NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: NBA Regular Season 22-23
Кво да казва правилника ? То си беше голтейндинг, топката вече падаше. Но въпреки всичко начина, по който се изстреля за да направи тоя чейсдаун блок беше феноменален. Пича е на 38, по дяволите...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

И какво като е на 38?
Той е профи спортист, абсолютно ненужна игра след като е видно че са две точки това!
Наистина не разбирам какво толкова те впечатлява, то Т. Брейди е на 45 г примерно!
Той е профи спортист, абсолютно ненужна игра след като е видно че са две точки това!
Наистина не разбирам какво толкова те впечатлява, то Т. Брейди е на 45 г примерно!
- Drunken_Master
- Контакти:
Искаш да кажеш, че има флотър, който да е 3 точки, ли ? Било ненужно, понеже били само 2 точки. Подобни глупости са писали само бат ТранЖоро и Амидофена.
https://www.reddit.com/r/nba/comments/y ... &context=3
https://www.reddit.com/r/nba/comments/y ... &context=3
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

:-)
Слагаш ми думи в устата и почваш да коментираш колко глупави били, класика!
Ненужно е отиграването просто защото няма ефект от него.
Нищо не му пречи на Леброн на 38 да е в топ форма, профи спортист е това се иска от него щом иска да играе.
Колко аматьори спортисти има дето и на 45+ годни са в топ форма а ходят и на работа така че
няма нищо чудно че един от най- отглежданите атлети в САЩ е във форма на 38.
Слагаш ми думи в устата и почваш да коментираш колко глупави били, класика!
Ненужно е отиграването просто защото няма ефект от него.
Нищо не му пречи на Леброн на 38 да е в топ форма, профи спортист е това се иска от него щом иска да играе.
Колко аматьори спортисти има дето и на 45+ годни са в топ форма а ходят и на работа така че
няма нищо чудно че един от най- отглежданите атлети в САЩ е във форма на 38.
- Drunken_Master
- Контакти:
Я ми изброй 3-ма баскетболисти, които са били на 38 години и не са показвали известен спад ? Щото ЛеБрон от началото на кариерата (с изключение на руки сезона), не е падал под 25.0, а миналата година дори заеба готов приз за реализатор на годината. ТРИМА ? Щом не е нещо толкова голямо, според теб... :)

Айде пак се почва ..... Никос Галис!
Айде пак се почва ..... Никос Галис!
- Drunken_Master
- Контакти:
Кое се почва "пак" ? Ти си човека, който твърдиш нещо, а в същото време аз почвам "пак" ? Как става тая работа ? И искам от теб трима, не един... Съвсем отделен въпрос е, че Галис е играл до 37, ама това няма да го правя на проблем.

Специално се изнасилих да изгледам рекапа на мача. Леброн имаше много по яка забивка и чадър с/у PG
от пуснатото клипче с отиграване което води до нищо за ЛАЛ, даже имаше и много хубав пас през цялото
игрище към АД. АД пък се преби доста сериозно и го дадоха да отива в съблекалнята. Накрая Ленард заби
така да се каже важния кош с/у Леброн. Интересно ще е какво ще направи Дж. Уол в Клипърс.
Не мисля да ти влизам в полемиките, аз казвам че не е някакво голямо постижение топ формата на Леброн
при положение че от него това се иска, той това иска и го прави с много пари, наука, диети, тренировки.
Не ме впечатлява това че е в топ форма на 37 г (все още е на 37 отново бързаш с 38-те макар да има два месеца само).
Нарочно ти пуснах Галис защото по времето когато той се е родил 1957-ма и формирал като играч не е разполагал
с финансовите възможности, медицината, възстановяването, нутрициологията и каквотот се сетиш в съвременния
сявят с което разполага Леброн. Да не говорим че Леброн е ПРОДУКТ и надежда на нацията още от ученик.
Мога да допусна с голяма вероятност че след 30 г. дори и по-рано ще има момчета дето ще му чупят и на него
рекордите.
Толкова по темата от мен.
от пуснатото клипче с отиграване което води до нищо за ЛАЛ, даже имаше и много хубав пас през цялото
игрище към АД. АД пък се преби доста сериозно и го дадоха да отива в съблекалнята. Накрая Ленард заби
така да се каже важния кош с/у Леброн. Интересно ще е какво ще направи Дж. Уол в Клипърс.
Не мисля да ти влизам в полемиките, аз казвам че не е някакво голямо постижение топ формата на Леброн
при положение че от него това се иска, той това иска и го прави с много пари, наука, диети, тренировки.
Не ме впечатлява това че е в топ форма на 37 г (все още е на 37 отново бързаш с 38-те макар да има два месеца само).
Нарочно ти пуснах Галис защото по времето когато той се е родил 1957-ма и формирал като играч не е разполагал
с финансовите възможности, медицината, възстановяването, нутрициологията и каквотот се сетиш в съвременния
сявят с което разполага Леброн. Да не говорим че Леброн е ПРОДУКТ и надежда на нацията още от ученик.
Мога да допусна с голяма вероятност че след 30 г. дори и по-рано ще има момчета дето ще му чупят и на него
рекордите.
Толкова по темата от мен.
- Drunken_Master
- Контакти:
Не искаш, да влизаш в полемика, която ти започна ? Много интересно...

И Леброн и оня гела са безполезни за отборите и само пречат. Индивидуалисти в отборни спортове и то на по близо 40 години.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk