Тодор Батков е бил сътрудник на ДС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Тодор Батков е бил сътрудник на ДС!

Мнениеот Old_death » 17 фев 2010 16:53

от L_Messi на 17 Фев 2010 17:45

Левски, както и останалите футболни клубове отпреди 9ти септември 44г. са създадени от обикновени хора, по нормален и естествен за онези времена начин. С нормални и традиционни за нашата футболна история имена, повечето от тях на исторически личности. И поне до тази "светла" дата са функционирали като такива. ЦСКА просто не е такъв отбор и не виждам защо трябва да си го изкарвате на нас.

Не се заяждам,но съм длъжен да те корегирам.Преди 09.09.1944 г.Левски са били фашисти+комунисти след тая дата+демократи,мафиоти и ДС-ари след 1989 г.=безгръбначни дупелизци!Това е действителността от историята на тоя отбор.Не бъркай понятията и фактите,с които могат да се гордеят фенове на други отбори като Славия например!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 17 фев 2010 16:54

vaskonti написа:
L_Messi написа:Левски, както и останалите футболни клубове отпреди 9ти септември 44г. са създадени от обикновени хора, по нормален и естествен за онези времена начин. С нормални и традиционни за нашата футболна история имена, повечето от тях на исторически личности. И поне до тази "светла" дата са функционирали като такива. ЦСКА просто не е такъв отбор и не виждам защо трябва да си го изкарвате на нас.

В тоя ред на мисли можеш ли да ни припомниш с кой указ от коя дата е създаден ЦСКА?

Според теб съществуването или липсата на тоя указ ще промени ли историята на любимият ти отбор?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 фев 2010 16:56

baligo на 17 Фев 2010 17:53

пелинат написа:
baligo написа:
...И пак между другото, трето си е ВКР. Не твърдя, че са добри или лоши, но не са доносниците от 6-то. Точка!
Ако ми кажеш и на 4март 1977г. по време на земетресението кой руски сериал с В.Висоцки гледа ще повярвам ,че помниш тези времена.А да ти кажа и за ВКР.Слухтяха във всяко поделение и само някой войник да изтърве някой политически виц и веднага го донасяха на офицера от ВКР/такъв имаше във всяко поделение/ и Дисципа не му мърдаше.Така че помним това,онова .
1. Не помня какво са давали по първа програма, нито по втора. Дай жокер. Мисля, че по това време трябва да са давали за капитан Жеглов, но не съм убеден дали не беше по-късно.
2. Не изпитвам нужда да ми вярваш.
3. За ВКР не е необходимо да ми говориш. Необходимото зло. За това казах, че не твърдя дали са добри или лоши. А най-вярното е, че както е имало доблестни хора, така е имало и отрепки. Това важи за всяка структура. Но коя армия пък е била без ВКР?

Точно по времето на земетресението даваха "Родена от Революцията" ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 фев 2010 16:58

L_Messi написа:
vaskonti написа:
L_Messi написа:Левски, както и останалите футболни клубове отпреди 9ти септември 44г. са създадени от обикновени хора, по нормален и естествен за онези времена начин. С нормални и традиционни за нашата футболна история имена, повечето от тях на исторически личности. И поне до тази "светла" дата са функционирали като такива. ЦСКА просто не е такъв отбор и не виждам защо трябва да си го изкарвате на нас.

В тоя ред на мисли можеш ли да ни припомниш с кой указ от коя дата е създаден ЦСКА?

Според теб съществуването или липсата на тоя указ ще промени ли историята на любимият ти отбор?

Ами знам ли, левскарите обичате да се обграждате с митове, този за Указа е един от главните в тази митология. А пък аз не искам да ни се сменя историята, все пак според тази история ЦСКА е най-успешният клуб на България за ВСИЧКИ времена. Това мен ме удоволетворява, така че...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 фев 2010 16:59

L_Messi на 17 Фев 2010 17:54

vaskonti написа:
L_Messi написа:
Левски, както и останалите футболни клубове отпреди 9ти септември 44г. са създадени от обикновени хора, по нормален и естествен за онези времена начин. С нормални и традиционни за нашата футболна история имена, повечето от тях на исторически личности. И поне до тази "светла" дата са функционирали като такива. ЦСКА просто не е такъв отбор и не виждам защо трябва да си го изкарвате на нас.

Няма да промени историята на ЦСКА,но ще извади на показ синия модел на поведение с лъжи и измишльотини да оправдаят собственото си безсилие!Увеличавам наградата на 1000 лева за намиране на въпросния указ!

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 17 фев 2010 17:00

Tц тц тц мисля че феновете на другите отбори се пукат от смяк като гледат как се пените и двата отбора!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 17 фев 2010 17:00

Old_death написа:

Не се заяждам,но съм длъжен да те корегирам.Преди 09.09.1944 г.Левски са били фашисти+комунисти след тая дата+демократи,мафиоти и ДС-ари след 1989 г.=безгръбначни дупелизци!Това е действителността от историята на тоя отбор.Не бъркай понятията и фактите,с които могат да се гордеят фенове на други отбори като Славия например!

Комунисти,фашисти,мафиоти :lol: ...сигурно Левски е виновен и за бомбите на Хирошима и Нагазаки...Пич не се излагай :)
:arrow: 19.11.1968г.Радио "Белград":"В България,отборът на народа победи отбора на народната власт със 7:2..."

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 17 фев 2010 17:02

Old_death написа:

Каквито и да са били преди и след девети в Левски, отборът и в двата периода е имал по-малко титли и успехи от конкурентите си. Явно не са били достатъчно добри фашисти преди и комунисти след това. Като стана дума за Славия, можеш ли да ми кажеш защо феновете на тоя отбор не могат да се гордеят с титла от 1980г., например.

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 17 фев 2010 17:03

naskocska написа:
baligo написа:
naskocska написа:Ок пич !!! Гордей се с донсника си начело на любимия ти клуб.Аз с това проблем нямам.
Само на един въпрос ми отговори,ако не те затруднява :
"Ако вместо Т.Б. днес като доносник на 3-то управленние на ДС беше обявен Димитър Борисов (Президент и собственик на ЦСКА),пак ли щеше да ги разправяш тези за военно контраразузнаване и т.н. или щеше да крещиш че ЦСКА е собственост на ДС и следователно всички са убици на български граждани и т.н. "
Предварително ти благодаря за "искренния" отговор :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Мой човек, мнението ми за историята на ЦСКА е ясно и най-малко ще се промени от това какъв ви е собственика! Все пак Черепа си е доказан левскар! По твоята логика, когато Черепа беше собственик трябваше да съм пръв фен на отбора ви.

Айде пак отначало(то с вас май човек неможе да се разбере).
Питах те: Ако днес Димитър Борисов беше разкрит като доносник на ДС(3-то управление) , какво мнение щеше да имаш:
1-ви вариант - Нищо лошо не е правил като доносник
2-ри вариант - Смърт на доносника на ДС
Къде видя Черепи,кости и други такива ???

Айде Мой човек къде се загуби, не е толкова трудно да отговориш. 1 или 2 ??? :mrgreen:

Вие верно ако не сте друсани или пияни, то не знам какво да мисля за умствения ви багаж. Отговарям пак:

Мнението ми за ЦСКА не се определя от това какъв ви е собственика! В случая на конкретния ти въпрос нито 1, нито 2. Аналогично мнението ми за Гърнето няма да се промени от това дали ще го обявят и за доносник освен другите неща или не.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 17 фев 2010 17:06

vaskonti написа:
baligo написа:Мой човек мнението ми за историята на ЦСКА и най-малко ще се промени от това какъв ви е собственика! Все пак Черепа си е доказан левскар! По твоята логика, когато Черепа беше собственик трябваше да съм пръв фен на отбора ви.

Извинявай ама сравнението ти няма нищо общо с темата. Това, че някой е левскар или ЦСКАр дори ни най-малко не може да ни наведе на мисълта, че е мафиот. Обаче, при такова струпване на агенти на ДС на едно място, тук вече спокойно можем да предположим, с огромен процент шанс да сме прави, че не им е чиста работата. В случая говорим за човек, който прави плонж пред всяка една власт, която дойде. Като почнем от 1977г или там когато е вербуван от комунистите, и стигнем до сега, когато го видяхме на първа линия пред Бойко в изборната нощ. Неизменно с всяка една власт. И такъв човек, с такова обкръжение са управлявали Левски честно? Без да влиза в договорки с никой? Човекът, чието второ име е Далавера?

А бе ти друсан ли си? За да разбереш сравнението ми, трябва да видиш като отговор на какъв въпрос иде то. На другите ти въпроси приеми, че съм отговорил в предните си мнения по темата.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Върни се в “Архив”