Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот BRF » 25 окт 2022 14:14

1914.1902 написа:Малко бързо забравихме няколко неща: действията на Милен Желев в мача между ЦСКА-София и Арда на ''Армията'', вратарчето на Хебър, играта на някои футболисти на Ботев Враца, съдийските решения на двубоя ЦСКА-София - ЦСКА 1948 и ЦСКА-София - Славия, лекото падане за дузпа в мача срещу Ботев в Коматево, разпитът на Гриша Ганчев, а и част от феновете на този отбор намекнаха нещо за ЦСКА - Монтана 2016.

Феновете, ръководството и футболистите на този отбор не би трябвало да говорят за чест, морал и достойнство. Най-малкото заради създаването на Първа лига и случващото се около Ганчев в миналото, а и сега.

Морлът трябва да е то вас със служебните спонсори и неплащането към НАП!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 25 окт 2022 14:23

Киро изигри невисокият , несофиянец по най-балъшкият начин.
До не толкова отдавна медийната клоака на Домуса сипеше огън и жупел срещу Кас/шай........ една , две съдийски "грешки" и явно неудобният му шеф ще бъде изгонен , но не от него.

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 25 окт 2022 14:44

miro_rz написа:
Plovdiv_1926 написа:
miro_rz написа:
Dust написа:Свалям шапка на община Пловдив.
Сигурен съм, че като община имат много проблеми от финансово естество за решаване, но и спорта не трябва да бъде пренебрегван.
Вече съм абсолютно сигурен, че Локомотив и Ботев ще завършат на 100% стадионите си.

На Ботев май изцяло общината ще им вдигне стадиона, за Локо май и оня шемет се бръкна!?

Глупости. Тиквата отпусна 25 милиона за техния стадион, 12 за нашия, после общината още по 2,8 млн за всеки от двата и сега кредита за тези 12 пак за всеки от двата.

Иначе никой не е виновен, че се пусна абсолютно престъпна ОП при тях с двойно по-малко средства от нужните за изпълняването ѝ. Все пак аз предпочитам отборите с публика да имат стадиони, вместо да се перат пари в някакви смешни неизползваеми спортни зали като Колодрума или тази в Панагюрище.

Крушарски не се ли бръкна от своя джоб. За това съм писал!

Ще ти отговоря, защото си обективен към другите отбори- в Пловдив освен държавата и общината в лицето на мръсната крадлива тиква не е налял и един лев, нито Крушата, нито ония измамник Самуилов са дали нещо, те бяха в схема с Боко, всъщност схемата я знаем всички, които гледаме футбол и не си завираме главата в пясъка..

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 окт 2022 14:54

delqnski47 написа:Ще се увеличи ...ако се гласува от народните представители, които ти си избрал с действие или бездействие.
Така че общинските пари са си общински пари и те напълно легално си се полагат на общината. Мисля че за всеки жител регистриран по лична карта в съответната община се полагаше нещо, некви такива бяха. Плюс още работи. Та дали ще се увеличи отгоре извънредно или - не, го решават хората, които ти си избрал(с действие или бездействие)

Е стигнахме до дъното на нещата. Дали съм ги избрал или не, те пак ще налеят в тая каца без дъно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 окт 2022 15:11

LoveAndPeace написа:Киро изигри невисокият , несофиянец по най-балъшкият начин.
До не толкова отдавна медийната клоака на Домуса сипеше огън и жупел срещу Кас/шай........ една , две съдийски "грешки" и явно неудобният му шеф ще бъде изгонен , но не от него.

На различно мнение съм, след като на Лудогорец им бяха отменени няколко гола от ВАР,1-2 приемаме, че бяха спорни от гледна точка на разградчани, а това нямаше как да няма последствия за шефа на съдиите.Медиите на Домусчиев начело със сестра Тошева размахаха пръст и изведнъж видяхме в Ст.Загора втория гол на Лудогорец след какво бутане на Тектепей стана, но нито съдии, нито ВАР, нито журналисти видяха.Последва и невидимият фаул на Ману за най-бързият гол в българското първенство в Разград.Хората на Домусчиев не искат смяна на Кашей, те искат само да го контролират.Ако Домусчиев наистина иска да го няма унгареца, звъни на Боби и всичко ще бъде точно.Сега ще е интересно кои отбори ще подкрепят Ботев Пловдив, почти съм сигурен, че Лудогорец и Левски ще са пас, дано ме опровергаят.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 25 окт 2022 15:20

peliforewer написа:

На различно мнение съм, след като на Лудогорец им бяха отменени няколко гола от ВАР,1-2 приемаме, че бяха спорни от гледна точка на разградчани, а това нямаше как да няма последствия за шефа на съдиите.Медиите на Домусчиев начело със сестра Тошева размахаха пръст и изведнъж видяхме в Ст.Загора втория гол на Лудогорец след какво бутане на Тектепей стана, но нито съдии, нито ВАР, нито журналисти видяха.Последва и невидимият фаул на Ману за най-бързият гол в българското първенство в Разград.Хората на Домусчиев не искат смяна на Кашей, те искат само да го контролират.Ако Домусчиев наистина иска да го няма унгареца, звъни на Боби и всичко ще бъде точно.Сега ще е интересно кои отбори ще подкрепят Ботев Пловдив, почти съм сигурен, че Лудогорец и Левски ще са пас, дано ме опровергаят.

Не им е работа на клубовете да назначават или уволняват когото и да било различен от техни случители.
Трябва да искат след всеки кръг да има кръгла маса - представители на клубове и съдии и шефа. Да може да се дискутират явни грешки или някакви по-заплетени ситуации. Когато са повече хора има повече мнения и според принципа на демокрацията ще надделее най-правилното виждане.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 окт 2022 15:21

W84me написа:
delqnski47 написа:Ще се увеличи ...ако се гласува от народните представители, които ти си избрал с действие или бездействие.
Така че общинските пари са си общински пари и те напълно легално си се полагат на общината. Мисля че за всеки жител регистриран по лична карта в съответната община се полагаше нещо, некви такива бяха. Плюс още работи. Та дали ще се увеличи отгоре извънредно или - не, го решават хората, които ти си избрал(с действие или бездействие)

Е стигнахме до дъното на нещата. Дали съм ги избрал или не, те пак ще налеят в тая каца без дъно.

Кво е увеличавал Делянския, че от финанси нищо не разбира? Делянски, знаеш ли какво е републикански бюджет и как се прави транфер от него към общините? Знаеш ли, че 90% от общините са фалирали за секунди, ако се разчита само на местните жители за издръжката? Знаеш ли, че ако не са София, Варна, Пловдив, Бургас и няколко промишлени обшини тип Козлодуй, Челопеч, Девня, останалите са тотално чаУ - ето ти една карта на едно говедо от ИПИ, можеш да видиш какво става извън курортите, промишлените центрове и големите градове - https://265obshtini.bg/map/255. Има общини, в които освен администрацията, други работодатели няма. "Весело" е положението...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 окт 2022 15:38

Да, бе...
Софиа издържала България.
Държавният бюджет им плаща парно, транспорт...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 окт 2022 16:03

LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:

Не им е работа на клубовете да назначават или уволняват когото и да било различен от техни случители.
Трябва да искат след всеки кръг да има кръгла маса - представители на клубове и съдии и шефа. Да може да се дискутират явни грешки или някакви по-заплетени ситуации. Когато са повече хора има повече мнения и според принципа на демокрацията ще надделее най-правилното виждане.

Ако БФС беше нормална организация сигурно щеше да си прав, но това е кошер който е пълен с търтеи които стоят там с десетилетия и единствената им цел е да ПРИсвояват средствата от ФИФА, УЕФА и спонсорите.Боби и компания обичат да вадят на показ как милеят за българският футбол, как правят програми за развитието му и плащат луди пари на определени медии да рекламират БФС и Президента му.Едно от безмислените пиар акции е назначаването на Кашей за шеф на съдиите.Унгарецът идва от дъжд на вятър в България, даде една пресконференция на два месеца, получава си високата заплата, гледа си работата в УЕФА откъдето също взема не лоши пари и му е през онази работа за българското съдийство.На съдиите им трябва началник който е плътно до тях, да им гледа работата по стадионите , всяка седмица след кръга да им прави разбор на грешките, да наказва провинилите се, да им докарва лектори и топсъдии от Европа за да ги учат.Тогава ще можем да кажем, че се работи за доброто на българският футбол.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 окт 2022 16:27

NOMER14 написа:Да, бе...
Софиа издържала България.
Държавният бюджет им плаща парно, транспорт...

Тези спорове ги водя през ден с хората извън София, които живеят в някаква мега заблуда, че били издърждали софиянци, а всъщност е точно обратното. За парното си прав, но то не е от бюджета, а от сметките за ток, където има една такса за задължения към обществото, с която се финансират топлоенергията и перките/соларите. Това не е наша идея, а на ЕС, ама нейсе. Всъщност и нея вече я няма, щото я намалиха до 0, за да държат цената на тока изкуствено ниска, но това е друга тема.

За всичко друго обаче София внася и то внася яко. Като се почне с :
- данъдЗите и осигуровките на работещите - най-много работещи има в София, както и заплатите са най-високи (е, с изключение на някои общини с ресурсна икономика), можеш да го видиш тук - 265obshtini.bg/map/202 и тук - 265obshtini.bg/map/217
- средно БВП, изработено от тях - София произвежда (само столицата) над 50 милиарда от 120 милиарда БВП на държавата, а средното БВП на човек от София е 40 000 (за сравнение почти навсякъде в страната е около 10 000, макс 15 000) - т.е. Софиянци произвеждат и внасят в бюджета 3-4 пъти повече от останалите на глава от населението - https://nsi.bg/bg/content/2215/%D0%B1%D ... 0%B2%D0%BE
- София е с най-добрите показатели на пенсионери спрямо работещо население (изключая няколко турски/цигански общини), което също оказва огромно влияние - 265obshtini.bg/map/276
- и в същото време делът на София в правителствените разходи не е 40%, колкото са приходите от града, а не повече от 20% и т.н., и т.н.

та да не си говорим смешки - провинцията може и да е издържала някога новософиянци с буркани и зимнина, "когато се наливаха основите", но не и в настоящия момент. Без София, Пловдив, Бургас, Варна и още няколко общини, останали са фалирали на мига. Затова и няма финансова децентрализация, затова и кметът на район в София с население 10-15 пъто по-голямо от разни селски общини, има 10-15 пъти по-малък бюджет, а не обратното и т.н., да не отплесвам. Дълга и широка е.

П.С. Отряза ми връзки
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”