Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 22 окт 2022 19:08

honda написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:Гледах интервю на Сашо Диков с Огнян Донев, само 3 пъти са го карали да поеме Левски от най-високо място, но той все отказвал.За това което му се случва после има няколко обяснения, едното е, че си плаща затова, че заради приятеля си от ученическите години Любо Павлов/Пъпката/ се е включил в закупуване на медийна група.Втората версия е заради пуснатия слух, че иска да стане премиер, не се изключва и това, че е отказал да поеме Левски.

Ти не изпускаш нищо за Левски.

Какво да направя като във всеки корупционен, финансов или политически скандал в България изплува името на ФК Левски.Да не съм голословен, Виваком,Държавна лотария,а сега Огнян Донев.

Пропуснал си примерно югоембаргото - един невисок бизнесмен от едно ловешко село направи не малко пари от неспазването му.
Случайно същия бизнесмен с инициали ГГ да е е бил съдружник с небезизвестния Желко Ражнатович -Аркан , най-търсения човек в Европа ,признат за международен терорист с влезнали в сила присъди в практически всички държави в Европа.
Заради толерирането на ГГ ( и такива като него ) влизането на България в ЕС беше забавено с близо 10 години.
Заради оказване на нерегламентирана държавна помощ към Кремиковци ( и любимия ти клуб) беше ли наложена наказателна санкция към България от ЕС ?
Все още очаквам коментара ти относно доклада на "Аликс Партнерс" и съвсем случайното "Аз щъ въ издържам" не съвпада ли с въпросния доклад. Вярно ли е, че ГГ не е върнал и една стотинка от посоченото в доклада като дължимо?
Случайно ОЛАФ да е санкционирал България заради един търг с едни джипки? - Доколкото си спомням един колега от форума твърдеше ,че всичко било чисто , да се сещащ кой беше този колега :)?
В момента в САЩ случайно да има заведено дело срещу България свързано с "Петрол" за 1 млрд долара ?
Разбирам ,че не си особено умен( много пъти си го доказвал) ,но на твое място когато от едната страна има влезли в сила присъди, решения на ЕС и т.н. , а от другата страна твърдения пред Сашо Диков , бих си мълчал. Защото обратното е смешно.

Написах само какво е казал Огнян Донев, не вярвам да лъже, от вас не чух коментар на неговите думи, а включихте стандартните текстове които са готови и само ги копирате.Гриша Ганчев Вие си го коментирайте, аз питам ПФК Левски беше ли свързан с Виваком и Държавната лотария, за строителните фирми с държавни поръчки друг път ще питам.Много ми харесва когато някой ми дава оценка какъв съм, поласкан съм, особено оценителят като притежава почти целият център на София и го дава под наем и шофьорът му е израелец.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 окт 2022 19:19

peliforewer написа:
1914.1902 написа:Изпуснал е мнението на Кашай.

Не съм го изпуснал Кашай, унгарският тарикат изкара, че отборите с лоби в БФС са ощетявани, а тези които нямат лоби са толерирани.Унгарецът не е будала, знае какво да говори, щом е излъгал руснаците и са му плащали, българите са му много по-лесни.Аз нямам вина, че Огнян Донев е казал нещо свързано с Левски, спомена и за постоянен фалит.

Ганчев ли няма лоби? Бутат ви на най-различни нива и пак говориш за някакви лобита.

А какво стана с тезата за помагането на Левски с всички средства и как искали да ги правят на всяка цена лидери? Кашай прати в канала мненията на някои журналисти, както и на някои хора от този форум (най-вече на такива, които се появиха само заради Левски - Ботев от профили, които не са били използвани с години, за да може да се изкажат неадекватно).

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 окт 2022 19:42

1914.1902 написа:
peliforewer написа:

Не съм го изпуснал Кашай, унгарският тарикат изкара, че отборите с лоби в БФС са ощетявани, а тези които нямат лоби са толерирани.Унгарецът не е будала, знае какво да говори, щом е излъгал руснаците и са му плащали, българите са му много по-лесни.Аз нямам вина, че Огнян Донев е казал нещо свързано с Левски, спомена и за постоянен фалит.

Ганчев ли няма лоби? Бутат ви на най-различни нива и пак говориш за някакви лобита.

А какво стана с тезата за помагането на Левски с всички средства и как искали да ги правят на всяка цена лидери? Кашай прати в канала мненията на някои журналисти, както и на някои хора от този форум (най-вече на такива, които се появиха само заради Левски - Ботев от профили, които не са били използвани с години, за да може да се изкажат неадекватно).

Кашай това му е работата, да маже след съдиите, приемам, че Железов е ощетил Левски с 1 точка, но да ме уверяват, че гола на Ботев Пловдив е правилно отменен не го приемам.Ганчев след откритата подкрепа на Бербатов и след коментарите му срещу Макака и Боби Михайлов няма как да има лоби в БФС, но ти щом си сигурен, че БФС бута ЦСКА на първото място, ок.Не знам за какви профили намекваш, но защо мислиш, че ако някой който има различно мнение от твоето непременно трябва да е неадекватен или прост според хондата.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 окт 2022 19:50

peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:

Кашай това му е работата, да маже след съдиите, приемам, че Железов е ощетил Левски с 1 точка, но да ме уверяват, че гола на Ботев Пловдив е правилно отменен не го приемам.Ганчев след откритата подкрепа на Бербатов и след коментарите му срещу Макака и Боби Михайлов няма как да има лоби в БФС, но ти щом си сигурен, че БФС бута ЦСКА на първото място, ок.Не знам за какви профили намекваш, но защо мислиш, че ако някой който има различно мнение от твоето непременно трябва да е неадекватен или прост според хондата.

Кашай направи тези мнения неадекватни , а не аз.

Bukay
Контакти:

Мнениеот Bukay » 22 окт 2022 21:21

peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:

Хайде не се прави на улав! От години Съдийската комисия е под "ръководството" на Левента от Микре. Погледни само последния мач на Тирето - една камара спестени картони и неотсъдени фаулове за Ботев. Тази вечер всичко за Локо се свири, но когато блъскат и вдигат високо крак - тишина! Сега и тази измислена засада....

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 22 окт 2022 21:29

Днес Драганов и компания с доста неадекватни отсъждания в мача Левски - Локо ПД
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 22 окт 2022 21:42

Dust написа:Днес Драганов и компания с доста неадекватни отсъждания в мача Левски - Локо ПД

Меко казано....
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 22 окт 2022 21:42

СьоНга, къв е този Роналдо бре?

Роналдо, Джовани.... върнахте ме в средата и края на 90-те :)))
Последна промяна от miro_rz на 22 окт 2022 21:44, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 22 окт 2022 21:43

Спецът от Кюмюрджии го върнаха в първи клас !
:-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 окт 2022 21:44

[youtube][/youtube]
ugly bug написа:Спецът от Кюмюрджии го върнаха в първи клас !
:-)

:))) играха гордо поне...
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”