ебати кралете паднаха
май са до тука
В Реал не се притесняват от провалa на 1/8финалите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- battlestar31
- Контакти:
Re: В Реал не се притесняват от провалa на 1/8финалите
Чак жалко представяне не е реал макар и да са ми любимия отбор съм малко разочарован . Първото полувреме Лион показаха какво могат , обаче през второто Реал ги надиграха по всякакъв критерий проблема за Реал беше Макун,Тулалан и Ревиер .Просто нямаха шансове за удари към вратата на Ллорис. Сигурен съм на 100 % че Реал ще продължат
. Лион се отърваха на Стад Жерланд обаче на Бернабеу не ми се вярва 

denis_93 написа:Чак жалко представяне не е реал макар и да са ми любимия отбор съм малко разочарован . Първото полувреме Лион показаха какво могат , обаче през второто Реал ги надиграха по всякакъв критерий проблема за Реал беше Макун,Тулалан и Ревиер .Просто нямаха шансове за удари към вратата на Ллорис. Сигурен съм на 100 % че Реал ще продължат![]()
. Лион се отърваха на Стад Жерланд обаче на Бернабеу не ми се вярва
Ти луд ли си?Реал Освен по владеене на топката по нищо друго не надви Лион...
5-4 са шутовете в полза на Реал (точни)..е това ако е надиграване?
Никаква идея в атакуващ план , в защитен също бяха адски не адекватни..напреде се опитваха да влезнат с топката във вратата, като Барса, само че на Барса им се получава...
Бях за Реал, но освен няколко красиви отигравания на Роналдо аз друго в този мач не видях ( А голяма част от тях бяха и грешни , но все пак радваха окото).
САМО ЛЕВСКИ!
Само да не се превърне тези 1/8 на ШЛ в комплекс за Реал,все там се дънят