NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 22-23
Гола вода, и кал по гърба! Тва е играта на Лейкърс към момента, а вероятно и до плейофите. Ако добутат до тях. Евролигата е съвсем друга бира.

Имам своите съмнения, че ще добутат, въпреки че се поопоска Запада нещо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Имам своите съмнения, че ще добутат, въпреки че се поопоска Запада нещо.
Ми специално снощи, направо си им дадохте победата на Портланд. Уестбрук взима топката, тръгва... никой изобщо не го пази, никой дори не го взима насериозно. Оня стреля от мидрейнджа и пак тухла. Следват две последователни атаки на Блейзърс в който Лилард ви вкара от майната си, а тоя кош на Джереми Грент... 5 точки в последните 13 секунди !?!?!?!??!?!?!??!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:а тоя кош на Джереми Грент... 5 точки в последните 13 секунди !?!?!?!??!?!?!??!
Ми човека оцени кой го пази и реши да атакува:) Но пък Леброн изравни Карл Малоун по мачове с 20+ точки. Нищо ново - отборът пада, той си прави статистиката и чака синчето
В средата на последната четвърт Лейкърс водеха с 8 точки. Сега гледам, че паднали!
- Drunken_Master
- Контакти:
Buck32 написа:Drunken_Master написа:а тоя кош на Джереми Грент... 5 точки в последните 13 секунди !?!?!?!??!?!?!??!
Ми човека оцени кой го пази и реши да атакува:) Но пък Леброн изравни Карл Малоун по мачове с 20+ точки. Нищо ново - отборът пада, той си прави статистиката и чака синчето
Тоя пост го пишеш за да се заядеш или ? Щото няма нищо вярно в него...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:Buck32 написа:Ми човека оцени кой го пази и реши да атакува:) Но пък Леброн изравни Карл Малоун по мачове с 20+ точки. Нищо ново - отборът пада, той си прави статистиката и чака синчето
Тоя пост го пишеш за да се заядеш или ? Щото няма нищо вярно в него...
Има малко заяждане, но ще ми е интересно да ми покажеш кое "нищо" не е вярно?
1. Грант не е атакувал през Леброн (и го подминал на първа крачка)?
2. Леброн не е изравнил Малоун по мачове с 20+ точки?
3. Нямаме продължение на тенденцията от миналия сезон - той си прави статистиката, Лейкърс падат?
4. Не чака да играе със сина си?
- Drunken_Master
- Контакти:
!
А малко заяждане имало ? Смятай...
Той може да е атакувал през Брон, ама ЛеБрон не е като да не направи възможното за да го спре. Освен това умишлено пропускаш факта, че в края на краищата Грант наниза кош от близо... през Веждата, който не можа да го изчадъри. А това е разковничето...
И да го е изравнил, това не виждам каква връзка има със случилото се по време на срещата. А именно, че тъпата глава на Ръс тръгна да ниже бърза точка и метна поредната тухла през жалката си кариера. Пиша "жалка", понеже тоя тъпунгер, ако имаше поне малко акъл, до сега да е станал шампион. Може да погледнеш реакцията на ЛеБрон и Дейвис.
След края на миналия сезон, когато ЛеБрон буквално ЗАЕБА готова награда за "реализатор на годината" и пропусна оставащите 5-6 срещи на Лейкърс, вече не смятам, че това може да е обект на някаква дискусия. Просто тезата ти издиша чудовищно... Беше с 3-4 десети пред Ембийд ! И реши да не участва повече в оставащите безсмислени срещи, а просто да си почива. ЛеБрон ако е "стат падър", представям си вашия идол с Регъра, покойният Коби, какъв трябва да е...
И кво лошо има в това ? Някой отбор насила ли ще привлече Брони Джеймс ?
Buck32 написа:1. Грант не е атакувал през Леброн (и го подминал на първа крачка)?
Той може да е атакувал през Брон, ама ЛеБрон не е като да не направи възможното за да го спре. Освен това умишлено пропускаш факта, че в края на краищата Грант наниза кош от близо... през Веждата, който не можа да го изчадъри. А това е разковничето...
Buck32 написа:2. Леброн не е изравнил Малоун по мачове с 20+ точки?
И да го е изравнил, това не виждам каква връзка има със случилото се по време на срещата. А именно, че тъпата глава на Ръс тръгна да ниже бърза точка и метна поредната тухла през жалката си кариера. Пиша "жалка", понеже тоя тъпунгер, ако имаше поне малко акъл, до сега да е станал шампион. Може да погледнеш реакцията на ЛеБрон и Дейвис.
Buck32 написа:3. Нямаме продължение на тенденцията от миналия сезон - той си прави статистиката, Лейкърс падат?
След края на миналия сезон, когато ЛеБрон буквално ЗАЕБА готова награда за "реализатор на годината" и пропусна оставащите 5-6 срещи на Лейкърс, вече не смятам, че това може да е обект на някаква дискусия. Просто тезата ти издиша чудовищно... Беше с 3-4 десети пред Ембийд ! И реши да не участва повече в оставащите безсмислени срещи, а просто да си почива. ЛеБрон ако е "стат падър", представям си вашия идол с Регъра, покойният Коби, какъв трябва да е...
Buck32 написа:4. Не чака да играе със сина си?
И кво лошо има в това ? Някой отбор насила ли ще привлече Брони Джеймс ?

Re: !
quote="Drunken_Master"]А малко заяждане имало ? Смятай...[/quote]
Ами виж си целия пост - всъщност фактите са такива, каквито съм ги изброил. Разликата е във възприемането им. Естествено, като хейтър на Леброн малко съм засилил критиките към него:) Ти пък се опитваш да го изкараш чист като сълза. Истината вероятно е някъде по средата.
Само за протокола - Коби (мир на праха му) никога не ми е бил идол, макар че го харесвам повече от Леброн.
Ами виж си целия пост - всъщност фактите са такива, каквито съм ги изброил. Разликата е във възприемането им. Естествено, като хейтър на Леброн малко съм засилил критиките към него:) Ти пък се опитваш да го изкараш чист като сълза. Истината вероятно е някъде по средата.
Само за протокола - Коби (мир на праха му) никога не ми е бил идол, макар че го харесвам повече от Леброн.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk