ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Салерно:Аз съм новият президент на Ботев имам договор!
Абе защо позволявате да ви баламосват така не мога да разбера. Има ли някой, който не разбра, че нито италианците, нито селския стават за нещо...
- rump_shaker
- Контакти:
botev forever написа:.....Явно бонусите за малката група "фенове" при предишния им престой не вършат работа.Чак и любимеца на малката група платени "фенове",Пичони е призован на помощ........!
Визирай кои са бе нещастник. Сигурен съм че нямаш доблеста да излезнеш да кажеш кой точно и с какво е бил подкупен и в допълнение на това да си кажеш личноста.
Сега аз на теб ти викам келеш и и няма да заставам зад някой си ник. Много хора ме познават и ще ти кажа кой съм и каде можеш да ме намериш нещастник смотан. Писна ми от такива епитети.
Много е лесно да псуваш по феновете скрит зад някой компютър. Айде покажи се и посочи с пръст кой кво е взел бе отворко

Има декларация зад,която всички фенове би трябвало да застанем!!!Ако някой иска да ЗАСТАНЕ зад Сланинестия и селското му другарче нека го заяви.......публично!!!!
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
-
Тодор Батков написа:Хайде честито! Ще има Ботев-Левски в първия кръг.
Ако се разделите в махалата и импровизирате.....
Сланинерно върви си в Жабуняка с добро! Не се захласвай по холивудски продукции в който некоя дебела сицилиянска жаба се прави на Шеф НА Света! Ти не си сащата порода ,ти си просто болно прасе ,което ако недай боже се намакне в Ботев ще бъде наложено на сланина!
Той не Умира .....май забравихме какво стой пред тия думи .
Тоз ,който падне в бой за свобода той не умира!!!!
Той не Умира .....май забравихме какво стой пред тия думи .
Тоз ,който падне в бой за свобода той не умира!!!!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

хаиде стига бе хора.вие да не полудяхте.онези само това чакат да се скараме и разеденим.
трябва да се реши какво да правим,а не да се караме.
трябва да се реши какво да правим,а не да се караме.
аз предлагам да си деистваме по нашия план,но това не ни пречи да го изслушаме все пак.
като пристигне и давидим какво ще покаже.ако ни извадят хубаво,а ако не можем да видим какви доказателства за намеренията си ще покаже и тогава ще деистваме както намерим за добре.
като пристигне и давидим какво ще покаже.ако ни извадят хубаво,а ако не можем да видим какви доказателства за намеренията си ще покаже и тогава ще деистваме както намерим за добре.
хаиде стига сте се карали бе хора.даите да мислим какво ще правим.става дума за БОТЕВ.следващите няколко дни са решаващи за бадещето на любим отбор.сега не е време за спорове
- емо73канар
- Контакти:
Що ли ми се струва ,че сега и общината и кмета ще се наведът ,заради добрата комисионна която ще изкарат.

Имаше събрание на фенове и легенди.Решението всички го знаем и друго не е излизало!!!Не сме излизали и на кръстопът пътят е един!!!
А на човека,който бърза да раздава евтини билети и акций искам да кажа едно.
ЛЮБОВТА НИ КЪМ БОТЕВ НЕ Е В ДЖОБОВЕТЕ НИ А В СЪРЦАТА.
А на човека,който бърза да раздава евтини билети и акций искам да кажа едно.
ЛЮБОВТА НИ КЪМ БОТЕВ НЕ Е В ДЖОБОВЕТЕ НИ А В СЪРЦАТА.