И аз си го помислих това преди малко, че нивото е паднало много в Ла Лига.
Щом Барселона с тази защита успява да получи само 1 гол, а отпред почти всеки мач са с голова разлика +3 значи нивото е адски зле. В това число вписвам и Реал да не си помислите нещо друго.
Шампионска лига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: Шампионска лига (сезон 2022/2023)
На Аякс вратаря е комичен.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- paceto
- Контакти:
Мале, мале 0:3 за Байерн.
Тук може да стане пак нещо от сорта на 2:8.
Дори сега можеше да е 0:4.
ПП: Упс, засада отърваха се.
Барса ако успее сега да вкара един гол може и да стане съвсем друг мач.
Тук може да стане пак нещо от сорта на 2:8.
Дори сега можеше да е 0:4.
ПП: Упс, засада отърваха се.
Барса ако успее сега да вкара един гол може и да стане съвсем друг мач.
kingofpop написа:Бета отново са качили коефициента за титла на Реал на 1.72, който иска да изкара някой лев да играе докато не е станал 1.20 :D аз ги имам с 9 бона вече...
Инфлацията за 8 месеца ще го изяде тоя коефициент.
Ех, да можеше мача за Барса вече да приключи,че отива на катастрофа,прединфарктно.
NOMER14 написа:kingofpop написа:Бета отново са качили коефициента за титла на Реал на 1.72, който иска да изкара някой лев да играе докато не е станал 1.20 :D аз ги имам с 9 бона вече...
Инфлацията за 8 месеца ще го изяде тоя коефициент.
Тя инфлацията си върви, какво общо има едното с другото :D май месец 7 бона пак ще са си по-добре от 0 лв
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
paceto написа:И аз си го помислих това преди малко, че нивото е паднало много в Ла Лига.
Щом Барселона с тази защита успява да получи само 1 гол, а отпред почти всеки мач са с голова разлика +3 значи нивото е адски зле. В това число вписвам и Реал да не си помислите нещо друго.
Е не.Реал са друга топка.
И как го виждаш този гол за Барса....
- paceto
- Контакти:
Друга, друга колко да е друга.
Доста трудно се взимат победите и това вероятно се дължи на изявена голова машина тип Левандовски, който за момента държи Барселона над повърхността с головете си в Испания. Всеки мач бележи по един или два гола и ако не беше той те щяха да повторят сезона от миналата година.
Винисиус вкарва, ама за сега не е като миналата година, а същото се отнася и за Бензема, който дори не играе от няколко мача заради контузия.
Колкото до гола на Барса все пак е топка и може да стане нещо, а и Лева колкото и да му куцат нещата в ШЛ може да избухне както го направи с двата си гола срещу Интер.
Доста трудно се взимат победите и това вероятно се дължи на изявена голова машина тип Левандовски, който за момента държи Барселона над повърхността с головете си в Испания. Всеки мач бележи по един или два гола и ако не беше той те щяха да повторят сезона от миналата година.
Винисиус вкарва, ама за сега не е като миналата година, а същото се отнася и за Бензема, който дори не играе от няколко мача заради контузия.
Колкото до гола на Барса все пак е топка и може да стане нещо, а и Лева колкото и да му куцат нещата в ШЛ може да избухне както го направи с двата си гола срещу Интер.
paceto написа:Друга, друга колко да е друга.
Може,ама ми изглеждат много хаотични,иначе май някой е играл гол-гол?
- paceto
- Контакти:
Не, нищо не съм играл.
Вероятно ще играя на Световното нещо.
Вероятно ще играя на Световното нещо.