Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот W84me » 25 окт 2022 22:48

Dakata_1912 написа:
W84me написа:
Dakata_1912 написа:Левскарите ще подкрепят ли Ботев и другите отбори за оставката на този паляк Кашай, или ще се скатаваме и другия път като ги изрежат срещу Лудогорец или числото или новите любимци-двата локомотива, ще плашат пияната перука с 20к фена пред БФС,че ще го бият?

Кво пък ще се промени, като се махне Кашай? Ще се върне оня с коженото яке?

Ми дай да си седим и нищо да не правим, да си ни шибат на почивки, който как реши и тва е. Еми не става така, ще има скоро съдия паднал в тъмното…

Решението е оставка на цялото БФС. Всичко друго е замазване
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 25 окт 2022 23:08

W84me написа:
Dakata_1912 написа:
W84me написа:
Dakata_1912 написа:Левскарите ще подкрепят ли Ботев и другите отбори за оставката на този паляк Кашай, или ще се скатаваме и другия път като ги изрежат срещу Лудогорец или числото или новите любимци-двата локомотива, ще плашат пияната перука с 20к фена пред БФС,че ще го бият?

Ми дай да си седим и нищо да не правим, да си ни шибат на почивки, който как реши и тва е. Еми не става така, ще има скоро съдия паднал в тъмното…

Решението е оставка на цялото БФС. Всичко друго е замазване

Абсолютно е така, но според действията на клубовете в следващите дни, ще стане ясно кой ще скатае, тамън се вдигна и пушилка в медиите. Кофтито е че ме съмнява, Левски нещо да гъкнат, като го слушах синия шаман Борко Мигача онази вечер,кви ги дрънкаше.. но да видим

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 окт 2022 23:12

Dakata_1912 написа:Абсолютно е така, но според действията на клубовете в следващите дни, ще стане ясно кой ще скатае, тамън се вдигна и пушилка в медиите. Кофтито е че ме съмнява, Левски нещо да гъкнат, като го слушах синия шаман Борко Мигача онази вечер,кви ги дрънкаше.. но да видим

Мани го, много съм разочарован от него и липсата на позиция, която показва. Той е от старите левскари, за които фамилията Михайлов е религия, мисля че това е причината.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 25 окт 2022 23:32

W84me написа:
Dakata_1912 написа:Абсолютно е така, но според действията на клубовете в следващите дни, ще стане ясно кой ще скатае, тамън се вдигна и пушилка в медиите. Кофтито е че ме съмнява, Левски нещо да гъкнат, като го слушах синия шаман Борко Мигача онази вечер,кви ги дрънкаше.. но да видим

Мани го, много съм разочарован от него и липсата на позиция, която показва. Той е от старите левскари, за които фамилията Михайлов е религия, мисля че това е причината.

Предполагам че си прав, виж го обаче Русев, скача си перманентно на пиянките в БФС и въпреки че ми идва доста пристрастен по някои теми, му се кефя, че има топки и си отстоява неговото. Трябват хора с позиция на всякакви нива в тази държава.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 25 окт 2022 23:45

Мечтатели и наивници.
Първото и основно нещо, което трябва да се промени в БСФ е президента да има мандатност от два последователни мандата.
Второто е членовете на ИК да нямат нищо общо с нито един футболен клуб.
Чак тогава може да се надяваме на положителна промяна.

Действащ президент с този правилник никога не може да бъде свален чрез изборен конгрес. Може да бъде свален само със сериозен компромат (лека му пръст на Батето) или ако гушне букета.

Също може да се добави, че кандидат президент на БФС никога да не е бил професионален футболист за да няма клубна обремененост
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 26 окт 2022 07:13

LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:Киро изигри невисокият , несофиянец по най-балъшкият начин.
До не толкова отдавна медийната клоака на Домуса сипеше огън и жупел срещу Кас/шай........ една , две съдийски "грешки" и явно неудобният му шеф ще бъде изгонен , но не от него.

На различно мнение съм, след като на Лудогорец им бяха отменени няколко гола от ВАР,1-2 приемаме, че бяха спорни от гледна точка на разградчани, а това нямаше как да няма последствия за шефа на съдиите.Медиите на Домусчиев начело със сестра Тошева размахаха пръст и изведнъж видяхме в Ст.Загора втория гол на Лудогорец след какво бутане на Тектепей стана, но нито съдии, нито ВАР, нито журналисти видяха.Последва и невидимият фаул на Ману за най-бързият гол в българското първенство в Разград.Хората на Домусчиев не искат смяна на Кашей, те искат само да го контролират.Ако Домусчиев наистина иска да го няма унгареца, звъни на Боби и всичко ще бъде точно.Сега ще е интересно кои отбори ще подкрепят Ботев Пловдив, почти съм сигурен, че Лудогорец и Левски ще са пас, дано ме опровергаят.

Не им е работа на клубовете да назначават или уволняват когото и да било различен от техни случители.
Трябва да искат след всеки кръг да има кръгла маса - представители на клубове и съдии и шефа. Да може да се дискутират явни грешки или някакви по-заплетени ситуации. Когато са повече хора има повече мнения и според принципа на демокрацията ще надделее най-правилното виждане.

Перуката в всяка вечер на маса. По средата на ежедневните семинари е винаги върху нея, а в края е винаги под нея. Но повечето са квадратни, явно туй е проблема. Това е българския футбол вече над 10 г и всички го знаем. Но тези, които са си го напазарували и тези, чийто футболист е бил, поддържат това статукво. Едните ги обслужва всяка седмица, а другите само, когато го подсетят. Купищата директори в БФС (сътрапезници, т.е. блюдолизци) не са в състояние да отидат на работа преди обед, като това ви го казвам и от личен опит. Правят ти среща за 10:30, идва в 13 и нещо, като не знае ни ти кой си, ни кой е той самия. Стои пред теб подпухнал, пие две кафета едновременно и две минерални води, гаси пожар и само повтаря "няма проблем, няма проблем, ще го направим". Очевидно неспособен да те чуе или да те разбере
Това е положението.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 26 окт 2022 07:45

ivo55 написа:
LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:Киро изигри невисокият , несофиянец по най-балъшкият начин.
До не толкова отдавна медийната клоака на Домуса сипеше огън и жупел срещу Кас/шай........ една , две съдийски "грешки" и явно неудобният му шеф ще бъде изгонен , но не от него.

На различно мнение съм, след като на Лудогорец им бяха отменени няколко гола от ВАР,1-2 приемаме, че бяха спорни от гледна точка на разградчани, а това нямаше как да няма последствия за шефа на съдиите.Медиите на Домусчиев начело със сестра Тошева размахаха пръст и изведнъж видяхме в Ст.Загора втория гол на Лудогорец след какво бутане на Тектепей стана, но нито съдии, нито ВАР, нито журналисти видяха.Последва и невидимият фаул на Ману за най-бързият гол в българското първенство в Разград.Хората на Домусчиев не искат смяна на Кашей, те искат само да го контролират.Ако Домусчиев наистина иска да го няма унгареца, звъни на Боби и всичко ще бъде точно.Сега ще е интересно кои отбори ще подкрепят Ботев Пловдив, почти съм сигурен, че Лудогорец и Левски ще са пас, дано ме опровергаят.

Не им е работа на клубовете да назначават или уволняват когото и да било различен от техни случители.
Трябва да искат след всеки кръг да има кръгла маса - представители на клубове и съдии и шефа. Да може да се дискутират явни грешки или някакви по-заплетени ситуации. Когато са повече хора има повече мнения и според принципа на демокрацията ще надделее най-правилното виждане.

Перуката в всяка вечер на маса. По средата на ежедневните семинари е винаги върху нея, а в края е винаги под нея. Но повечето са квадратни, явно туй е проблема. Това е българския футбол вече над 10 г и всички го знаем. Но тези, които са си го напазарували и тези, чийто футболист е бил, поддържат това статукво. Едните ги обслужва всяка седмица, а другите само, когато го подсетят. Купищата директори в БФС (сътрапезници, т.е. блюдолизци) не са в състояние да отидат на работа преди обед, като това ви го казвам и от личен опит. Правят ти среща за 10:30, идва в 13 и нещо, като не знае ни ти кой си, ни кой е той самия. Стои пред теб подпухнал, пие две кафета едновременно и две минерални води, гаси пожар и само повтаря "няма проблем, няма проблем, ще го направим". Очевидно неспособен да те чуе или да те разбере
Това е положението.

Защо ли до преди няколко години никой не се оплакваше от алкохола на БФС?
Защо ли започнаха да търсят всякакви кусури, след като нагласиха Бербата да пожелае да стсне ръководител?
Защо ли един клуб иска непременно Бербата да е начело?
Добре, смяна! Но защо невисокият човек не иска да е друг, оевен Бербата?
Ще ръководи бълг. футбол, а няма един работен ден.
Разбира се, че ще има един, който да го ръководи него!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 окт 2022 07:52

honda написа:
peliforewer написа:
Aronaks написа:
peliforewer написа:
Aronaks написа:
peliforewer написа:Гледам, че сте на общински теми, няма да спорим дали в България има нужда да се строят модерни стадиони.Похвално е, че Община Пловдив ще дофинансира строежите на двата стадиона защото ще е голяма глупост да се оставят недовършени и се превърнат в руини.Тънкият момент тук е защо Бойко Борисов реши да хвърли едни десетки милиони лева държавни пари точно за двата пловдивски отбора, имаше ли някакъв критерии или предизборно хрумване на Макака.Като ще се помага, да се помага на всички отбори.Тук някой написа, че собствениците на клубовете нямали интерес да строят нови стадиони, аз знам един който иска да строи, но от всякакви институции се мъчат как да му попречат, а по форумите го разкостват, толкова по тази тема.Малко и по спортно-техническата част, начетох се и по медии и по форуми колко добре играят Левски и как ЦСКА побеждават само защото съдиите им помагат и Ганчев купува мачове.Тези коментари много ме радват, това показва какво е нивото не само на футболистите и съдиите, но и на журналистите и голяма част от феновете.Продължавайте да си издигате пясъчни кули, надувайте сините балони и чакайте Архитектът да гради фундамента, ние сме спокойни, Саша Илич започна строежа година след Мъри, имаме време.Миналата година по това време Левски беше на 10-11 място, сега е на 5-6 място в класирането, значи нещата се случват.Живи и здрави да сте и хубав ден Ви желая.

Ти сериозно ли говориш? Какви пясъчни кули и сини балони те гонят? Мъри постигна резултати, които нито смешния сърбин нито някой друг в България може да постигне с играчите, които има в Левски. Не ви ли е срам бе припоци? Откакто дойдохте в София хвърлите милиони за селекции и заплати, а сте кръгла нула.

Какво им е на играчите на Левски, явно не познаваш състава на отбора си, там е пълно с национали не само на България, но и на африкански и южноамериканска държави.В ЦСКА толкова национали няма и въпреки това в последните 3 години 2 пъти играем в групите на евротурнирите и веднъж плейоф за влизане в групите, щом това е нула, ОК.Ние сме си били винаги в София и винаги на Армията.

Ххаха били сте винаги в София само в оранжевите ви сънища. Не се излагай да ми говориш за играчите на Левски. Те станаха национали след като заиграха под ръководството на Мъри. Бяха привлечени без пари от 3-ти и 4-ти дивизии. За разлика от непрестанния поток на скъпоплатени "звезди" водени от великия Стойкас. Това, че плащате хиляди евро заплати за куци коне, които не са национали не е наш проблем.

Аз когато съм бил на Армията и съм гледал Кучето, Паро, Джони ти си бил в Ташкент.Сонко и Шахо Мъри ли ги направи национали.Филип Кръстев не беше ли национал преди да играе в Левски.Ивелин Попов и Георги Миланов Мъри ли ги направи футболисти.Какво ти дреме за парите на Гриша Ганчев и къде ще ги харчи, комплекси май.

Откъде дойдоха играчите на Левски ?
Колко мача имаха в последния полусезон преди да дойдат в Левски Г.Миланов, Ф.Кръстев и Ив.Попов? . Между другото при кой треньор Ив.Попов и Г.Миланов направиха дебюта си в мъжкия футбол? -май точно при Мъри или греша.
Бразилците в Левски идват от 3-та дивизия (Роналдо от втора) , Сонко - отбора му изпадна във втора шведска дивизия, Дж.Петрис -от отбор ,който вече не съществува преди това къде е играл. Ил.Стефанов - наш юноша резерва в Берое, Адр.Краев - наш юноша дойде от Б група. К. ван дер Каап - смъртна резерва във втора датска дивизия, Б.Бари - дойде от Монтана, Пл. Андреев, Ас.Митков , Галчев, М.Петков - наши юноши първите двама на по 17 години, последния на 19.г. Кордоба - дойде като резерва от Етър(втора дивизия).
Ако от 4 мача с такава сбирщина любимия ми отбор не е вкарал гол и в последните два мача няма и отправен удар и създадена голова възможност бих си "посипал главата с пепел" и мълчал и не бих коментирал треньорските качества на Мъри.
Между другото въобще не съм фен на Мъри ,макар че най-вероятно от колегите във форума го познавам от най-дълго време - от повече от 40 години.

Мъри си го направихте мит, идол, не знам защо, но съм забелязал, че феновете на Левски винаги си имате някой който обявявате за извънземен и биете чело в земята пред него.Станимир Стоилов е добър треньор, но предвидим и всеки негов колега може да му се противопостави и да го изненада неприятно.Не знам последните два мача треньорите на ЦСКА защо загубиха тактически от него, но очаквам напролет Илич да се реваншира.Хубаво е специалистът от Хасково да ограничи малко медийните си изяви, защото мина по интервюта и Венци Стефанов.Ако говори нещо интересно, ок, а то повтаря едни и същи баналности.Преди време беше правилен футбол, сега футболът е горд, интересното е, че журналисти и фенове веднага започват да повтарят репликите му.Освен с работата си в Левски Мъри се занимава и с програмата на шампионата и Купата, казва кога да започне първенството, кога да свърши, колко време да е паузата между двата полусезона, загрижен е , че неговите бразилци нямат време да си отидат по родните места.Ако проявявате интерес мога да Ви припомня защо навремето го нарекоха Метеоролога.Гледам и много коментари на сини фенове които са сигурни, че ако на Мъри му дадат пари и Левски ще играе в групите на ШЛ, не съм много сигурен, в Ботев Пловдив по времето на КТБ имаше неограничен финансов ресурс, но не му се получиха нещата.Уважавайте си го Мъри, той си е от вашата черга, но е далеч от това да е вече Светия.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 26 окт 2022 08:14

krumeto написа:Защо ли до преди няколко години никой не се оплакваше от алкохола на БФС?
Защо ли започнаха да търсят всякакви кусури, след като нагласиха Бербата да пожелае да стсне ръководител?
Защо ли един клуб иска непременно Бербата да е начело?
Добре, смяна! Но защо невисокият човек не иска да е друг, оевен Бербата?
Ще ръководи бълг. футбол, а няма един работен ден.
Разбира се, че ще има един, който да го ръководи него!

Разградския модел на масата ... Перуката, опиянчения и доказано аморален слуга на Домусите, да останел, защото ... те били сигурни, че следващия (който всъщност трябва да се избере на конгрес) те били сигурни, че ще е слуга на конкуренти, а не техен, както са свикнали. Чудно. Чудно по разградски.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 26 окт 2022 08:16

W84me написа:

Много удобен отговор. Същото казвате и за Перуката!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Левски”