Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот BRF » 26 окт 2022 15:46

honda написа:Интересно,че единствените 2 клуба, които до момента искат оставката на Кашай точно преди една седмица излезнаха в мач помежду си с общо 4 -ма българи . Как ще стане развиването на българския футбол след като в собствения си отбор налагаш чужденци. Каква полза има българския футбол от Назон, Шагоян или Баруан ?
Интересно те ли са назначили Кашай ,че да му искат оставката. Ако е така разбирам ,но се съмнявам да е така.
Интересно и че точно тези 2 клуба са и най-фаворизираните клубове у нас. Заради единия промениха цялото първенство ,забравиха за наложено дисциплинарно наказание, беше им простено "хващане" на играчи на друг отбор.
Другия клуб (съжалявам за привържениците на Ботев - изпитвам безкрайно уважение към тях и те нямат никаква вина) но от близо 10 години играят официалните си мачове на тренировъчно игрище, което е ясно ,че няма как да получи лиценз за А група, а имат лиценз издаден от БФС. Тук не коментирам опростените им задължения към държавата от царя Слънце.
Смея да твърдя,че съм един от хората ,които са доста близо до българския футбол за добро или лошо.
Българския футбол ще се промени и ще тръгне нагоре когато ГГ и КД ги няма в българския футбол. Или спрат да използват "техните" начини. Вече съм на такава възраст ,на която не вярвам,че този който десетки години го е играл "тарикат" ще спре да го прави.
Кой е виновен на Ботев и ЦСКА-София ,че излизат с по 9-10 чужденци - Б.Михайлов? -не мисля или може би Кашай ?- още по-малко.
Дали Бербатов може да промени нещо - не мисля. Как ще промениш нещо след като от 11 човека ИК , 9 са свързани с един клуб и 5 човека не живеят постоянно в България ?
Защо трябва да бъде избиран човек, който няма да присъства на заседанията.
И нормално кандидат за шеф на БФС да обикаля клубовете с депутати и областни управители от една определена партия( между другото споменатите вече 2 клуба са и най-облагодетелстваните от точно тази партия).
Много пъти съм казвал,че нашия футбол е направо китка в сравнение с това ,което се случва в Хърватия. Но това не пречи на хърватите всяка година да вадят по няколко момчета ,който отиват да играят в най-големите първенства.
Преди 3 години от Динамо Загреб цъкаха с език и искаха Мартин Петков и го считаха за по-голям талант от Йошко Гвардиол . А сега?
Тук не е виновно БФС , тук са виновни самите клубове.

Явно е за лошо,защото преценката ти е меко казано грешна!Политиката се спуска винаги отгоре-надолу,ама кой съм аз да те уча!Ако можеш да погледнеш безпристрастно на нещата ,може и да имаш някаква що годе правилна преценка!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 окт 2022 15:58

BRF написа:
tmanolov написа:
BRF написа:
krumeto написа:Защо ли до преди няколко години никой не се оплакваше от алкохола на БФС?
Защо ли започнаха да търсят всякакви кусури, след като нагласиха Бербата да пожелае да стсне ръководител?
Защо ли един клуб иска непременно Бербата да е начело?
Добре, смяна! Но защо невисокият човек не иска да е друг, оевен Бербата?
Ще ръководи бълг. футбол, а няма един работен ден.
Разбира се, че ще има един, който да го ръководи него!

Ти обаче си живял в някакйв сън!
Некадърността на това бфс е ясна поне от десетилетие!Иска се промяна независимо дали е Бербата или някой друг!Сега на фас фенчетата на делиорманския евробоец ви е готино да ви подкрепят,но видов ден идва все някога!
Да казваш,че Бербатов няма работен ден е слабоумно!

Повторение на фарса със смяната на Батето и тогава Перуката беше острието и всички от 94 го подкрепяха, както сега останалите 2 коня подкрепят Бербо - дежа вю. Трябва администратор - нещо тип Рудимента, Груди или Ивков, според пристрастията на съответните фенове, всичко друго е преливане от пусто в празно. А Бербо е меко казано спорна личности и като отказ от национала, и като мека китка, и като знания и умения...

Нямам грам претенция кой ще смени пияната банда!Футболът ни копае дъното не само като национален отбар,а кото управление още от 6 годишните деца!!Мисля,че ние феновете трябва задружно да се противопоставим без значение от моментния си конфорт при това управелние!

сигурен ли си? Примерно издига се Ивков - познато име, бачкал е с онези тутманици от Нион, ама пусто говедо? Или пък Павел Колев, който има и доста солидни позиции в УЕФА - ама и той говедо? Ся аз пък съм против Рудимента, щото е пухчото на Тирион - и става весело. Трябва си администратор и да не е свързан със зализаната гелосана мастия, любителя на кончета и нашио г@з - кауза пердута. Аре Хондата да предложи някой, аз лично идея нямам коя ще е тая обединяваща фигура, дето ще изрита Мокета, а покрай него ще се развали рахата на Гелосания, Стефко, Тирион и разните други (ние не сме в тоя кюп, щото нямаме кинти, ако имахме, веднага влизахме и ние).

А истината е, че Перукан е удобен на всички и си затваря очите за всички - няма отбор, който да не е бил понутнат малко или много от него и да не си е затворил очите за нещо. е, за някои малко повече, ама пък кинтите са си кинти. И не мисля, че проблемът е толкова у Перукан, проблемът е, че държавата спи и че за да имаш дете футболист, следва да имаш достатъчно кинти, за да му осигуриш условия за тая работа. После идва лигльото на тати с МЛ-а и твоето дете изхвърча, колкото и д е талантливо, щото тати шари кинти на тренера и той го пуска - примерите са хиляди. От оядено и разглезено дете футболист не става, а бедните нямат никакъв шанс да пробият - е, как да стане и Перуката ли е виновен!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 окт 2022 16:23

tmanolov написа:сигурен ли си? Примерно издига се Ивков - познато име, бачкал е с онези тутманици от Нион, ама пусто говедо? Или пък Павел Колев, който има и доста солидни позиции в УЕФА - ама и той говедо? Ся аз пък съм против Рудимента, щото е пухчото на Тирион - и става весело. Трябва си администратор и да не е свързан със зализаната гелосана мастия, любителя на кончета и нашио г@з - кауза пердута. Аре Хондата да предложи някой, аз лично идея нямам коя ще е тая обединяваща фигура, дето ще изрита Мокета, а покрай него ще се развали рахата на Гелосания, Стефко, Тирион и разните други (ние не сме в тоя кюп, щото нямаме кинти, ако имахме, веднага влизахме и ние).

А истината е, че Перукан е удобен на всички и си затваря очите за всички - няма отбор, който да не е бил понутнат малко или много от него и да не си е затворил очите за нещо. е, за някои малко повече, ама пък кинтите са си кинти. И не мисля, че проблемът е толкова у Перукан, проблемът е, че държавата спи и че за да имаш дете футболист, следва да имаш достатъчно кинти, за да му осигуриш условия за тая работа. После идва лигльото на тати с МЛ-а и твоето дете изхвърча, колкото и д е талантливо, щото тати шари кинти на тренера и той го пуска - примерите са хиляди. От оядено и разглезено дете футболист не става, а бедните нямат никакъв шанс да пробият - е, как да стане и Перуката ли е виновен!

Виж с риск да изглеждам банален ще кажа само,че днес излезе снимка на събрание на перуканския футболен съюз и се видяха около 100-те бутилки алкохол във въпросната зала!Мисля,че това е достатъчно!Вярвам,че рибата се вмирисва от към главата имам много примери за това,а резултата в Българския футбол си го виждаш сам-брутално слаб национален отбор,по-страшното играещ пред шепа зрители,отвратителни "стадиони",ако въобще може да се каже ,че в БГ има стадиони освен в Разград и вашата трибуна!
Аз лично нямам поблем дали ще е Бочко,Ивков,Руди или който и да е ,защото не виждам как ще са по-надолу нещата!
Последна промяна от BRF на 26 окт 2022 16:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 окт 2022 16:24

Вълчан написа:От тебе очаквам едно подсигуряване утре без сутиен. Там ти е силата.

Изображение

Изображение

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 26 окт 2022 16:37

Dust написа:
Dakata_1912 написа:Относно това че играем с чужденци е стратегия на руснака, с която аз съм съгласен,щото школата не вади футболисти за А група, засега поне. В Ботев в момента нещата се правят професионално, щом влезем на стадиона нивото ще е друго

Не зная, каква е тая заблуда, че един нов стадион ще промени нещата от спортно-техническо естество.
Единствено да се увеличи посещаемостта, нов стадион няма да направи школата по-продуктивна и първият отбор по-силен.

Пич, не те знам на кой отбор си фен, но да кажеш че за Ботев няма значение нов стадион, най-вероятно не си бил на мач на Колежа. В този ред на мисли, дали на Левски не помага спортно-технически че играят пред пълен стадион? Най-малкото няма да ни режат така съдиите при 15к посещаемост.

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 26 окт 2022 17:17

1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:Слаб протест - само два отбора се надигнаха, така трудно ще се промени нещо.

Снощи бяха три, + Берое.

От 16 отбора в Първа лига - само три искат нещо. Другите 13 защо не казват нищо според теб?

Има време, декларацията е от вчера следобед, очаквам да се включат и от Левски, все пак те са най-ощетените от съдиите.Поне ще се разбере кои отбори са зависими от БФС.

Декларацията на Ботев е от вчера сутринта.

А декларацията на Левски от кога ще е?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 окт 2022 18:17

zieek91 написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:Слаб протест - само два отбора се надигнаха, така трудно ще се промени нещо.

Снощи бяха три, + Берое.

От 16 отбора в Първа лига - само три искат нещо. Другите 13 защо не казват нищо според теб?

Има време, декларацията е от вчера следобед, очаквам да се включат и от Левски, все пак те са най-ощетените от съдиите.Поне ще се разбере кои отбори са зависими от БФС.

Декларацията на Ботев е от вчера сутринта.

А декларацията на Левски от кога ще е?

Аз не работя в Левски.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 окт 2022 19:27

Когато припоците заговорят срещу БФС : https://www.facebook.com/watch?v=1155892895351164
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 окт 2022 19:53

Dakata_1912 написа:
honda написа:Интересно,че единствените 2 клуба, които до момента искат оставката на Кашай точно преди една седмица излезнаха в мач помежду си с общо 4 -ма българи . Как ще стане развиването на българския футбол след като в собствения си отбор налагаш чужденци. Каква полза има българския футбол от Назон, Шагоян или Баруан ?
Интересно те ли са назначили Кашай ,че да му искат оставката. Ако е така разбирам ,но се съмнявам да е така.
Интересно и че точно тези 2 клуба са и най-фаворизираните клубове у нас. Заради единия промениха цялото първенство ,забравиха за наложено дисциплинарно наказание, беше им простено "хващане" на играчи на друг отбор.
Другия клуб (съжалявам за привържениците на Ботев - изпитвам безкрайно уважение към тях и те нямат никаква вина) но от близо 10 години играят официалните си мачове на тренировъчно игрище, което е ясно ,че няма как да получи лиценз за А група, а имат лиценз издаден от БФС. Тук не коментирам опростените им задължения към държавата от царя Слънце.
Смея да твърдя,че съм един от хората ,които са доста близо до българския футбол за добро или лошо.
Българския футбол ще се промени и ще тръгне нагоре когато ГГ и КД ги няма в българския футбол. Или спрат да използват "техните" начини. Вече съм на такава възраст ,на която не вярвам,че този който десетки години го е играл "тарикат" ще спре да го прави.
Кой е виновен на Ботев и ЦСКА-София ,че излизат с по 9-10 чужденци - Б.Михайлов? -не мисля или може би Кашай ?- още по-малко.
Дали Бербатов може да промени нещо - не мисля. Как ще промениш нещо след като от 11 човека ИК , 9 са свързани с един клуб и 5 човека не живеят постоянно в България ?
Защо трябва да бъде избиран човек, който няма да присъства на заседанията.
И нормално кандидат за шеф на БФС да обикаля клубовете с депутати и областни управители от една определена партия( между другото споменатите вече 2 клуба са и най-облагодетелстваните от точно тази партия).
Много пъти съм казвал,че нашия футбол е направо китка в сравнение с това ,което се случва в Хърватия. Но това не пречи на хърватите всяка година да вадят по няколко момчета ,който отиват да играят в най-големите първенства.
Преди 3 години от Динамо Загреб цъкаха с език и искаха Мартин Петков и го считаха за по-голям талант от Йошко Гвардиол . А сега?
Тук не е виновно БФС , тук са виновни самите клубове.

В почти всичко съм съгласен от гореизброените неща, но да сравняваш Мартин Петков с Йошко Градиол wtf, този скоро ще е най-скъпия защитник в света, другото което е че не играят на едни позиции. Също така Ботев да е фаворизиран в БГ, ти верно ли? Дори по времето на Василев не сме били фаворизирани, че се правят БФС на луди да ни дават лиценз за Коматево си 100% прав, ама къде да идем да играем.. Относно това че играем с чужденци е стратегия на руснака, с която аз съм съгласен,щото школата не вади футболисти за А група, засега поне. В Ботев в момента нещата се правят професионално, щом влезем на стадиона нивото ще е друго

Явно не си схванал ,какво се опитвам да кажа с написаното от мен.
Мартин Петков и Йошко Гвардиол няколко пъти са играли един срещу друг- все пак са набори. Преди 3-4 години на един юношески турнир в Хърватия Мартин Петков беше голмайстор и избран за най-добър играч на турнира, самите хървати го обявиха за голям талант и бъдеща голяма звезда на световния футбол( това че те имат навика да лепят епитети и да не не пестят суперлативи е ясно). Проблема е че след 3-4 години единия е един от най-желаните футболисти от всички грандове ,а другия играе в Септември. Защо от това момче ,което беше неудържимо като юноша в момента когато влезе в мъжкия футбол се загуби. Това е един от големите проблеми на българския футбол от доста добри и талантливи юноши не стават добри футболисти при мъжете. Мога да изброя доста момчета ,които като юноши бяха между най-добрите в Европа за своята възраст,но после нещата не се развиваха в желаната посока( доколкото си спомням Р.Цонев беше в идеалния отбор на европейско първенство за юноши)
Любимия ти клуб е фаворитизиран не толкова от БФС ,колкото от политиците . Да си го кажем честно -нямате нищо общо с клуба на Д.Христолов и ако нямаше натиск от краля Слънце никога нямаше да излезете от блатото. Също той изпрати ЦВ и ДП( по онова време бяха съдружници) в клуба ви . Също така той ви даде пари от републиканския бюджет за стадион(да го е правил за някой друг), Той ви "опрости" задълженията към КТБ - всяка стотинка ,която беше дадена от ЦВ и ДП беше под формата на кредити от КТБ. След фалита на банката всичкото стана дължимо на секундата , е след натиск от краля Слънце държавата забрави да си ги потърси. Както и в момента държавните институции се правят на разсеяни и не са пратили Зинкаревич в къщи( директива на ЕС забранява на руснаци да притежават ФК в ЕС -част от санкциите срещу Русия ).

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 26 окт 2022 19:54

Dakata_1912 написа:Пич, не те знам на кой отбор си фен, но да кажеш че за Ботев няма значение нов стадион, най-вероятно не си бил на мач на Колежа. В този ред на мисли, дали на Левски не помага спортно-технически че играят пред пълен стадион? Най-малкото няма да ни режат така съдиите при 15к посещаемост.

Блажени са вярващите и му дреме на съдията, колко зрители има по трибуните.
Средна посещаемост от 15К може и да е имало в миналото, но днес рутинно средно ако клуб успее да събере 5К трябва вика УРА.
Време е да спрете да живеете в паралелната реалност и да се върнете в настоящето.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”