Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2022 22:31

k20dan4o написа:...
Я дай един БГ треньор който да е надградил. Може би единствено Петев.

Прощавай за любопитството ми, но какви са ти критериите за надграждане у един роден треньор - брой титли, процент спечелени мачове, атакуващ стил на игра в отбора му и каквото друго се сетиш там като "мерна единица(и)"?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 ное 2022 22:35

Това малко момченце Томаш не може да бъде по-жалък. Искал да играе нападателно с Лудогорец, да рискува. Срещу Левски, същия тоя галфон защо не искаше да играе нападателно и мина центъра 1 път за целия мач?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 08 ное 2022 22:47

TristaNNN написа:

Прощавай за любопитството ми, но какви са ти критериите за надграждане у един роден треньор - брой титли, процент спечелени мачове, атакуващ стил на игра в отбора му и каквото друго се сетиш там като "мерна единица(и)"?

Еми що годе успешна кариера...зад граница най-вече. Позадържа се все пак доста години

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2022 23:17

k20dan4o написа:
TristaNNN написа:

Еми що годе успешна кариера...зад граница най-вече. Позадържа се все пак доста години

"Позадържа се доста години" в отбор без никакви претенции не е критерий за успешен роден спец зад граница, според мене, де. Освен това, нали, правим разлика между треньор и национален селекционер.
Категоричният и съвременен номер едно в това отношение е Станимир Стоилов:
- Става четири пъти поред шампион в чужда държава.
- Класира футболни аборигени в групите на ШЛ.
- И за да не се пръсне жлъчката на някой припок, докато трака по клавиатурата, че точка две е пълна случайност - след това класира същите тия аборигени за групите на ЛЕ.
Ако беше останал там и до днес, най-вероятно щеше да е поне Зам. Министър на Спорта, или някакъв Зам. Президент в тяхното БФС.
Ще се радвам да ме обориш, може пък и аз нещо да бъркам. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 08 ное 2022 23:19

Петев и Мъри са единствените български треньори за които може да се каже, че са наградили в кариерата си и имат, и успехи зад гербовете си.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2022 23:47

Dust написа:Петев и Мъри са единствените български треньори за които може да се каже, че са наградили в кариерата си и имат, и успехи зад гербовете си.

Колегата разправяше, че Петев бил единственият роден спец, надградил (в чужбина), но смятам, че дадох добри и правдиви аргументи, подплатени с неоспорими факти, защо Единственият такъв е с инициали СС. :)
[offtopic]

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 09 ное 2022 07:03

TristaNNN написа:
Dust написа:Петев и Мъри са единствените български треньори за които може да се каже, че са наградили в кариерата си и имат, и успехи зад гербовете си.

Колегата разправяше, че Петев бил единственият роден спец, надградил (в чужбина), но смятам, че дадох добри и правдиви аргументи, подплатени с неоспорими факти, защо Единственият такъв е с инициали СС. :)

Пиши "Мъри", че онова СС много ми напомня на един друг (Стойкас Стоилас).
Ще се гръмна, ще излезе, че е успешен и той!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 ное 2022 08:02

Каква синьо-зелена идилия, БоК Мъри постигна успехи с Астана когато в този отбор се наливаха много пари, като намаляха парите и успехите секнаха.Великият треньор нали стана национален треньор на Казахстан, колко време се задържа там.А това за министър на спорта на Казахстан е класика която ще се помни дълго, преди няколко вечери бях споменал за едни тестове.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 ное 2022 08:58

Dust написа:Естествено, че е надградил, вече не губи с по 6:0, а само с 3:2

Разликата не е в Томаш, а в това, че Лудогорец нямат нападател като Каранга.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 ное 2022 09:09

peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:Съдията Давидов също е на високо ниво.

Зачете нередовен гол за 2-3

Не знам защо мислиш, че вторият гол е нередовен след като не видях нарушение, ти и за отмененият гол на Ботев Пд в Разград се кълнеше, че правилно е отменен, а не се оказа точно така и съдията беше наказан.Забелязал съм, че като наближи да играете с Лудогорец си ставате особено близки, а сега се очертава да играете и два мача.Ако следвам твоята линия ще напиша, че работата е уредена, Лудогорец в шампионата, Левски за Купата, но аз все още си мисля, че в България се играе футбол честно.Само дето поведението на феновете на Левски преди мач с Лудогорец е като на квартален помияр чакащ за кренвирш пред ресторант.

Пели, аз не мога да отговарям за това кой и защо бил наказан от СК, Кашай и Боби Михайлов, а просто си давам мнението за конкретни ситуации. Част от положенията, които съм коментирал бяха много преди това да стане ясно, че е възможно да играем за Купата с Лудогорец, както и че има шанс двубоя от първенството да се изиграе до края на тази година, след като имаше други предложения. Няма никаква такава договорка - шампионат и Купа, но ти може ли да извадиш от статистиката някой мач, в който Лудогорец да са ви отстранили за Купата?

Върни се в “Левски”