peliforewer написа:1914.1902 написа:На един от вашите му пратих колко мача съм хванал, тъй като не вярваше.
Последните ви три гостувaния ги познах, писах ги тук, срещу Хебър на Манчев и срещу Пирин също беше ясно.
Нали за това Ви карах да залагате на двойка в Кърджали, за да направите по някой лев и част от спечеленото да пратите за ФК Левски.Наистина един журналист написа, че Караманджуков е бил в Кърджали, както той написа на туризъм, цитирал съм го без да задълбочавам, но бях сигурен, че ЦСКА ще победи в Кърджали и то не защото разни многознайковци тук пишеха пошли сценарии, а защото виждам, че Илич напипа ваксата, отборът е задружен, има химия, равностойни смени.Играта не е върхът, но щом започнахме да вземаме такива гостувания значи малко по малко машината започва да работи.Треньорът ни не е Светия, не е медийна звезда, но е здраво стъпил на земята и засега си върши добре работата.Хубава вечер желая на всички,лека нощ на тези които вече си легнаха и очаквам сценаристите да ни кажат как ще завърши мача във вторник с Локо Пд.
Прекратихте ли бойкота?