honda написа:BRF написа:honda написа:Ще си позволя да се намеся в споровете ,които се водят.
Разбирам привържениците на Ботев да се чувстват ощетени.
В 3-те има мача с Левски , ЦСКА-София и с Лудогорец имаше спорни ситуации ,които пряко повлияха на крайния резултат и трите бяха отсъдени във вреда на Ботев и загубиха нещастно и трите мача с 0:1
Внимателното преглеждане и на трите ситуации показва, че има контакт и съприкосновения. Ако съдията реши има пълното право да ги отсъди, ако реши да не ги отсъди -също. за мен това са ситуации 50:50 и както и да бъдат отсъдени едната страна ще има пълното право да бъде недоволна.
Ако аз лично бях съдия - нямаше да отсъдя нарушение и в трите ситуации.
Коя е ситуацията в мача с ЦСКА,която е отсъдена в тяхна вреда?
Дузпата- хайде сега посочи ми колко пъти в подобна ситуация в България е била свирена дузпа?
Примерно 89-та минута на мача ви с Черно Море - имали дузпа или не?
Или ако искаш може да се върнем малко назад - миналата година ,когато обяснявахте как имало 3-4 мм засада на играч на Ботев( нищо ,че линията беше пусната от ръката ,а не от рамото)и колко справедлив бил ВАР.
Или примерно мача за Купата с Ботев през 2019 - едно от двете най-скандални съдийства които съм гледал през живота си. Когато съдията сгреши в 4 ситуации,които повлияха на резултата и всичките в полза на любимия ти отбор.
Есента на 2018 , когато ваш играч в 85-та минута спря с ръка влизаща във вратата ви топка ,тогава обяснявахте как не всяко нарушение на правилника в наказателното поле било дузпа.
Или отново есента на 2018 в Коматево, но пред другата врата - 100% нарушение в наказателното поле ,но тогава отново нямаше дузпа и според вас съдията има право да решава.
Тук не говоря за скандални решения на Кабаков , който за крошетата на Чорбаджийски в малкия пенал даде жълт картон и съдийска топка.
Или на Др.Драганов в последната минута с Лудогорец не даде нищо ,когато Албентоса направи опит да убие Кешеру пред опразнената ви врата.
Ако искаш може да ти кача всяка една от ситуациите и да ги коментираме?
След като според теб дузпата на мача Ботев Пловдив - ЦСКА е пресилена, защо ръководството на Ботев Пловдив не искат наказание на Сватбата, а на съдиите на срещите им с Левски и Лудогорец.