Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dakata_1912
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dakata_1912 » 24 окт 2022 22:07

Dust написа:Няма никакво значение.
В животът си когато съм давал някакви пари за благотворителни цели никога не ме е вълнуващо дали ще се използват по предназначение, защото аз моята мисия/дълг съм го дал и съм с чиста съвест пред себе си.
Вероятно и тоя "шемет" се е водил от същото нещо.
В крайна сметка е важно в 21 век да се появи един стадион завършен на 100%, защото към момента такъв все още няма.

Пичове, къв шемет кви пари ви гонят и за двата стадиона парите са само наши, тоест на данъкоплатците. А община Пловдив са такива крадци, че няма дума която може да ги опише по-добре. Абсолютни некадърни крадци!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 окт 2022 22:20

Dust написа:Свалям шапка на община Пловдив.
Сигурен съм, че като община имат много проблеми от финансово естество за решаване, но и спорта не трябва да бъде пренебрегван.
Вече съм абсолютно сигурен, че Локомотив и Ботев ще завършат на 100% стадионите си.

Няма как да не се завършат след като 30 процента от сумата ще бъде окрадена по схемата ПИМК и нагоре по веригата.
Почти всяка седмица съм в Пловдив но ако имаш път ще ти кажа къде да отидеш да видиш за каква селяния става въпрос :)
Двамата подставени собственици паркират където си поискат и както си поискат два Ролс Ройса с абсолютно еднакви номера (единия със софийска ,другия с пловдивска регистрация) и цял ден е едно показване и чекнене ,просто да припаднеш от смях.
Та 30 процента от сумата ще бъде открадната от тази фирма строител :) Ще облажи една политическа партия и един кмет със прякор на емблематичен бразилски футболист :)
Но да ще имат стадиони и двата отбора, особено Ботев !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 окт 2022 22:44

1914.1902 написа:Малко бързо забравихме няколко неща: действията на Милен Желев в мача между ЦСКА-София и Арда на ''Армията'', вратарчето на Хебър, играта на някои футболисти на Ботев Враца, съдийските решения на двубоя ЦСКА-София - ЦСКА 1948 и ЦСКА-София - Славия, лекото падане за дузпа в мача срещу Ботев в Коматево, разпитът на Гриша Ганчев, а и част от феновете на този отбор намекнаха нещо за ЦСКА - Монтана 2016.

Феновете, ръководството и футболистите на този отбор не би трябвало да говорят за чест, морал и достойнство. Най-малкото заради създаването на Първа лига и случващото се около Ганчев в миналото, а и сега.

Е чакай бе, сега се задава нов мач с Арда. Ще има страхотни футболни моменти, сигурен съм!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 окт 2022 22:45

miro_rz написа:
Dust написа:Свалям шапка на община Пловдив.
Сигурен съм, че като община имат много проблеми от финансово естество за решаване, но и спорта не трябва да бъде пренебрегван.
Вече съм абсолютно сигурен, че Локомотив и Ботев ще завършат на 100% стадионите си.

На Ботев май изцяло общината ще им вдигне стадиона, за Локо май и оня шемет се бръкна!?

Свалям шапка на тия крадци. С наши пари ще правят стадиони на частни дружества! Такава кражба няма нийде!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 окт 2022 22:47

Майстори сме на късия разказ тип свободни съчинения.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 окт 2022 22:52

W84me написа:Свалям шапка на тия крадци. С наши пари ще правят стадиони на частни дружества! Такава кражба няма нийде!

Доколкото зная община Варна нищо няма да прави, така че къде се пъхаш в община Пловдив не зная. В случая може само пловдивчани да се жалват от подобно естество.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 окт 2022 22:54

Dust написа:Майстори сме на късия разказ тип свободни съчинения.

Ако визираш мен питай някой пловдивчанин , той ще ти разкаже какво става в града под тепетата.
А иначе заповядай в кафе Мартини пред гранд хотела.
И ми е интересно защо общината трябва да направи стадиона на Ботев след като собственика се води милиардер ?
Не трябваше ли да участва и той с някакви кинти?

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 24 окт 2022 22:55

Dust написа:
W84me написа:Свалям шапка на тия крадци. С наши пари ще правят стадиони на частни дружества! Такава кражба няма нийде!

Доколкото зная община Варна нищо няма да прави, така че къде се пъхаш в община Пловдив не зная. В случая може само пловдивчани да се жалват от подобно естество.

Е аз за тва се жалвам, наистина си нямаш на идея колко са нагли тея гнусни гербаджии в община Пловдив, а най-лошото е че се пишат големи ботевисти, мамицата им крадлива

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 окт 2022 22:57

Защо не стачкувате против същото и да се спре строежа на "Колежа"?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 окт 2022 22:59

gihuelo написа:И ми е интересно защо общината трябва да направи стадиона на Ботев след като собственика се води милиардер ?
Единици са тези в световен мащаб, които вадят собствени средства за изграждане на спортни съоръжения. Зингаревич днес е тук утре не.

Върни се в “Левски”