Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 24 окт 2022 15:06

honda написа:
BRF написа:
honda написа:Ще си позволя да се намеся в споровете ,които се водят.
Разбирам привържениците на Ботев да се чувстват ощетени.
В 3-те има мача с Левски , ЦСКА-София и с Лудогорец имаше спорни ситуации ,които пряко повлияха на крайния резултат и трите бяха отсъдени във вреда на Ботев и загубиха нещастно и трите мача с 0:1
Внимателното преглеждане и на трите ситуации показва, че има контакт и съприкосновения. Ако съдията реши има пълното право да ги отсъди, ако реши да не ги отсъди -също. за мен това са ситуации 50:50 и както и да бъдат отсъдени едната страна ще има пълното право да бъде недоволна.
Ако аз лично бях съдия - нямаше да отсъдя нарушение и в трите ситуации.

Коя е ситуацията в мача с ЦСКА,която е отсъдена в тяхна вреда?

Дузпата- хайде сега посочи ми колко пъти в подобна ситуация в България е била свирена дузпа?
Примерно 89-та минута на мача ви с Черно Море - имали дузпа или не?
Или ако искаш може да се върнем малко назад - миналата година ,когато обяснявахте как имало 3-4 мм засада на играч на Ботев( нищо ,че линията беше пусната от ръката ,а не от рамото)и колко справедлив бил ВАР.
Или примерно мача за Купата с Ботев през 2019 - едно от двете най-скандални съдийства които съм гледал през живота си. Когато съдията сгреши в 4 ситуации,които повлияха на резултата и всичките в полза на любимия ти отбор.
Есента на 2018 , когато ваш играч в 85-та минута спря с ръка влизаща във вратата ви топка ,тогава обяснявахте как не всяко нарушение на правилника в наказателното поле било дузпа.
Или отново есента на 2018 в Коматево, но пред другата врата - 100% нарушение в наказателното поле ,но тогава отново нямаше дузпа и според вас съдията има право да решава.
Тук не говоря за скандални решения на Кабаков , който за крошетата на Чорбаджийски в малкия пенал даде жълт картон и съдийска топка.
Или на Др.Драганов в последната минута с Лудогорец не даде нищо ,когато Албентоса направи опит да убие Кешеру пред опразнената ви врата.
Ако искаш може да ти кача всяка една от ситуациите и да ги коментираме?

След като според теб дузпата на мача Ботев Пловдив - ЦСКА е пресилена, защо ръководството на Ботев Пловдив не искат наказание на Сватбата, а на съдиите на срещите им с Левски и Лудогорец.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 окт 2022 15:10

honda написа:
BRF написа:
honda написа:Ще си позволя да се намеся в споровете ,които се водят.
Разбирам привържениците на Ботев да се чувстват ощетени.
В 3-те има мача с Левски , ЦСКА-София и с Лудогорец имаше спорни ситуации ,които пряко повлияха на крайния резултат и трите бяха отсъдени във вреда на Ботев и загубиха нещастно и трите мача с 0:1
Внимателното преглеждане и на трите ситуации показва, че има контакт и съприкосновения. Ако съдията реши има пълното право да ги отсъди, ако реши да не ги отсъди -също. за мен това са ситуации 50:50 и както и да бъдат отсъдени едната страна ще има пълното право да бъде недоволна.
Ако аз лично бях съдия - нямаше да отсъдя нарушение и в трите ситуации.

Коя е ситуацията в мача с ЦСКА,която е отсъдена в тяхна вреда?

Дузпата- хайде сега посочи ми колко пъти в подобна ситуация в България е била свирена дузпа?
Примерно 89-та минута на мача ви с Черно Море - имали дузпа или не?
Или ако искаш може да се върнем малко назад - миналата година ,когато обяснявахте как имало 3-4 мм засада на играч на Ботев( нищо ,че линията беше пусната от ръката ,а не от рамото)и колко справедлив бил ВАР.
Или примерно мача за Купата с Ботев през 2019 - едно от двете най-скандални съдийства които съм гледал през живота си. Когато съдията сгреши в 4 ситуации,които повлияха на резултата и всичките в полза на любимия ти отбор.
Есента на 2018 , когато ваш играч в 85-та минута спря с ръка влизаща във вратата ви топка ,тогава обяснявахте как не всяко нарушение на правилника в наказателното поле било дузпа.
Или отново есента на 2018 в Коматево, но пред другата врата - 100% нарушение в наказателното поле ,но тогава отново нямаше дузпа и според вас съдията има право да решава.
Тук не говоря за скандални решения на Кабаков , който за крошетата на Чорбаджийски в малкия пенал даде жълт картон и съдийска топка.
Или на Др.Драганов в последната минута с Лудогорец не даде нищо ,когато Албентоса направи опит да убие Кешеру пред опразнената ви врата.
Ако искаш може да ти кача всяка една от ситуациите и да ги коментираме?

Както казваш в предното си мнение:аз нямаше да отсъдя дузпа за ЦСКА срещу Ботевъ?Ама защо?Защото е ЦСКА?Нарушението е некадърно,ненужно,олигофренско,но е 100% факт и е в наказателното поле!?
Старите примери където си ги пуснал нито имат връзка нито си ги спомням!
Вчерешното %"нарушение" е гавра с футбола пък ти си го брой 50/50!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 окт 2022 15:17

miro_rz написа:
BRF написа:
k20dan4o написа:
peliforewer написа:
k20dan4o написа:За Ботев мача беше същия както и този на Коматево с ЦСКА-Сф. Имаха доста шансове но не ги реализираха. И двата мача можеха да вземат нещо.

Разликата е, че Ботев вкара гол в Разград, но джендърите Иво Андреев и Георги Димитров им го отнеха.

За теб и другите армейци са вкарали гол, за мен не!!!
https://imgflip.com/gif/6xzkvc

Гледах го 14 пъти това клипче и се чудя според теб къде е нарушението?

Виж левият му крак на Ману, ръката му горе къде е!
А според теб ако не беше му подложил, нямаше ли да отиграе топката? Или е нормално да рита въздуха?

Виж сега,пусни си началото на мача и виж всичко в реално време как се случва!Виж какво прави "полуубития" ви футболист и сам ще си отговориш дали е имало нещо!Огледай държанието на цялото ви отборче и ще разбереш всички какво мислят!Аз по-изненадани футболисти от двата отбора за отменянето на гола не съм виждал!Ако търсенето на теле под вола те прави щастлив от нечестния начин на провеждането на първентсвото в полза на гелосания проект от Разград ,продължавай да гледаш дали някой футболист не е докоснала някоя от вашите принцеси!Можеш да си спомниш и моци какъв ритник вкала на Никулич без да има фал,но да си го обясниш като борба във въздуха!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 окт 2022 16:03

Следващия кръг Левски срещу числото.
Да видим дали в 400 000 лева дадени преди 2 седмици от Цеката за реклама влизат и 1 или 3 точки за числото.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 окт 2022 16:22

gihuelo написа:Следващия кръг Левски срещу числото.
Да видим дали в 400 000 лева дадени преди 2 седмици от Цеката за реклама влизат и 1 или 3 точки за числото.

Аа, не така, на вързано брато!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 окт 2022 16:27

damyanov1963 написа:

Вие всички ли в тоя клуб обичате хазарта бе , батко ? :)

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 окт 2022 16:30

От Лудогорец „отвърнаха на удара“ и отговориха индиректно на собственика на ЦСКА - София ( София ) Гриша Ганчев, пускайки на свой ред видео във Facebook, което е озаглавено „Със спорни и една безспорна ситуация“.

Във видеото има три ситуации – две от мача между Лудогорец и Ботев Пловдив от 15-ия кръг на efbet Лига, както и една от срещата между ЦСКА - София ( София ) – Славия от 10-ия кръг на шампионата.

От Лудогорец акцентират на фала, който реферът Иво Андреев маркира на Елвис Ману срещу Мануел Шоу след намесата на ВАР. По този начин не бе зачетен гол на Мохамед Брахими във вратата на Серджио Падт.

Във видеото, което от Лудогорец публикуваха има и още една ситуация от въпросната среща, която се развива в наказателното поле на Ботев Пловдив. Разградчани явно претендират за дузпа, за нарушение срещу Игор Тиаго, която реферите не отсъдиха.

Видеото завършва със ситуацията от двубоя между ЦСКА - София ( София ) и Славия на стадион „Българска Армия“, когато беше спестен червен картон на Иван Турицов за нарушение срещу откъсващия се Тони Тасев. През миналата седмица шефът на реферите Виктор Кашай отбеляза това като една от грешките на съдиите от началото на сезона.

Лудогорец публикува видеото със следния текст към него: „Утрото е по-мъдро от вечерта. За любителите на среднощните клипчета ще пуснем и ние едно видео. Със спорни и една безспорна ситуация. Нека безпристрасните хора си вадят изводите сами.“

https://dsport.bg/ludogorec-otvarna-na- ... 98159.html
Последна промяна от 1914.1902 на 24 окт 2022 16:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 окт 2022 16:31

Ботев Пловдив излезе с ново съобщение, този път във Facebook, насочено към съдиите и по-конкретно главния рефер на двубоя срещу Лудогорец Иво Андреев, както и ВАР арбитъра на срещата – Георги Димитров.

"Канарчетата" вкараха гол в 11-ата секунда на двубоя, но той не бе зачетен след намеса на ВАР, която породи много полемики.

От Ботев Пловдив публикуваха официална позиция срещу съдийството след загубата им с 0:1 от Лудогорец, а във Facebook съпоставиха ситуацията, в която съдията Иво Андреев промени решението си след намесата на ВАР и отсъди нарушение на Елвис Ману срещу Мануел Шоу с тази от предишния двубой на разградчани като гост на Берое, в която Бърнард Текпетей „подпря“ в гърба Симеон Мечев, за да му отнеме топката, а след това шампионите отбелязаха гол във вратата на Иван Караджов.

https://dsport.bg/botev-pd-s-nova-ataka ... 98158.html

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 окт 2022 16:56

gihuelo написа:
damyanov1963 написа:

Вие всички ли в тоя клуб обичате хазарта бе , батко ? :)

Това е смисъла на живота, не си ли го разбрал?
Друга е тръпката, всичко е хазарт на този грешен Свят!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 24 окт 2022 17:26

Вместо да си подхвърлят клипчета със спорни ситуации, нашите отбори да вземат пример от Аржентина, как кръвни врагове играят докрай за чест и достойнство. А не както някои да лягат за да може кръвния ти враг да играе във втората шестица със слабите, или пък да си играйкаш на титла срещу купа. Или пък да легнеш на Славия в последния кръг сезон 90 год.за да изхвърлиш същия този кръвен враг от ЕКТ.

Върни се в “Левски”