ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BultraStyle
Контакти:

Re: Салерно:Аз съм новият президент на Ботев имам договор!

Мнениеот BultraStyle » 17 фев 2010 17:16

Invader написа:
Parmalat написа:
plan-2012 написа:ВЕРВАШ ЛИ ?

Нека да покаже договора!Какви са плановете му за Ботев и готов ли е да инвестира!Трябва да се проучи всичко и чак тогава да се взима решение! ;)

Къв договор бе, кви решения, кви 5 лв :evil: Забравихте ли, че акциите са запорирани! В търговският регистър не е оповестено, че запорът е паднал! Стига спекулации, стига измишльотини! Подписали са си там някво споразумение за управление и айде всички "има договор". Има таратанци! Хич да не идват, ша ги ева и жабураните :evil: Чак ни спасявал :shock: олееее майкооо, ужас :x

Тези факти трябва да бъдат нтикани в мазната муцуна на Салерно и на онези от БФС !

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 17 фев 2010 17:17

кристи3 написа:всъщност, справка от агенция по вписванията няма да свърши работа, защото футболните клубове са АД-та, а тяхната собственост не се отразява в партидите на акционерните дружества, които търговския регистър води. /разбираемо, предвид факта, че има АД-та с по няколко десетки, че и повече акционери т.е. собственици/. това, което трябва да покаже италианеца са временните удостоверения за акциите, които надлежно да са джиросани от Христолов, а джиратаря да е Салерно. този факт следва да е намерил и отражение в книгата на акционерите на Ботев АД. няма лошо за цялата работа да са си спретнали и някой договор. ако тези предпоставки са налице, може да се мисли, че има смяна на собствеността

Напротив! Ако падне запорът падне, регистъра трябва да го оповести.
Изображение

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 17 фев 2010 17:22

Parmalat написа:
emo_75 написа:молел за довеие!
той наясно ли е колко пъти сме били лъгани.да искара документ от агенцията по вписвания,че СЕЛСКИЯ нямя вече и половин процент от БОТЕВ и да да даде 10% от акциите на ФЕНКЛУБА и тогава ще сам склонен да му повярвам и да се саглася с него,че не играе театър със СЕЛСКИЯ

Както казах феновете да седнат с него на една маса и да поговорят!Като му зададат ясни и точни въпроси!Защо купува Ботев?Има ли парите да го издържа?От това естество.Колкото до договора си прав ;)

ти да не мислиш че до сега не е говорено, нали бяха пресконференции есенния полусезон, кълнеше се че следват по добри времена, отбора вече е негов всичко е подписано и т.н и т.н. не вярвам на никой вече аз, да дойде да се разплати със старите футболисти, да купи рейс и тогава ще повярвам, това са близо 1 млн лева

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 17 фев 2010 17:25

Да си ходи! Ако не иска да остане с едно кухо АД на негово име и с много дългове - да вземе този договор и да го скъса на 1912 пърченца! Ние трябва да действаме по начертания път за да не позволим повече никога да не ни се случва подобно нещо!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

lud
Контакти:

Мнениеот lud » 17 фев 2010 17:25

4естито на вси4ки ,пак 6те ни го забият с лажи.някои от нас неможаьа да разберат 4е ако не сме единни няма как да стане.БФС ВИЯ СТЕ ПАЛНИ НЕ6ТАСНИЦИ.неможе легендите на един отбор да застава сте6то селския и италянците и да искат да се по4не от на4ало об6тината да не дава стадиона и бфс да си прави някви вартележки.на вси4ки фенове които в последните 2 години си завартяха газа 6те има кажа вия сте христоловисти не ботевисти.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 17 фев 2010 17:27

lud написа:4естито на вси4ки ,пак 6те ни го забият с лажи.някои от нас неможаьа да разберат 4е ако не сме единни няма как да стане.БФС ВИЯ СТЕ ПАЛНИ НЕ6ТАСНИЦИ.неможе легендите на един отбор да застава сте6то селския и италянците и да искат да се по4не от на4ало об6тината да не дава стадиона и бфс да си прави някви вартележки.на вси4ки фенове които в последните 2 години си завартяха газа 6те има кажа вия сте христоловисти не ботевисти.

не съм видял някой да е повярвал!

п.с. Няма да е лошо да наблегнеш на граматиката в училище!
100
покривни прозорци

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 17 фев 2010 17:30

ЗАЩО ВЯРВАТЕ? Каквото и да направят, това не е моят Ботев! Аз не искам Ботев с президент, който се крие и идвайки прави опити да подкупи част от феновете! Ето, това е номера, той знае че така ще се получи разцепление в привържениците и ще успее да се справи със ситуацията. Ако се поддадем, после (може след една, може и след 2 години) няма да имаме НИКАКВО извинение за състоянието на отбора ни! Не искам всеки сезон да се закърпва положението, само и само за да има клуб! Ясно е, че тези са комбина с Христола! За мен няма значение каква ще бъде собствеността! Аз не искам тези италианци! Ако много ни искаха, щяха да купят отбора още преди нова година и досега ПФК трябваше да функционира нормално. Но, не би! Жалко, много жалко! Тези водят клубът ни към тотално утнищожение! Сигурен съм!!!
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА МИСЛЯТ ТРЕЗВО! И ЗА БЪДЕЩЕТО!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

lud
Контакти:

Мнениеот lud » 17 фев 2010 17:36

ПРИЗОВАВАМ БФС ДА СИ СВАР6АТ РАБОТАТА .

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 17 фев 2010 17:39

Bliu-Bliu... написа:Тоя кокаинов плондер, ако не си направи спешна липосукция ще пукне.
Митака е предвидил всичко. Сигурно във въображемия договор има точка за унаследяване. :lol:

Уля се и дебелака. Нали имаше някакъв Ди Пиеро? Кво пак намеси Пичока?
Ейййй, поне да помнят кви ги приказват.

Ами как няма да му се мазни сега на Пичони, като оня безизвестния няма лиценз ПРО и не може да води отбор в А група! Дано само Пичоне не си плюе в устата и да се върне :evil: Без треньор с про пак не могат да почнат първенството ;)

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 17 фев 2010 17:40

za nas e toj religiq написа:
Bliu-Bliu... написа:Тоя кокаинов плондер, ако не си направи спешна липосукция ще пукне.
Митака е предвидил всичко. Сигурно във въображемия договор има точка за унаследяване. :lol:

Уля се и дебелака. Нали имаше някакъв Ди Пиеро? Кво пак намеси Пичока?
Ейййй, поне да помнят кви ги приказват.

Ами как няма да му се мазни сега на Пичони, като оня безизвестния няма лиценз ПРО и не може да води отбор в А група! Дано само Пичоне не си плюе в устата и да се върне :evil: Без треньор с про пак не могат да почнат първенството ;)

помним миналата година цървула чернев как "не успя" да води без лиценз Про
100
покривни прозорци

Върни се в “Ботев”