Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

JustChelsea
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот JustChelsea » 29 окт 2022 21:53

За 6 години ако не си разбрал, си е твой проблем, не мой.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 29 окт 2022 22:22

Какво е направил за 6 години, да не е убил някого?

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 30 окт 2022 12:08

Потър явно не си взе поука от мача с Вила и макар там самия той да поправи грешката с първоначалната схема, което ни спечели мача, явно не е разбрал защо след заиграване в схема 4- 3- 3, нещата си дойдоха на мястото. Защо започна по същия начин вчера, нямам обяснение, но се случи логичното- напълниха ни кошницата. Няма и как иначе, след като играеш с 2 защитника. Дори най- смелата схема е с 3 защитници! И то я прилагаш ако имаш 3 много надеждни защитника. Вчера Потър имаше един опитен Тиаго Силва на 38 и един колеблив Чалоба, който от паника си вкара и автогол. Кукурела изобщо не го броя, защото той просто не е защитник. Дори за краен не става, па камо ли за централен! Е... при това положение как няма да ни разпилеят? Треа са най- големите балъци! Във Висшата лига обаче, балъци няма. И всичко това при положение, че на пейката имаш опитен централен защитник, който се справя много прилично и като бек!?! Какъв беше проблема Азпиликуета да почне като десен бек, а Чилуел ляв и схемата да е 4- 4- 2 или 4- 3- 3? Атаките на Брайтън изобщо нямаше да се случат, както приключиха и атаките на Вила в онзи мач! Сгъстен цикъл? Да бе... в сряда имаме най- протоколния мач в историята, дето и с 10 - 0 да паднем пак ще сме първи в групата. За там трябваше да остане експеримента, дали Челси може да играе без защита... Толкова нереално зле беше подреден отбора и остана такъв дори и след смените, че чак навява мисли за умишлена загуба...
... и после внезапно си направих секуро.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 окт 2022 14:32

Първата загуба все някога щеше да дойде.
Друг е въпросът, за резултатът и продукцията, които общо-взето оставят горчивият вкус.
Винаги съм смятал, че големите отбори и треньори си личат по това, как излизат след тежки поражения и серии ...
Ще видим Потър и компания как ще реагират.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 06 ное 2022 16:32

Потър действа с това, което има. При липсваща средна линия и игра, която се върти от 4 човека, двама са контузени, как да стане.
Въртим, сучем едно и също и хубостниците в средната линия не се пипат. Тва Джорджано и РЛЧ защо са още в отбора, отговор няма. Е, пореден мач, пореден лежерен ден за Джорджи. СЪщото и за Лофтъса.
Менди е толкова наплашен, че във всеки един момент ще се издъни. Тези в нападение кой от кой по-зле. Защитата леш.
2017/18 = 5th (70 points) - 30 points from 1st
2018/19 = 3rd (72 points) - 25 points from 2nd
2019/20 = 4th (66 points) - 33 points from 1st
2020/21 = 4th (67 points) - 19 points from 1st
2021/22 = 3rd (74 points) - 18 points from 2nd
2022/23 = 6th (61 points, if we sustain this run of form)
Чудно как Нюкасъл от изпадащ , за два трансферни прозореца станаха претендент за топ 4?
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 ное 2022 17:26

Много... не знам каква дума да използвам, може би "безсърдечен" отбор сме в момента. Липсата на лидерство на терена е очевадна. Азпи иска, но вече не може, от другите и желание не се вижда. Челси от предишни периоди щеше да изоре терена, за да обърне тоя мач, а днес беше тотално надигран от детската градина на Артета.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 06 ное 2022 17:38

Неможе Закария да ти е играч на мача в сряда и днес да ми пускаш Джорджано и Английското дърво Рубен! Единствения ни що годе техничен играч Ковачич- резерва! Първите победи след Тухел бяха инерцията от уволнението..
Ако си треньор идваш и променяш нещата, а не същата боза..
Цял мач тва леке Стърлинг( тоя дето го взе, трябва да го разтрелят, като се започне от капачките на колената!) го няма никъде, ама наш Хари сменя Хаверц където всичко опасно идваше от него. Докато над английските дървета грее ореола на "звезди" ще страдаме..
А ние в нашия отбор имаме много от тея "звезди".

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 06 ное 2022 20:42

Проблемите са очевидни за всеки форумен спец, но пък форумите са за това, за да изказваме някакви мнения, разбира се хубаво е да са адекватни, а не като на джъстчелси, който просто трябва да си спре интернета.

Няма никакъв синхрон в този отбор и всички са някак вяли.
Скъпите летни покупки са тотален провал. На едните им е простено, понеже ги мъчат контузии (Кулибали, Фофана), обаче Стърлинг е тотал щета и може да ми се смеете, ама Пеп яко ни прее*а , понеже Пулишич е с класи отгоре. Добавям Кукурея, за сега е някакъв скъп Емерсон.

Никой не се погрижи да имаме читав нападател и да не разчитаме на Хаверц, който аз много харесвам, но не може да ти е голмайстор.

Канте е постоянно контузен, а притеснителното е, че и Ковачич често отсъства. Жоржиньо и РЛЧ са единствените, които не излизат от мач след един удар по пищяла. За това играят.
Закария, за него съм чел, че е много не fit, видяхме срещу Динамо, как се контузи от полъха на вятъра .

Нашите най-добри играчи като Азпи карат само на ентусиазъм.

Може да е клиширано, но трябва да се остави поне един прозорец на Потър, за да си избистри състава и да си купи нужните хора.

Обаче остава у мен един лек скептицизъм , понеже последните мачове го виждам как се опитва да намери място на всеки и пуска Стърлинг на някаква позиция само за да играе, а един Зиеш го няма за жив.

Човече избистри си състава.

Потребителски аватар
Liquidator
Контакти:

Мнениеот Liquidator » 06 ное 2022 21:01

Горното мнение ми идва по-скандално от на един джъстчелси, съжалявам. Яко чистка трябва, а не да разчитаме на играчи като Пулишич, Зиеш, Хаверц и Азпи. А на Потър ще са му нужни поне 2 години да си избистри състава, обаче и той е много съмнителен избор. 5-годишен договор, trust the process...
Image

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 06 ное 2022 21:38

Яко чистка става само на футбол мениджър, който сигурно играеш и продаваш половината играчи зимата , другата половина лятото.
Ама не става така.

Върни се в “Челси”