Щеше да е изненада, ако бяхме победили.
Пролетта битката за заветното трето място ще е жестока. Най-вероятно и за купата ще сме аут с тази форма и игра.
efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски, Сряда от 17:15
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски, Сряда от 17:15
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
DoSomethingDifferent
- Контакти:
vlong написа:Имаше втори жълт на Панайотов.Ама давидката си беше програмиран
Да съдията и терена са виновни за...... 0 точни удара. Изключително слаб мач и за двата отбора.
Do Something Different!
Ставаше въпрос за съдийството.
Не съм казал ,че заради него не сме победили.
Само Левски мрънкалници.Аман от чистосърдечни и самокритични лузъри.
Ако бяхте снесли по някой лев за клуба ,може би нямаше да е така.
Айде дайте касови бележки за тениски и шалчета.
За дарения по 200 лв на година ,пък устите им-МАЛЕЕЕЕЕЕ!
Не съм казал ,че заради него не сме победили.
Само Левски мрънкалници.Аман от чистосърдечни и самокритични лузъри.
Ако бяхте снесли по някой лев за клуба ,може би нямаше да е така.
Айде дайте касови бележки за тениски и шалчета.
За дарения по 200 лв на година ,пък устите им-МАЛЕЕЕЕЕЕ!
САМО ЛЕВСКИ!
Този мач няма какво да се коментира. Същата схема на игра разгадана от кои ли не. Събрани са футболисти които на могат да улучат вратата от 15 метра а и може би не знаят как да я ритнат. Явно е много сложно и изисква супер техника това. Просто Черно Море изиграха един доста посредствен мач които трудно се вижда във Варна. Не си дадоха никакъв зор да вземат мача. Даже не бяха и груби.
Ти самият го каза-Черно море са като нас,Каква тогава е причината при тях?
Те какви проблеми имат,а?
Те какви проблеми имат,а?
САМО ЛЕВСКИ!
Още както почна мача си личеше, че отива на 0:0. И състава ни беше такъв. И Морето излязоха доста дефанзивно.
От много време се въздържам да давам крайни оценки за футболисти, но след като го гледах на живо, за мен Роналдо си е пълна трансферна издънка. Или по-често казано - менте. Плажен футболист с петички и опити за трикове и нищо друго. Нито има дрибъл, нито пас, нито удар. Пореден изключително слаб мач и никаква полза от него. Може би 1-2 отнети топки и това е. Марин също доста посредствено се представи, но си мисля, че не това е правилната му позиция. Тотално се губи там. Там трябва да е Миланов или Попов. Или Бари. Много ми хареса новото момче с номер 24 как се хвърли. Трябваше да влезе поне 10-15 мин по-рано. Двамата с Митков раздвижиха играта отпред, че до тогава нищо не се случваше. Всички топки отиваха към Уелтън и го затваряха и край. Определено трябваше някой който да се бори в центъра.
Морето също доста беззъбо се представи. Само ритането им си беше като преди. Пълни катъри. Съдията май им спести един червен.
Пропуснах да похваля Петрис от нашите. Може би най-добрият този мач.
Шеху първото полувреме беше зрител, но второто се пораздвижи и мисля, че има хляб в него и то точно като халф. Малко е тромав за крило.
В заключение - с тези футболисти - толкова. За победа ни трябваше много късмет, въпреки че положенията на Уелтън и Миланов бяха доста добри.
От много време се въздържам да давам крайни оценки за футболисти, но след като го гледах на живо, за мен Роналдо си е пълна трансферна издънка. Или по-често казано - менте. Плажен футболист с петички и опити за трикове и нищо друго. Нито има дрибъл, нито пас, нито удар. Пореден изключително слаб мач и никаква полза от него. Може би 1-2 отнети топки и това е. Марин също доста посредствено се представи, но си мисля, че не това е правилната му позиция. Тотално се губи там. Там трябва да е Миланов или Попов. Или Бари. Много ми хареса новото момче с номер 24 как се хвърли. Трябваше да влезе поне 10-15 мин по-рано. Двамата с Митков раздвижиха играта отпред, че до тогава нищо не се случваше. Всички топки отиваха към Уелтън и го затваряха и край. Определено трябваше някой който да се бори в центъра.
Морето също доста беззъбо се представи. Само ритането им си беше като преди. Пълни катъри. Съдията май им спести един червен.
Пропуснах да похваля Петрис от нашите. Може би най-добрият този мач.
Шеху първото полувреме беше зрител, но второто се пораздвижи и мисля, че има хляб в него и то точно като халф. Малко е тромав за крило.
В заключение - с тези футболисти - толкова. За победа ни трябваше много късмет, въпреки че положенията на Уелтън и Миланов бяха доста добри.
Вълчан написа:Този мач няма какво да се коментира. Същата схема на игра разгадана от кои ли не. Събрани са футболисти които на могат да улучат вратата от 15 метра а и може би не знаят как да я ритнат. Явно е много сложно и изисква супер техника това. Просто Черно Море изиграха един доста посредствен мач които трудно се вижда във Варна. Не си дадоха никакъв зор да вземат мача. Даже не бяха и груби.
Схемата не беше същата. А предвид наличните футболисти то май и нямаше какво друго да се предложи.
късата резервна скамейка за пореден мач ни убива.
Ние реално излязохме с каквото можахме като състав (пълен с дефанзивни футболисти). Единствено може би можеше по-рано да пусне Мъри двамата младежи, в който сякаш има хляб и доста бързо влязоха в мача на тоя смотан стадион.
Иво Ивков гледа мача сред нас редовите привърженици в сектор В, за което мога да му кажа само - респект
До неделя, когато пак сме там, подкрепяйки отбора
Ние реално излязохме с каквото можахме като състав (пълен с дефанзивни футболисти). Единствено може би можеше по-рано да пусне Мъри двамата младежи, в който сякаш има хляб и доста бързо влязоха в мача на тоя смотан стадион.
Иво Ивков гледа мача сред нас редовите привърженици в сектор В, за което мога да му кажа само - респект
До неделя, когато пак сме там, подкрепяйки отбора
Какво ли е да живееш жалкия живот на ИИ? Този човек е абсолютно несъстоятелен в тренорството. Левски без резервен вратар, с 4 момчета на по 17 години в състава, тоя ги уби от ритане и бавене на играта. Какво печели футбола от отбори, като Черно море, които излизат с ясната цел, мача да свърши по-бързо?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
DoSomethingDifferent написа:
С/у Лудогорец на хубавият, ще видим как е.
Какво общо има Лудогорец с несъстоятелната пасмина на ИИ? Това е отбор за Б група по всички показатели, кечисти, боксьори, но не и футболисти. Провалени, като Велев и Панайотов и никога не ставали, като вратарчето им.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема