1914.1902 написа:peliforewer написа:1914.1902 написа:peliforewer написа:Съдията Давидов също е на високо ниво.
Зачете нередовен гол за 2-3
Не знам защо мислиш, че вторият гол е нередовен след като не видях нарушение, ти и за отмененият гол на Ботев Пд в Разград се кълнеше, че правилно е отменен, а не се оказа точно така и съдията беше наказан.Забелязал съм, че като наближи да играете с Лудогорец си ставате особено близки, а сега се очертава да играете и два мача.Ако следвам твоята линия ще напиша, че работата е уредена, Лудогорец в шампионата, Левски за Купата, но аз все още си мисля, че в България се играе футбол честно.Само дето поведението на феновете на Левски преди мач с Лудогорец е като на квартален помияр чакащ за кренвирш пред ресторант.
Пели, аз не мога да отговарям за това кой и защо бил наказан от СК, Кашай и Боби Михайлов, а просто си давам мнението за конкретни ситуации. Част от положенията, които съм коментирал бяха много преди това да стане ясно, че е възможно да играем за Купата с Лудогорец, както и че има шанс двубоя от първенството да се изиграе до края на тази година, след като имаше други предложения. Няма никаква такава договорка - шампионат и Купа, но ти може ли да извадиш от статистиката някой мач, в който Лудогорец да са ви отстранили за Купата?
Аз съм пояснил, че вярвам всичко да е феърплей.Ти си сигурен, че няма как Левски да се договорят с някого, а в същото време преди всеки мач на ЦСКА си убеден, че има далавера, малко пристрастен ми изглеждаш.