Той нищо не е казал, защото в мозъка му няма място за собствени мисли, пълен е с конспиративни теории.
Промотирал е някакъв филм по книга, според които евреите заробвали негри от преди хиляди години и някакви подобни неща. Не ми се рови допълнително, честно казано всичко свързано с този плоскоземец губи достоверност на мига.
NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 22-23
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
В случая той няма никаква вина, случаят му е като с Единсон Кавани. Дебнат на хората страниците и а си написал/постнал нещо, което не се харесва на политкоректната полиция, веднага следва публично тричане и наказания ....
Да, Кайри е тъпак и полу хахо, но тук специално отново се пресолва манджата. Не е нормално за линк към някакъв филм да те изхвърлят от отбора и спонсорите да те напуснат ..... все едно си в Иран, батко.
Да, Кайри е тъпак и полу хахо, но тук специално отново се пресолва манджата. Не е нормално за линк към някакъв филм да те изхвърлят от отбора и спонсорите да те напуснат ..... все едно си в Иран, батко.
- Drunken_Master
- Контакти:
Аз направо си представям, как питат някой баскетболист, примерно Джейлън Браун относно войната в Украйна и оня да има наглостта да каже "Ми то, квот го вършехме в Ирак, не е ли същото ?". Те направо ще го сринат със земята...
И тая държава ми се дава за пример като "демократична" !? ПХАХАХАХАХА!
И тая държава ми се дава за пример като "демократична" !? ПХАХАХАХАХА!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Да живее свободата на словото! Той даже и не напада никого. Кание миналата седмица директно си каза и подчерта “еврейската медия” и ония му еб@ха майката. Кайри не казва нищо обидно просто изразява мнение. То това само затвърждава думите на Кание, че всички големи медии ги контролират евреите, защото не ти позволяват да ги споменеш под никаква форма. Е, освен ако не е свързано с “холокоста” и не ги оплакваш колко са “страдали”.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
-
pill написа:Да живее свободата на словото! Той даже и не напада.
Човече, той просто дава линк към някакъв филм ..... това е потресаващо. За линк към филм те изхвърлят от отбора и Найк те изоставя .... това е върхът на простотията.
То бива, па бива, ама това вече е олигофрения.
ReBorn1982 написа:pill написа:Да живее свободата на словото! Той даже и не напада.
Човече, той просто дава линк към някакъв филм ..... това е потресаващо. За линк към филм те изхвърлят от отбора и Найк те изоставя .... това е върхът на простотията.
То бива, па бива, ама това вече е олигофрения.
За съжаление левите лешояди използват “hate speech” аргумента за нищо вече, без дори да си казал каквото и да било. Общо взето нямаш право на лично мнение, на мнение различно от тяхната woke пропаганда. А и няма да е зле да станеш травестит, че мъжете са лоши. Изтрещели са отвсякъде. Тъжно е в случая, че колегите на Кайри като послушни роби (Леброн, Дюрант и пр.) застават срещу него.
ReBorn1982 написа:Да, Кайри е тъпак и полу хахо, но тук специално отново се пресолва манджата. Не е нормално за линк към някакъв филм да те изхвърлят от отбора и спонсорите да те напуснат ..... все едно си в Иран, батко.
Някакви цитати от Хитлер имало във филма, не знам си кво що. Ддз, аз не храня особено добри чувства към евреите също, но си мисля че като си толкова популярна личност трябва малко да внимаваш какво постваш (а най-добре да не постваш нищо, и да си назначиш ПР за тия работи). По-лошото май е, че за тия няколко дни дори не се опита да се извини, а можеше.
pill написа:Да живее свободата на словото! Той даже и не напада никого. Кание миналата седмица директно си каза и подчерта “еврейската медия” и ония му еб@ха майката. Кайри не казва нищо обидно просто изразява мнение. То това само затвърждава думите на Кание, че всички големи медии ги контролират евреите, защото не ти позволяват да ги споменеш под никаква форма. Е, освен ако не е свързано с “холокоста” и не ги оплакваш колко са “страдали”.
Кание е същия лунатик, честно казано. Близнаци да бяха, нямаше да са толкова еднакви идиоти.
pill написа:Тъжно е в случая, че колегите на Кайри като послушни роби (Леброн, Дюрант и пр.) застават срещу него.
Наистина е тъжно, сине на народ, родил гениалните слова "преклонена главица сабя не я сече" и "да би мирно седяло, не би чудо видяло".

Абе става дума за “свободата на словото”, с което американците се гордеят много, но виждаме как такова нещо реално няма в последните години. Постнал някакъв клип и чудо голямо, на кого му дреме? Ще те занимават една седмица с тая глупост все едно е най-големия проблем на света. А тоя Леброн е толкова откъснат от реалния свят, че всеки ден в туитър е обиден на някого за някви пълни глупости, за които дори не си прави труда да се информира.
Кайри всъщност се извини в туитър, което е най-голямата му грешка. Просто не трябва да омекваш пред евреи, травестити, гейове и всичките им там скапани видове:)
Кание говори много неща и не умее добре да си подрежда мислите и изреченията, но 80% от нещата които приказва са истини. Левите либеристи лесно се обиждат, те са 85% емоции и 15% разум. Най-смешното е, че нацистката компания Адидас го осъжда за антисемитизъм… на това му се вика ирония.
Кайри всъщност се извини в туитър, което е най-голямата му грешка. Просто не трябва да омекваш пред евреи, травестити, гейове и всичките им там скапани видове:)
Кание говори много неща и не умее добре да си подрежда мислите и изреченията, но 80% от нещата които приказва са истини. Левите либеристи лесно се обиждат, те са 85% емоции и 15% разум. Най-смешното е, че нацистката компания Адидас го осъжда за антисемитизъм… на това му се вика ирония.
-
rhaegar, аз не защитавам хахото, сигурно е харесал някакъв конспиративен филм, той си пада по такива работи, ОК, но това е безумие - да го изхвърлиш от отбора заради това, че харесвал някакъв филм ...... това е все едно да изхвърлите от форума толбухинския ни колега, понеже харесвал Тодор Живков .....
Чакай сега, има разлика в това да промотираш конспиративен филм примерно за кацането на луната и да промотираш такъв, който
обижда една не малка част от американците.
Плюс това те го наказват най-вече защото не се извини, а не за това че е пуснал линка.
обижда една не малка част от американците.
Плюс това те го наказват най-вече защото не се извини, а не за това че е пуснал линка.
The Nets suspended guard Kyrie Irving indefinitely Thursday, calling him “unfit to be associated” with the team because he had declined to say he has no antisemitic views in the week since he posted a link on Twitter to a film with hateful claims about Jewish people.
“Such failure to disavow antisemitism when given a clear opportunity to do so is deeply disturbing, is against the values of our organization, and constitutes conduct detrimental to the team,” the Nets said in a statement.