Dakata_1912 написа:tmanolov написа:Dakata_1912 написа:Тези факти достатъчно ли са да спреш да мислиш, че на Ботев е помагано повече от Левски?!
Можем ли да кажем, че на база един фенска база на даден клуб Ботев е по-облагодателстван от Левски и да намерим някакво единодушие. Естествено, има и други отбори, които са по-облагодателствани и от Ботев, и от Левски, но тука е така - невинни няма
Напълно съм съгласен, заради парата за стадиона,която ни наляха, не че не гепят 30-35% от стойността на Колежа, но пичове разберете че без стадиона още една две години и сме чао.Надеждата ми е чрез правилен мениджмънт ще генерираме приходи, така че да не дава пара само Зингаревич. Даже съм ЗА, да направят стадиони на всички отбори както е в Унгария, пък да си гепят шибаните крадци…
А за пича с който си дискутираме- нека не си извърта нещата както му е удобно, малка държава сме, всеки поназнайва нещо, дори и да не го казал пръв през 2014 :)
Проблемът със справедливостта в една дейност, която и да е тя, е основно морален, а морал в политиката, както знаем, няма. Да, стадиони трябват и да, без тях се връщаме в 19 век, но и по този начин. Както казах и преди, щом община Пловдив иска, нека си тегли заеми и да дава за стадиони, вместо за облекчаване на трафика в категорично най-задръстения град у нас - ваша воля. Ама пари от държавата (директно) само за Ботев, Локо и Берое - айде немЪ нужда.
Но станалото - станало. Ти можеш да вадиш факти за Виваком и триото около Пеевски (и с право), друг ще извади за "не банкер, а родолюбец" (и с право), трети ще се сети за една мистериозно изпарила се захар и една специално създадена лига за един отбор (и с право), четвърти ще се сети за едни непотърсени милиони по сделката за БРП (и с право), и т.н., и т.н. А въпросът е какво правим оттук насетне? И май Тирион ще излезе прав, че само си играйкаме...