ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

emo_75
Контакти:

Re: Салерно:Аз съм новият президент на Ботев имам договор!

Мнениеот emo_75 » 17 фев 2010 16:56

салерно освен договор за покупко-продажба трябва да предстви и документ от агенцията по вписвания,че ПФК БОТЕВ ПЛОВДИВ АД има нова собственост иначе тези договори ги знаем като с ИРЕНА КРЪСТЕВА.само документ от агенцията по вписвания е истинското доказателство,че БОТЕВ вече не е на СЕЛСКИЯ

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 17 фев 2010 16:58

молел за довеие!
той наясно ли е колко пъти сме били лъгани.да искара документ от агенцията по вписвания,че СЕЛСКИЯ нямя вече и половин процент от БОТЕВ и да да даде 10% от акциите на ФЕНКЛУБА и тогава ще сам склонен да му повярвам и да се саглася с него,че не играе театър със СЕЛСКИЯ

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 фев 2010 16:58

plan-2012 написа:ВЕРВАШ ЛИ ?

Нека да покаже договора!Какви са плановете му за Ботев и готов ли е да инвестира!Трябва да се проучи всичко и чак тогава да се взима решение! ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 17 фев 2010 16:59

Тоя кокаинов плондер, ако не си направи спешна липосукция ще пукне.
Митака е предвидил всичко. Сигурно във въображемия договор има точка за унаследяване. :lol:

Уля се и дебелака. Нали имаше някакъв Ди Пиеро? Кво пак намеси Пичока?
Ейййй, поне да помнят кви ги приказват.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 17 фев 2010 17:01

той говори за другия вторник.нищто чудно пак да печелят времв за да не ни изваят от групата в петък.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 фев 2010 17:05

emo_75 написа:молел за довеие!
той наясно ли е колко пъти сме били лъгани.да искара документ от агенцията по вписвания,че СЕЛСКИЯ нямя вече и половин процент от БОТЕВ и да да даде 10% от акциите на ФЕНКЛУБА и тогава ще сам склонен да му повярвам и да се саглася с него,че не играе театър със СЕЛСКИЯ

Както казах феновете да седнат с него на една маса и да поговорят!Като му зададат ясни и точни въпроси!Защо купува Ботев?Има ли парите да го издържа?От това естество.Колкото до договора си прав ;)
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 17 фев 2010 17:07

Parmalat написа:
plan-2012 написа:ВЕРВАШ ЛИ ?

Нека да покаже договора!Какви са плановете му за Ботев и готов ли е да инвестира!Трябва да се проучи всичко и чак тогава да се взима решение! ;)

Къв договор бе, кви решения, кви 5 лв :evil: Забравихте ли, че акциите са запорирани! В търговският регистър не е оповестено, че запорът е паднал! Стига спекулации, стига измишльотини! Подписали са си там някво споразумение за управление и айде всички "има договор". Има таратанци! Хич да не идват :evil: Чак ни спасявал :shock: олееее майкооо, ужас :x
Изображение

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 17 фев 2010 17:13

всъщност, справка от агенция по вписванията няма да свърши работа, защото футболните клубове са АД-та, а тяхната собственост не се отразява в партидите на акционерните дружества, които търговския регистър води. /разбираемо, предвид факта, че има АД-та с по няколко десетки, че и повече акционери т.е. собственици/. това, което трябва да покаже италианеца са временните удостоверения за акциите, които надлежно да са джиросани от Христолов, а джиратаря да е Салерно. този факт следва да е намерил и отражение в книгата на акционерите на Ботев АД. няма лошо за цялата работа да са си спретнали и някой договор. ако тези предпоставки са налице, може да се мисли, че има смяна на собствеността
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 фев 2010 17:14

Слушайте Гонг току що казаха че Салерно иска да вкара феновете в управлението на отбора!
Последна промяна от Parmalat на 17 фев 2010 17:17, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Ботев”