Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 24 окт 2022 19:33

Пирин бра срам в Благоевград след унижение от Септември

obi4am_Pirin , ще дадеш ли своето мнение след този мач? Питам, тъй като ти си много активен по време на мачовете на други отбори, а не коментираш своя.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 окт 2022 19:36

peliforewer написа:
1914.1902 написа:Малко бързо забравихме няколко неща: действията на Милен Желев в мача между ЦСКА-София и Арда на ''Армията'', вратарчето на Хебър, играта на някои футболисти на Ботев Враца, съдийските решения на двубоя ЦСКА-София - ЦСКА 1948 и ЦСКА-София - Славия, лекото падане за дузпа в мача срещу Ботев в Коматево, разпитът на Гриша Ганчев, а и част от феновете на този отбор намекнаха нещо за ЦСКА - Монтана 2016.

Феновете, ръководството и футболистите на този отбор не би трябвало да говорят за чест, морал и достойнство. Най-малкото заради създаването на Първа лига и случващото се около Ганчев в миналото, а и сега.

Няма как да ги забравим, особено като има такива като теб да ни ги напомнят постоянно.Единствено вие може да говорите за споменатите добродетели, защото сте сами срещу всички и нищо не получавате даром, а БФС Ви реже през кръстта.

Нас ни бутнаха в мачовете срещу Берое и Ботев Пд в най-ключовите ситуации, още тогава го казах. Също така бях споделил, че трябваше да ни оставят наказанието за лишаване от публика.

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 24 окт 2022 20:57

Този иначе добър коментатор на европейски мачове Борьо Мигача, откога е толкова изпаткал, вика има фал за Лудогорец, Боже, Боже направо се чудя къде е видял в Европа да се свири такъв фаул

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 24 окт 2022 21:00

1914.1902 написа:Малко бързо забравихме няколко неща: действията на Милен Желев в мача между ЦСКА-София и Арда на ''Армията'', вратарчето на Хебър, играта на някои футболисти на Ботев Враца, съдийските решения на двубоя ЦСКА-София - ЦСКА 1948 и ЦСКА-София - Славия, лекото падане за дузпа в мача срещу Ботев в Коматево, разпитът на Гриша Ганчев, а и част от феновете на този отбор намекнаха нещо за ЦСКА - Монтана 2016.

Феновете, ръководството и футболистите на този отбор не би трябвало да говорят за чест, морал и достойнство. Най-малкото заради създаването на Първа лига и случващото се около Ганчев в миналото, а и сега.

Относно двубоя за купата срещу Монтана - там всичко е точно. Те си знаят, че Ганчев е купил този мач, но са сигурни, че на нас е продал последния финал за купата. Тоест има един купен и един продаден, балансът е нулев и всичко е наред.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 окт 2022 21:05

Dakata_1912 написа:Този иначе добър коментатор на европейски мачове Борьо Мигача, откога е толкова изпаткал, вика има фал за Лудогорец, Боже, Боже направо се чудя къде е видял в Европа да се свири такъв фаул

В Европа се сещам как двама футболисти ритнаха тревата и им дадоха дузпа - Стърлинг и Алба.

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 24 окт 2022 21:13

1914.1902 написа:
Dakata_1912 написа:Този иначе добър коментатор на европейски мачове Борьо Мигача, откога е толкова изпаткал, вика има фал за Лудогорец, Боже, Боже направо се чудя къде е видял в Европа да се свири такъв фаул

В Европа се сещам как двама футболисти ритнаха тревата и им дадоха дузпа - Стърлинг и Алба.

То навсякъде има издънки чат-пат, но това като тука никъде го няма, всеки мач фрапантни грешки и затова се нервя на мигача, такива като него вместо да предизвикат дискусия, той разправя че имало фаул…

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 окт 2022 21:17

k20dan4o написа:Вместо да си подхвърлят клипчета със спорни ситуации, нашите отбори да вземат пример от Аржентина, как кръвни врагове играят докрай за чест и достойнство. А не както някои да лягат за да може кръвния ти враг да играе във втората шестица със слабите, или пък да си играйкаш на титла срещу купа. Или пък да легнеш на Славия в последния кръг сезон 90 год.за да изхвърлиш същия този кръвен враг от ЕКТ.

Ти луд ли си?
В България от край време водещото е прееби другарче.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 окт 2022 21:27

Свалям шапка на община Пловдив.
Сигурен съм, че като община имат много проблеми от финансово естество за решаване, но и спорта не трябва да бъде пренебрегван.
Вече съм абсолютно сигурен, че Локомотив и Ботев ще завършат на 100% стадионите си.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 окт 2022 21:33

Dust написа:Свалям шапка на община Пловдив.
Сигурен съм, че като община имат много проблеми от финансово естество за решаване, но и спорта не трябва да бъде пренебрегван.
Вече съм абсолютно сигурен, че Локомотив и Ботев ще завършат на 100% стадионите си.

На Ботев май изцяло общината ще им вдигне стадиона, за Локо май и оня шемет се бръкна!?
Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 окт 2022 21:49

Няма никакво значение.
В животът си когато съм давал някакви пари за благотворителни цели никога не ме е вълнуващо дали ще се използват по предназначение, защото аз моята мисия/дълг съм го дал и съм с чиста съвест пред себе си.
Вероятно и тоя "шемет" се е водил от същото нещо.
В крайна сметка е важно в 21 век да се появи един стадион завършен на 100%, защото към момента такъв все още няма.

Върни се в “Левски”