NBA Regular Season 22-23

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: NBA Regular Season 22-23

Мнениеот Pichichi » 21 окт 2022 14:34

Полемика не съм започвал. Просто казах че щом има зачетен кош изпълнението от клипа струва точно нищо.
След това ти реши че омаловажавам топ играч като Леброн и почна с това колко играчи на 38 го можели това
а всъщност и Леброн не е на 38 :-)! И понеже аз имам доста различно мнение от теб явно за способностите на
спортистите и възраста им ето сега ще кажа това.
По моя преценка (напълно съм наясно че може и да е грешна) над 97 %-та от играчите в лигата над 200 см.
могат да избият топката (да се изстрелят, :-) като можем да изключим вдървените центрове които трудно тичат)
по подобен начин, а и доста голям процент и от играчите под 200 см. само не знам как може да се докаже това :-).
Сега за възрастта -> малко ще рискувам но ще допусна че 42 г. пич от Маями който не съм гледал толкова отдавна
(може и вече да му е трудно ходенето) ще може да избие топката (да се изстреля, :-) освен ако не му е трудно ходенето)
по подобен начин като този който си пуснал в клипа (за протокола той е и 5/6 см по-нисък от Леброн и само 5 г отгоре).

И накрая една шега -> събличал съм се по физическо :-) и дори в момента мога да избягам 25+ км на състезание
а Леброн е младеж за мен! :-)
Страхотно време навън, хубав ден!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 окт 2022 14:38

pill написа:И Леброн и оня гела са безполезни за отборите и само пречат. Индивидуалисти в отборни спортове и то на по близо 40 години.

Кристияно миналият сезон беше толкова "безполезен", че ти доказах и статистически колко си в грешка. Бат ТранЖоро твърдеше същите глупости. Тоя сезон е друго нещо. Едно говореха с треньора, съвсем друго се получава в действителност. Кво няма да се сърди ? Той е в предпенсионна възраст и стои в отбор, който не се бори за абсолютно нищо (поне в Англия) и търка пейката ? Сега му е момента да играе. Дано поне си набие камшика през зимата.
За Леброн няма какво да коментирам... Квото и да коментирам, трудно ще променя позицията ти...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 21 окт 2022 14:49

pill написа:И Леброн и оня гела са безполезни за отборите и само пречат. Индивидуалисти в отборни спортове и то на по близо 40 години.

Ще има световно сега и ще си проличи колко пречи Роналдо. Прогнозата ми е поне 5 гола да вкара!

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 21 окт 2022 15:47

Каква статистика пак си вадил? Юнайтед от втори без него, завършиха шести с него в състава и то с луд късмет, че Уест Хям паднаха в последния кръг. Е, тази година се вижда.

Щял да вкара 5 гола, че той за четири участия до тук на световни има седем гола бе хахаха.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 21 окт 2022 17:58

Drunken_Master написа:Кво да казва правилника ? То си беше голтейндинг, топката вече падаше. Но въпреки всичко начина, по който се изстреля за да направи тоя чейсдаун блок беше феноменален. Пича е на 38, по дяволите...

Какво като е на 38, Том Брейди и Здено Чара на по над 40 "рулираха" ..... в днешните времена, 38 е като 30 преди години. Медицината и химията са на съвсем други нива вече. Пълно е с топ спортисти на годините на ЛеБрон.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 окт 2022 18:33

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:Кво да казва правилника ? То си беше голтейндинг, топката вече падаше. Но въпреки всичко начина, по който се изстреля за да направи тоя чейсдаун блок беше феноменален. Пича е на 38, по дяволите...

Какво като е на 38, Том Брейди и Здено Чара на по над 40 "рулираха" ..... в днешните времена, 38 е като 30 преди години. Медицината и химията са на съвсем други нива вече. Пълно е с топ спортисти на годините на ЛеБрон.

Добре, де... Дай ми 3-ма баскетболисти, които са на годините на ЛеБрон и нямат никакъв спад. Или поне не толкова осезаем. Питах и Пичичи, ама не ми отговори.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 21 окт 2022 19:59

Между другото, Том Брейди въобще не трябва да е какъвто и да е пример за дълголетие. Все едно да даваш за пример О'Съливан и Тайгър. Брейди не изразходва почти никаква енергия, не играе защита, не се ръга при маймуните. Общо взето има едни десетина минути игра, в които работата му е да хвърля топка във формата на яйце. Много парадират янките с глупавия си спорт. Виж, да беше ръгбист, щях да се съглася, но в ръгбито щяха да го гърбят и да се е пенсионирал отдавна.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 окт 2022 20:46

pill написа:Между другото, Том Брейди въобще не трябва да е какъвто и да е пример за дълголетие. Все едно да даваш за пример О'Съливан и Тайгър. Брейди не изразходва почти никаква енергия, не играе защита, не се ръга при маймуните. Общо взето има едни десетина минути игра, в които работата му е да хвърля топка във формата на яйце. Много парадират янките с глупавия си спорт. Виж, да беше ръгбист, щях да се съглася, но в ръгбито щяха да го гърбят и да се е пенсионирал отдавна.

Ти има ли тема, в която не си лаик, ако смея да попитам? :D

Том Брейди във всеки един момент на терена го гонят 200 килограмови чудовища, които искат да му направят копие в ребрата и той има 2 секунди да ги избегне, иначе ще е премазан. Ама не хвърля енергия и нищо не може да му стане.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 21 окт 2022 21:41

Тази вечер ли, сутрин де, ще има комбинирано?
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 21 окт 2022 21:55

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:

Добре, де... Дай ми 3-ма баскетболисти, които са на годините на ЛеБрон и нямат никакъв спад. Или поне не толкова осезаем. Питах и Пичичи, ама не ми отговори.

Сигурен ли си, че ЛеБрон няма спад ??! Кариерата му в Лейкърс, с изключение на Дисниленд титлата, е катастрофа като постижения. В никой клуб досега не е имал толкова провали, изключая първите му новобрански сезони, но там е обяснимо. Да, като лична статистика помпи, но това е отборен спорт и се гледа основно отборният резултат. А там нещата са доста зле.

Върни се в “Архив”