Да не се окаже, че лошият Гриша Ганчев Ви спасява клуба от фалит.

Супер.
Какво става сега -с вашите камъни по вашата глава. ГГ си плаща да бият любимия му отбор. Аз с това проблем нямам.
По добре вие питайте любимия ви ГГ защо не спаси любимия си клуб ,а спасява най-омразния му клуб :))

Върни се в “Левски”