Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 28 окт 2022 16:08

Dakata_1912 написа:
tmanolov написа:
Dakata_1912 написа:Тези факти достатъчно ли са да спреш да мислиш, че на Ботев е помагано повече от Левски?!

Можем ли да кажем, че на база един фенска база на даден клуб Ботев е по-облагодателстван от Левски и да намерим някакво единодушие. Естествено, има и други отбори, които са по-облагодателствани и от Ботев, и от Левски, но тука е така - невинни няма

Напълно съм съгласен, заради парата за стадиона,която ни наляха, не че не гепят 30-35% от стойността на Колежа, но пичове разберете че без стадиона още една две години и сме чао.Надеждата ми е чрез правилен мениджмънт ще генерираме приходи, така че да не дава пара само Зингаревич. Даже съм ЗА, да направят стадиони на всички отбори както е в Унгария, пък да си гепят шибаните крадци…
А за пича с който си дискутираме- нека не си извърта нещата както му е удобно, малка държава сме, всеки поназнайва нещо, дори и да не го казал пръв през 2014 :)

Проблемът със справедливостта в една дейност, която и да е тя, е основно морален, а морал в политиката, както знаем, няма. Да, стадиони трябват и да, без тях се връщаме в 19 век, но и по този начин. Както казах и преди, щом община Пловдив иска, нека си тегли заеми и да дава за стадиони, вместо за облекчаване на трафика в категорично най-задръстения град у нас - ваша воля. Ама пари от държавата (директно) само за Ботев, Локо и Берое - айде немЪ нужда.

Но станалото - станало. Ти можеш да вадиш факти за Виваком и триото около Пеевски (и с право), друг ще извади за "не банкер, а родолюбец" (и с право), трети ще се сети за една мистериозно изпарила се захар и една специално създадена лига за един отбор (и с право), четвърти ще се сети за едни непотърсени милиони по сделката за БРП (и с право), и т.н., и т.н. А въпросът е какво правим оттук насетне? И май Тирион ще излезе прав, че само си играйкаме...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 28 окт 2022 16:18

peliforewer написа:
krumeto написа:
peliforewer написа:Бате Круме не си ми отговорил през първите години Караманджуков какъв пост заемаше в Лудогорец.

Ако толкова е важно, че от това да зависи играта на Лудогорец, кажи го ти, за да печели твоят отбор.
Аз и сега не зная кой какъв пост заема и не ме интересува. От тези работи се интересуват само тирейци. Няма доказано нищо за Лудогорец, но за тирето има. Самият човек на тирето си го призна пред цяла България.
Бил тръгнал с чувал за Кърджали. Пъъъъъълни глупости на глупави хора.
Лудогорец не се занимава с глупости. Ако се занимаваше, нямаше да ги има тези успехи в Европа. И там ли ходим с чувалите?
Къде ви са успехите?

Не знам за какви успехи говориш, но доколкото си спомням последните години сте брашненият чувал в групите на евротурнирите.Шампионската лига я гледате през крив макарон вече, а от УЕФА направиха така регламента, че трябва да си много зле щом си станал шампион да не можеш да влезеш поне в групите на ЛЕ или ЛК.Като сравняваш ЦСКА и Лудогорец не трябва да се забравя, че бюджетът на Лудогорец е почти 2 пъти по-голям от този на ЦСКА.

1/Започвам открая:
Изобщо не ме интересуват бюджетите ви. Невисокия да се бръква и да вади пари за бюджет. Евротурнирите са направени така, преди три години. Лудопгорец са играли и преди това. Не са заключени вратите на ШЛ. Класирайте се, играйте, щом мислиш че УЕФА ги направили лесни. Те са направени както за Лудогорец, така и за тирето и другите бълг. отбори.
За седем години трябваше да имате поне 2 излизания от групи. Когааааа???
2/Умен си, защо се правиш на друг. За да не виждаш успехите на Лудогорец за 11 години, трябва да си сляп и глух.
Пиша ти ги:
Осем пъти в групи на Евротурнири.
Четири излизания от групите към елиминации.
Един ОСНИНАФИНАЛ игран през 2014 година с Валенсия.
Един 1/16 финал игран през 2019 година с Милан.
Отново 1/16 финал игран през 2020 година с Интер.
През 2023 година отново излизане от група. Дали 1/16 или 1/8 ще бъде не се знае, но пак е успех.
Остани със здраве, колкото и да ти е трудно при напомнени такива резултати.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 28 окт 2022 16:29

tmanolov написа:
Dakata_1912 написа:
tmanolov написа:
Dakata_1912 написа:Тези факти достатъчно ли са да спреш да мислиш, че на Ботев е помагано повече от Левски?!

Можем ли да кажем, че на база един фенска база на даден клуб Ботев е по-облагодателстван от Левски и да намерим някакво единодушие. Естествено, има и други отбори, които са по-облагодателствани и от Ботев, и от Левски, но тука е така - невинни няма

Напълно съм съгласен, заради парата за стадиона,която ни наляха, не че не гепят 30-35% от стойността на Колежа, но пичове разберете че без стадиона още една две години и сме чао.Надеждата ми е чрез правилен мениджмънт ще генерираме приходи, така че да не дава пара само Зингаревич. Даже съм ЗА, да направят стадиони на всички отбори както е в Унгария, пък да си гепят шибаните крадци…
А за пича с който си дискутираме- нека не си извърта нещата както му е удобно, малка държава сме, всеки поназнайва нещо, дори и да не го казал пръв през 2014 :)

Проблемът със справедливостта в една дейност, която и да е тя, е основно морален, а морал в политиката, както знаем, няма. Да, стадиони трябват и да, без тях се връщаме в 19 век, но и по този начин. Както казах и преди, щом община Пловдив иска, нека си тегли заеми и да дава за стадиони, вместо за облекчаване на трафика в категорично най-задръстения град у нас - ваша воля. Ама пари от държавата (директно) само за Ботев, Локо и Берое - айде немЪ нужда.

Но станалото - станало. Ти можеш да вадиш факти за Виваком и триото около Пеевски (и с право), друг ще извади за "не банкер, а родолюбец" (и с право), трети ще се сети за една мистериозно изпарила се захар и една специално създадена лига за един отбор (и с право), четвърти ще се сети за едни непотърсени милиони по сделката за БРП (и с право), и т.н., и т.н. А въпросът е какво правим оттук насетне? И май Тирион ще излезе прав, че само си играйкаме...

Аз това казвам да правят стадиони на всички, но не са давали директно пари само на горепосочените отбори- пълен смях. Правят ви трибуна една фирма, след това не си търси парите, сигурно щото сте много хубави. Шибана политика, не разбирам що искаш да се изкарате най-прецакани все Вие, обясни ми моля?

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 28 окт 2022 16:30

sinio1914 написа:В кой турнир е по-добре за Лудогорец?
Победа или Х в Италия носи €630,000 или €210,000 и 2-ро място в групата (€550,000). После труден плейоф (потенциални съперници - Аякс, Атлетико, Леверкузен, Барселона, Марсилия, Тотнъм, Айнтрахт, Спортинг, Милан, Залзбург, Лайпциг, Шахтьор, Севиля, Юве или Макаби). Ако победят в плейоф още €500,000. Следва 16-финал – при продължаване €1,200,000.
За третото място в Лига Европа не дават пари. Следва плейоф срещу отбор завършил 2-ри от Лигата на конференциите (потенциални съперници – Истанбул Б, Фиорентина, Силкеборг, Андерлехт, Лех П, Апоел БШ, Ница, Партизан, АЗ, Днипро, Молде, Гент, Слован Б, Базел, Пюник, Жалгирис, Сивасспор, Клуж, Славия П, Балкани). При продължаване €300,000. Следва 16-финал – при продължаване €600,000.
Накратко Х в Италия носи минимум €760,000, вероятно отпадане, но пък и пълен стадион срещу голям отбор.
В Лига на конференциите има по-голям шанс за продължаване, но парите са по-малко.

Всеки го знае, къде е най-добре. В ШЛ, после в ЛЕ и накрая в ЛК.
Но силите ни са до ЛК или ако има начин в ЛЕ.
В ЛЕ ще се върнем обратно в Разград. Докато в ЛК може и да успеем да объркаме сметките на някой ОТБОР (с главни букви).
Като за български отбор, това са успехи, защото някои отдавна се задоволяват с калъфките на Ефбет лига.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 окт 2022 16:40

Dakata_1912 написа:Аз това казвам да правят стадиони на всички, но не са давали директно пари само на горепосочените отбори- пълен смях. Правят ви трибуна една фирма, след това не си търси парите, сигурно щото сте много хубави. Шибана политика, не разбирам що искаш да се изкарате най-прецакани все Вие, обясни ми моля?

Тук е разковничето на всичко-политика и за съжаление тя е" разделяй и владей"!
Най-важната задача на герб управлението беше противопоставянето на едни граждани към други,а при нас агитките беше задължително!Ще ме извиняват всички тук,но мига в които феновете на Ботев изгониха онези италиянци и застанаха зад отбора -за мен това си беше Ботев и ми беше все тая дружества и тем подобни тъпотии,подкрепях ги в порбата им като братя ултраси!Годината в която Олимпик Тетевен се премести в Стара загора и се кръстиха Берое за мен като фен това беше малък празник-на картата отново се появяваше традиционен отбор с публика!Същата работа и с Локо Пд и Кюстендил-искам да играем с Локо ,а не с Велбъжд и да съм срещу публиката на Локо,а не срещу празен сектор!Сега Спартак Варна се връщат и всички са щасливи и никой не си задава въпроса,ама това този Спартак ли е или онзи!И така трябва да са нещата!Ако сме обединени в каузите ще бъдем страшна сила срещу всеки и ще се съобразяват с нас!На повечето предполагам каузата е Български футбол!Мога да изредя още много такива примери ,но едва ли има смисъл!домусите ако се бяха насочили към Дунав,Шумен или пък Етър щеше да е страхотно за Българския футбол,защото поне според мен това искуствено клубче няма традициите,няма и потенцияла да завладява хората и те да го следват!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 28 окт 2022 17:06

Dakata_1912 написа:Аз това казвам да правят стадиони на всички, но не са давали директно пари само на горепосочените отбори- пълен смях. Правят ви трибуна една фирма, след това не си търси парите, сигурно щото сте много хубави. Шибана политика, не разбирам що искаш да се изкарате най-прецакани все Вие, обясни ми моля?

Къде видя да казвам, че сме най-прецакани? Но има нюанси, разбира се, нали го знаеш онзи виц, дето една мома питала един какво е нюанс, а той и казал да си свали гащите, набил ѝ го в гъзъ и рекъл - ето, сега аз имам кор у гъзъ, и ти имаш кор у гъзъ - въпрос на нюанс :)

Та да, на нас ни построиха трибуна, но дълговете за нея от 10-12 милиона си стоят. На вас ви постриха за двойно повече стадион (преди подаръците от БХ и общината), а си ги откупихте за някакви 600 хилки, дето пак някой ви ги даде. Виждаш ли "нюанса" :) При ЦСКА-София (София) е същото, те затова и сега са на принципа "ребята, давайте будем друзями". Та така, петък е, отдайте се на живота
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 28 окт 2022 17:21

tmanolov написа:

Къде видя да казвам, че сме най-прецакани? Но има нюанси, разбира се, нали го знаеш онзи виц, дето една мома питала един какво е нюанс, а той и казал да си свали гащите, набил ѝ го в гъзъ и рекъл - ето, сега аз имам кор у гъзъ, и ти имаш кор у гъзъ - въпрос на нюанс :)

Та да, на нас ни построиха трибуна, но дълговете за нея от 10-12 милиона си стоят. На вас ви постриха за двойно повече стадион (преди подаръците от БХ и общината), а си ги откупихте за някакви 600 хилки, дето пак някой ви ги даде. Виждаш ли "нюанса" :) При ЦСКА-София (София) е същото, те затова и сега са на принципа "ребята, давайте будем друзями". Та така, петък е, отдайте се на живота

Нали знаеш в спора се ражда истината, аз ти казвам, че 600к си ги събрахме ние, нюанс е че стадиона ни е за двойно повече, преди да отпуснат 37 млн ББ и общината, то нямаше стадион бре, а една трибуна груб строеж, верно че е петък ама не ги хвърляй тея твърдения ей така. Въпреки че не ме кефите грам, еваларка за ходенето по толкова хора на мач, това е важното. Въпреки че е петък ми е рано за наздраве :)))

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 28 окт 2022 17:57

Айде мухоморки, отворете очи , започва мач на Великия ЦСКА!

Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 окт 2022 18:32

Арда от първата минута си ги пусна да си ги минават, както си поискат. Лесна печалба, докато някои говорят за съдии и Караманджуков.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 28 окт 2022 18:40

ВАР-а беше 4мин., да видим Давидов колко продължение ще даде на полувремето.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”