Световен клубен футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Световен клубен футбол
Атл. Паранаензе елиминираха моите хора (Палмейрас), но ще съм за тях. Фламенго са ми антипатични, те и по принцип са си от вражеските отбори на Палмейрас, макар да не са от един град.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Udoji90
- Контакти:
И Спортинг пак сбъркаха. Бая добър кръг за Бенфика, дори и Брага да бият утре.
Аз харесвам най-много Брага в Португалия. Това е най-вече заради стадиона им, който ми хареса изключително много на един от първите мачове, които гледах по телевизията - България срещу Дания. След това се информирах кой отбор играе на него и т.н.
- paceto
- Контакти:
Хайде Фламенго тази година я вдигнаха за разлика от миналата, където паднаха. :)
- Udoji90
- Контакти:
На Брага е много готин стадионът, да.
Паднахме от Дания там с 2:0. Гледахме го на един стар Електрон. Бяхме ученици и се напихме много за загубата!
Иначе в Португалия всичко свърши. В Гърция детелините е време да грабнат титлата вече!
Иначе в Португалия всичко свърши. В Гърция детелините е време да грабнат титлата вече!
- Udoji90
- Контакти:
Моите хора Палмейрас току-що спечелиха титлата в Бразилия, след като преследвачите от Интернасионал допуснаха загуба и вече не могат да настигнат лидера.
Панатинайкос са 10 от 10, не са ставали шампиони от 12 сезона!
Гледам сега, големият им враг с 47 титли. Навярно само Селтик и Рейнджърс имат повече.
Гледам сега, големият им враг с 47 титли. Навярно само Селтик и Рейнджърс имат повече.
В същото време селекцията на Олимпиакос даже и на второ място не е , а в групите на Лига Европа отпаднаха безславно.
Генк затвърди перфектната си форма вчера, като така вече има 10 точки аванс пред втория Роял Антверп преди изиграването на останалите мачове от кръга.
Генк затвърди перфектната си форма вчера, като така вече има 10 точки аванс пред втория Роял Антверп преди изиграването на останалите мачове от кръга.