Тодор Батков е бил сътрудник на ДС!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тодор Батков е бил сътрудник на ДС!
Old_death, а не са ли тея измишльотини на лескарите всъщност типични за ДС, комунистите и "народната" милиция похвати...

baligo написа:naskocska написа:Ок пич !!! Гордей се с донсника си начело на любимия ти клуб.Аз с това проблем нямам.
Само на един въпрос ми отговори,ако не те затруднява :
"Ако вместо Т.Б. днес като доносник на 3-то управленние на ДС беше обявен Димитър Борисов (Президент и собственик на ЦСКА),пак ли щеше да ги разправяш тези за военно контраразузнаване и т.н. или щеше да крещиш че ЦСКА е собственост на ДС и следователно всички са убици на български граждани и т.н. "
Предварително ти благодаря за "искренния" отговор![]()
![]()
Мой човек, мнението ми за историята на ЦСКА е ясно и най-малко ще се промени от това какъв ви е собственика! Все пак Черепа си е доказан левскар! По твоята логика, когато Черепа беше собственик трябваше да съм пръв фен на отбора ви.
Айде пак отначало(то с вас май човек неможе да се разбере).
Питах те: Ако днес Димитър Борисов беше разкрит като доносник на ДС(3-то управление) , какво мнение щеше да имаш:
1-ви вариант - Нищо лошо не е правил като доносник
2-ри вариант - Смърт на доносника на ДС
Къде видя Черепи,кости и други такива ???
Айде Мой човек къде се загуби, не е толкова трудно да отговориш. 1 или 2 ???
Няма богаташ в България,който да не произхожда от партията майка или нейните отрочета-силовите групировки.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
[quote][от Kasperle на 17 Фев 2010 17:36
Old_death, а не са ли тея измишльотини на лескарите всъщност типични за ДС, комунистите и "народната" милиция похвати.../quote]
[offtopic]Просто 50 години не им стигат да забравят поредните ни 9 титли.От тогава са започнали в злобата и зависта си да се чудят какви дивотии да измислят,вместо да намерят истинската причина за тая поредица.А това е слабия Левски в тоя момент.След доброто им представяне в годините след 1944-та(никой от нас междувремено не е правил паралел с дошлия на власт комунизъм),идват години на тотално червено превъзходство.Световната история познава и други примери на такива шампионски серии(Селтик,Рейнджърс,Розенборг,Сконто и други),но само нашите комплексари потърсиха причината другаде,а не в собствената си безпомощност.[/offtopic]
Няма смисъл повече да спамиме.Просто няма морал в това един гнусен доносник да ни тормози със самодоволната си мутра!
Old_death, а не са ли тея измишльотини на лескарите всъщност типични за ДС, комунистите и "народната" милиция похвати.../quote]
[offtopic]Просто 50 години не им стигат да забравят поредните ни 9 титли.От тогава са започнали в злобата и зависта си да се чудят какви дивотии да измислят,вместо да намерят истинската причина за тая поредица.А това е слабия Левски в тоя момент.След доброто им представяне в годините след 1944-та(никой от нас междувремено не е правил паралел с дошлия на власт комунизъм),идват години на тотално червено превъзходство.Световната история познава и други примери на такива шампионски серии(Селтик,Рейнджърс,Розенборг,Сконто и други),но само нашите комплексари потърсиха причината другаде,а не в собствената си безпомощност.[/offtopic]
Няма смисъл повече да спамиме.Просто няма морал в това един гнусен доносник да ни тормози със самодоволната си мутра!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Левски, както и останалите футболни клубове отпреди 9ти септември 44г. са създадени от обикновени хора, по нормален и естествен за онези времена начин. С нормални и традиционни за нашата футболна история имена, повечето от тях на исторически личности. И поне до тази "светла" дата са функционирали като такива. ЦСКА просто не е такъв отбор и не виждам защо трябва да си го изкарвате на нас.
L_Messi написа:Левски, както и останалите футболни клубове отпреди 9ти септември 44г. са създадени от обикновени хора, по нормален и естествен за онези времена начин. С нормални и традиционни за нашата футболна история имена, повечето от тях на исторически личности. И поне до тази "светла" дата са функционирали като такива. ЦСКА просто не е такъв отбор и не виждам защо трябва да си го изкарвате на нас.
В тоя ред на мисли можеш ли да ни припомниш с кой указ от коя дата е създаден ЦСКА?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
L_Messi написа:Не се изненадвам, че Батков е бил сътрудник в ДС. Колкото до това кой е комунистическият отбор - по петолъчката ще го познаете
Някои хора явно са умствено изостанали и си нямат на идея какво всъщност символизира петолъчката? Какво да се прави телевизията и еврейската пропаганда са им промили мозъците.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
ОБЯВЯВАМ НАГРАДА 100ЛВ ЗА ТОЗИ, КОЙТО НАМЕРИ И ПОКАЖЕ УКАЗА, С КОЙТО Е СЪЗДАДЕН ЦСКА!!!
[center]I'll be the savior of you all
L_Messi написа:Левски, както и останалите футболни клубове отпреди 9ти септември 44г. са създадени от обикновени хора, по нормален и естествен за онези времена начин. С нормални и традиционни за нашата футболна история имена, повечето от тях на исторически личности. И поне до тази "светла" дата са функционирали като такива. ЦСКА просто не е такъв отбор и не виждам защо трябва да си го изкарвате на нас.
Какво разбираш под традиционни за нашата футболна история имена? Левски да не е бил собственик на футболен отбор или Ботев или Раковски или Бенковски?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
пелинат написа:baligo написа:...И пак между другото, трето си е ВКР. Не твърдя, че са добри или лоши, но не са доносниците от 6-то. Точка!
Ако ми кажеш и на 4март 1977г. по време на земетресението кой руски сериал с В.Висоцки гледа ще повярвам ,че помниш тези времена.А да ти кажа и за ВКР.Слухтяха във всяко поделение и само някой войник да изтърве някой политически виц и веднага го донасяха на офицера от ВКР/такъв имаше във всяко поделение/ и Дисципа не му мърдаше.Така че помним това,онова .
1. Не помня какво са давали по първа програма, нито по втора. Дай жокер. Мисля, че по това време трябва да са давали за капитан Жеглов, но не съм убеден дали не беше по-късно.
2. Не изпитвам нужда да ми вярваш.
3. За ВКР не е необходимо да ми говориш. Необходимото зло. За това казах, че не твърдя дали са добри или лоши. А най-вярното е, че както е имало доблестни хора, така е имало и отрепки. Това важи за всяка структура. Но коя армия пък е била без ВКР?

[offtopic]
[/offtopic]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост