Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Ozzimozzi » 25 окт 2022 21:22

1914.1902 написа:
Ozzimozzi написа:
1914.1902 написа:
Ozzimozzi написа:
1914.1902 написа:Илиан и Черно море няма ли да подкрепят протеста на Ботев и ЦСКА-София (София)?

А Насо и Мъди ще го подкрепят ли, или ще пасуват, защото имат да "оправят" лиценза за догодина?

Аз съм подсигурил всичко около лиценза.

За теб знаем, но кажи за вашите ръководители? Писахте декларации, заплашвахте, че "Камък върху камък няма да остане", сега ще се снишите ли отново?

В момента са преценили, че няма нужда да се подкрепя протест на два тима.

А "хилядите" фенове какво мислите? Подкрепяте ли това поведение на вашите ръководители "тука има-тука нема"?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 окт 2022 21:33

Ozzimozzi написа:
1914.1902 написа:
Ozzimozzi написа:
1914.1902 написа:
Ozzimozzi написа:
1914.1902 написа:Илиан и Черно море няма ли да подкрепят протеста на Ботев и ЦСКА-София (София)?

А Насо и Мъди ще го подкрепят ли, или ще пасуват, защото имат да "оправят" лиценза за догодина?

За теб знаем, но кажи за вашите ръководители? Писахте декларации, заплашвахте, че "Камък върху камък няма да остане", сега ще се снишите ли отново?

А "хилядите" фенове какво мислите? Подкрепяте ли това поведение на вашите ръководители "тука има-тука нема"?

Аз не.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 25 окт 2022 21:36

1914.1902 написа:
Ozzimozzi написа:
1914.1902 написа:
Ozzimozzi написа:
1914.1902 написа:
Ozzimozzi написа:А Насо и Мъди ще го подкрепят ли, или ще пасуват, защото имат да "оправят" лиценза за догодина?

Аз не.

В такъв случай защо отиде толкова далеч при Илиан Илиев, а не запита за Насо и Стоилов? Уж сте все сами срещу всички, а когато трябва да го подкрепите с някакви конкретни действия, удобно се спотайвате.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 окт 2022 21:38

Заради феновете на Черно море и самия клуб, които до вчера говориха за едни дузпи, а днес ги няма никакви.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 25 окт 2022 21:40

1914.1902 написа:Заради феновете на Черно море и самия клуб, които до вчера говориха за едни дузпи, а днес ги няма никакви.

Е вие не бяхте ли така? :) Странно поведение наистина! Както и да е. Това мен лично никак не ме изненадва, защото съм го гледал много пъти.

Красимир Иванов

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 25 окт 2022 21:48

Левскарите ще подкрепят ли Ботев и другите отбори за оставката на този паляк Кашай, или ще се скатаваме и другия път като ги изрежат срещу Лудогорец или числото или новите любимци-двата локомотива, ще плашат пияната перука с 20к фена пред БФС,че ще го бият?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 25 окт 2022 22:02

У нас да се искат оставки е адски модерно, но никой не предлага, кой да заеме даден пост.
Утре Кашай го освобождават и кой ще дойде на негово място, а дай някакво предложение на някой, който ще свърши работа като шеф на съдиите.
Лично аз за такъв към момента който да не е обременен с никой клуб и да има опит не се сещам.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 окт 2022 22:06

Dakata_1912 написа:Левскарите ще подкрепят ли Ботев и другите отбори за оставката на този паляк Кашай, или ще се скатаваме и другия път като ги изрежат срещу Лудогорец или числото или новите любимци-двата локомотива, ще плашат пияната перука с 20к фена пред БФС,че ще го бият?

Кво пък ще се промени, като се махне Кашай? Ще се върне оня с коженото яке?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 25 окт 2022 22:15

W84me написа:
Dakata_1912 написа:Левскарите ще подкрепят ли Ботев и другите отбори за оставката на този паляк Кашай, или ще се скатаваме и другия път като ги изрежат срещу Лудогорец или числото или новите любимци-двата локомотива, ще плашат пияната перука с 20к фена пред БФС,че ще го бият?

Кво пък ще се промени, като се махне Кашай? Ще се върне оня с коженото яке?

Ми дай да си седим и нищо да не правим, да си ни шибат на почивки, който как реши и тва е. Еми не става така, ще има скоро съдия паднал в тъмното…

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 25 окт 2022 22:18

Dust написа:У нас да се искат оставки е адски модерно, но никой не предлага, кой да заеме даден пост.
Утре Кашай го освобождават и кой ще дойде на негово място, а дай някакво предложение на някой, който ще свърши работа като шеф на съдиите.
Лично аз за такъв към момента който да не е обременен с никой клуб и да има опит не се сещам.

Според мен оставката е само една - цялото БФС, язък че бяха велики футболисти, сега предполагам всички ги знаете в кво се превърнаха Боби, Лечков, Костадинов, да не ги описвам че няма да е красиво, или се бъркам и всичко е наред?

Върни се в “Левски”