Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 08 ное 2022 21:22

1914.1902 написа:
peliforewer написа:Съдията Давидов също е на високо ниво.

Зачете нередовен гол за 2-3

Не знам защо мислиш, че вторият гол е нередовен след като не видях нарушение, ти и за отмененият гол на Ботев Пд в Разград се кълнеше, че правилно е отменен, а не се оказа точно така и съдията беше наказан.Забелязал съм, че като наближи да играете с Лудогорец си ставате особено близки, а сега се очертава да играете и два мача.Ако следвам твоята линия ще напиша, че работата е уредена, Лудогорец в шампионата, Левски за Купата, но аз все още си мисля, че в България се играе футбол честно.Само дето поведението на феновете на Левски преди мач с Лудогорец е като на квартален помияр чакащ за кренвирш пред ресторант.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 ное 2022 21:23

krumeto написа:
delqnski47 написа:Всичко е на 6, не се притеснявай. Томаш е тъп, решил е че Локо ПД са три класи над Делиормана и заради тва допусна два гола на контри след 1:0.
Има логика, тия няколко излизания сам срещу вратаря, случва се, дет се вика.
Те Локо са слаби, ние ги бихме също на ходим така, как се бяха оголили както днес, уеуее

Хахаха бихте с един удар във очертанията на вратата и ганкино хоро на черните, въпреки че и ганкиното им е фалшиво.

Ирония
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 ное 2022 21:30

TristaNNN написа:
peliforewer написа:....Това за уредените мачове, за хванатите съдии, за слугинажа точно Вие трябва да Ви е срам да го споменавате.

Егати безочието припошко, старата тактика в действие - Дръжте крадеца!
- Собственикът на нелегалните ловешки мигранти призна най-нагло и арогантно в ефир, че е уреждал мачове по втория начин.
- След един мач срещу крадците на идентичности, шестима футболисти бяха изхвърлени от Тича и пратени на полиграф.
- Собственикът на ашладисаните с люляков калем беше привикан за разпит по повод уредени мачове.
Къса е пропошката памет, знам, ама идва някой като мен и те поставя на място за срам пред всички, в опита си да манипулираш и да правиш пропаганда!

Научи някоя нова дума, тези вече ги знаем наизуст.Шестимата футболисти бяха освободени от Черно море не след мача с ЦСКА защото следващият мач играха с Левски и загубиха с 5-0.По-точно бяха освободени преди решителният мач за титлата с Лудогорец, а хондата нека да ти обяснява, че ТИМ мразели Домусчиев.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 08 ное 2022 21:32

Всички видяха театъра и се съгласиха че беше пълна пародия.
Чак съдията нередовен гол призна за да бъде пълна постановката.
Само дето така не се вдига нивото на първенството ами напротив.
Не случайно няма един футболист от Ебет лигата да отиде на световното.
Точно обратното - на едно от последните места в света е нашата лига по интересни и оспорвани мачове.
Всяка година все по надолу потъваме благодарение не егоиста, купил повечето медии и обявил безинтересното отборче без фенове за Национална Кауза! Смях в залата!
Олигофрени
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 08 ное 2022 21:43

4x4 написа:Чак съдията нередовен гол призна за да бъде пълна постановката.

peliforewer написа:Не знам защо мислиш, че вторият гол е нередовен след като не видях нарушение

Вземете първо да се разберете редовен ли е гола или не, че така отстрани изглеждате доста нелепо.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 ное 2022 21:48

защо спорите за головете, като Локото им легна?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 ное 2022 22:00

Dust написа:
4x4 написа:Чак съдията нередовен гол призна за да бъде пълна постановката.

peliforewer написа:Не знам защо мислиш, че вторият гол е нередовен след като не видях нарушение

Вземете първо да се разберете редовен ли е гола или не, че така отстрани изглеждате доста нелепо.

Ние не сме секта, че да имаме еднакво мнение, всеки е свободен да тълкува решението на съдията.Как ти се струва, Давидов беше перфектен, а ти си обективен и неутрален наблюдател.
W84me ( Блатер) ..

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 08 ное 2022 22:09

Въртете, усуквайте, но да знаете, че колкото го усуквате, толкова по-зле става за вас. Усуквате го около собствената си шия, господа оранжеви.
След още седмица няма да имате възможност да дишате! Ще се удушите напълно!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2022 22:10

peliforewer написа:...
Ние не сме секта, че да имаме еднакво мнение, всеки е свободен да тълкува решението на съдията.....

Ти специално, най-напред вземи та научи елементарните правила на играта футбол - тези за засада, пък после се напъвай да ... тълкуваш :))))) решения на съдията.
Всичката ви работа е такава на припоците - не знаете АБВ-то, нямате понятие от елементарни неща, ама тръгнали да тълкуват. То това да не е като да "тълкуваш" кои жени са по-секси - блондинките или брюнетките. В този случай може да си тълкувате и да разтягате локуми колкото си искате, защото това е субективна преценка, ама футболът е друга бира, не е за вас. Тая игра има правила!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 08 ное 2022 22:13

peliforewer написа:
Dust написа:Наистина сме гледали подобни мачове на отбори с треньор Томаш.
ЦСКА-София - Берое 6:0
Вземете да лекувате тоя синдром на късата памет.

От декември 2017г. досега би трябвало да е надградил.

Я дай един БГ треньор който да е надградил. Може би единствено Петев.

Върни се в “Левски”