honda написа:Интересно,че единствените 2 клуба, които до момента искат оставката на Кашай точно преди една седмица излезнаха в мач помежду си с общо 4 -ма българи . Как ще стане развиването на българския футбол след като в собствения си отбор налагаш чужденци. Каква полза има българския футбол от Назон, Шагоян или Баруан ?
Интересно те ли са назначили Кашай ,че да му искат оставката. Ако е така разбирам ,но се съмнявам да е така.
Интересно и че точно тези 2 клуба са и най-фаворизираните клубове у нас. Заради единия промениха цялото първенство ,забравиха за наложено дисциплинарно наказание, беше им простено "хващане" на играчи на друг отбор.
Другия клуб (съжалявам за привържениците на Ботев - изпитвам безкрайно уважение към тях и те нямат никаква вина) но от близо 10 години играят официалните си мачове на тренировъчно игрище, което е ясно ,че няма как да получи лиценз за А група, а имат лиценз издаден от БФС. Тук не коментирам опростените им задължения към държавата от царя Слънце.
Смея да твърдя,че съм един от хората ,които са доста близо до българския футбол за добро или лошо.
Българския футбол ще се промени и ще тръгне нагоре когато ГГ и КД ги няма в българския футбол. Или спрат да използват "техните" начини. Вече съм на такава възраст ,на която не вярвам,че този който десетки години го е играл "тарикат" ще спре да го прави.
Кой е виновен на Ботев и ЦСКА-София ,че излизат с по 9-10 чужденци - Б.Михайлов? -не мисля или може би Кашай ?- още по-малко.
Дали Бербатов може да промени нещо - не мисля. Как ще промениш нещо след като от 11 човека ИК , 9 са свързани с един клуб и 5 човека не живеят постоянно в България ?
Защо трябва да бъде избиран човек, който няма да присъства на заседанията.
И нормално кандидат за шеф на БФС да обикаля клубовете с депутати и областни управители от една определена партия( между другото споменатите вече 2 клуба са и най-облагодетелстваните от точно тази партия).
Много пъти съм казвал,че нашия футбол е направо китка в сравнение с това ,което се случва в Хърватия. Но това не пречи на хърватите всяка година да вадят по няколко момчета ,който отиват да играят в най-големите първенства.
Преди 3 години от Динамо Загреб цъкаха с език и искаха Мартин Петков и го считаха за по-голям талант от Йошко Гвардиол . А сега?
Тук не е виновно БФС , тук са виновни самите клубове.
Явно е за лошо,защото преценката ти е меко казано грешна!Политиката се спуска винаги отгоре-надолу,ама кой съм аз да те уча!Ако можеш да погледнеш безпристрастно на нещата ,може и да имаш някаква що годе правилна преценка!