kingofpop написа:Ако намериш 5 мои коментара за съдии в последната година те признавам. Никак не обичам да говоря на тази тема, просто защото няма смисъл. Иначе конкретно в тоя случай просто продължих коментара на колегата, който беше подхванал този фаул срещу Донарума.
Само че в онзи мач Реал би 3:1. Или искаш да кажеш, че без първия гол нямаше да се стигне до другите 2, т.е можеш да предсказваш бъдещето? Факт е, че след 0:1 ПСЖ не знаеше къде се намира и Реал обърна закономерно. Другото са си фенски пристрастия и разсъждения.
Забелязваш ли, че освен фенове на Реал, и други ви опонират на логиките? Т.е вие единствено си гледате от някаква гледна точка, с която като цяло никой друг не може да се съгласи. :D На мен дори не ми идва отвътре да се заяда с Барселона, просто сте толкова слаби в момента и дори ми е жал до известна степен, защото е по-добре за Реал, когато и двата отбора са на ниво и обратното. Ама вие сте просто ужасни фенове, наистина. :)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]