Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

us1980rm
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот us1980rm » 20 окт 2022 12:17

Левски постави начало на кампанията за подновяване на членските карти на клуба "Аз съм Левски"

Видео: https://www.youtube.com/watch?v=XpHEZiW8v3Q

Левски постави начало на кампанията за подновяване на членските карти на клуба "Аз съм Левски".

От Левски публикуваха следното съобщение:

Левскари,

Дойде моментът да поставим официално началото на кампанията по подновяването на членските карти на клуба.

Кампанията „Аз съм „Левски“ е най-прекият начин всеки левскар, от всяка точка на България и света да се заяви като такъв. Това е начинът, по-който всеки привърженик, да се асоциира и присъедини към голямото синьо семейство.

През настоящата кампания „ПФК Левски“ вече е част от световната програма на myWorld Benefit Platform.

Платформата предлага безплатна регистрация, чрез която ще имате възможността да пазарувате при местни и международни партньори, както офлайн, така и онлайн. С всяка Ваша покупка Вие събирате предимства за Вас и подкрепяте финансово клуба.

Сред новите предимства на членството в „ПФК Левски“ се нарежда и партньорството с NewPay, чрез което ще можете да разсрочите покупка от официалния магазин на „ПФК Левски“ за период до 30 дни, на 4 или 6 месечни вноски без оскъпяване.

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 окт 2022 20:50

Ето ги картите, бре, но защо няма всенародна радост? Щото като няма карти се мрънка и се прехвърлят проблемите от болната на здравата глава - нали, злото сдружение там, било саботирало работата, пък сега, след като беше дадено начало на кампанията по подновяване, от тишината може да се отчупи парче? Защо не се радвате, бре, нали беше голям зор за тия карти?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 20 окт 2022 21:43

TristaNNN написа:Ето ги картите, бре, но защо няма всенародна радост? Щото като няма карти се мрънка и се прехвърлят проблемите от болната на здравата глава - нали, злото сдружение там, било саботирало работата, пък сега, след като беше дадено начало на кампанията по подновяване, от тишината може да се отчупи парче? Защо не се радвате, бре, нали беше голям зор за тия карти?

Мани картите, те са ясни. Кажи ти как се развива сдружението? Колко хиляди станахте вече? Тоя месец колко пари ще внесете в клуба? А миналия? Що е таз тишина? Първия месец имаше фанфари от Очко и след това тишина? В сайта на сдружението и там няма инфо как се развивате :(. Пък искрено се вълнувам, че нали кат станете хиляди ще вземете акциите, ще избирате президенти и т.н.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 окт 2022 22:20

terata написа:
TristaNNN написа:Ето ги картите, бре, но защо няма всенародна радост? Щото като няма карти се мрънка и се прехвърлят проблемите от болната на здравата глава - нали, злото сдружение там, било саботирало работата, пък сега, след като беше дадено начало на кампанията по подновяване, от тишината може да се отчупи парче? Защо не се радвате, бре, нали беше голям зор за тия карти?

Мани картите, те са ясни. Кажи ти как се развива сдружението? Колко хиляди станахте вече? Тоя месец колко пари ще внесете в клуба? А миналия? Що е таз тишина? Първия месец имаше фанфари от Очко и след това тишина? В сайта на сдружението и там няма инфо как се развивате :(. Пък искрено се вълнувам, че нали кат станете хиляди ще вземете акциите, ще избирате президенти и т.н.

Мани ти сдружението, то е ясно. Който членува, на който наистина му пука, знае къде да си намери информация. Комуто не представлява интерес - подминава, заклеймява и т'ва е, толкова е просто.
Пак питам: Що няма всенародна радост за картите? Нали злото сдружение ги било саботирало? Следователно, днес доброто е надвило злото по пътя към светлите бъднини? Де са фанфарите, бре!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 окт 2022 22:40

TristaNNN написа:Пак питам: Що няма всенародна радост за картите? Нали злото сдружение ги било саботирало? Следователно, днес доброто е надвило злото по пътя към светлите бъднини? Де са фанфарите, бре!

Да ти кажа, радостта за картите е в пъти по-голяма от радостта за сдружението. То се вижда по бройката.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 окт 2022 22:49

W84me написа:
TristaNNN написа:Пак питам: Що няма всенародна радост за картите? Нали злото сдружение ги било саботирало? Следователно, днес доброто е надвило злото по пътя към светлите бъднини? Де са фанфарите, бре!

Да ти кажа, радостта за картите е в пъти по-голяма от радостта за сдружението. То се вижда по бройката.

Прекрасно, това да се чува! Ама де мога да се докосна до тая радост във форума, не я намирам нещо? Това питам, много е простичко.
[offtopic]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 окт 2022 23:20

TristaNNN написа:
W84me написа:

Прекрасно, това да се чува! Ама де мога да се докосна до тая радост във форума, не я намирам нещо? Това питам, много е простичко.

Колега, тея от СЗ хубаво те черпят от стоката, техен човек си, ама не прекалявай с нея...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 окт 2022 23:25

mikata написа:https://membership.levski.bg/
Това са картите за миналата кампания,от утре нови.

Този брояч долу вдясно откога брои/е занулен?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 окт 2022 23:30

futbolqga написа:
TristaNNN написа:
W84me написа:

Колега, тея от СЗ хубаво те черпят от стоката, техен човек си, ама не прекалявай с нея...

А-ха-ха-ха. О-хо-хо. :)) Ей, колега, заболя ме корема от смях! Как ти ги ражда главата такива оригинални шеги, идея си нямам. Порив на оригиналността в човешкия интелект и триумф на хумора!
[offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 окт 2022 23:47

NOMER14 написа:
mikata написа:https://membership.levski.bg/
Това са картите за миналата кампания,от утре нови.

Този брояч долу вдясно откога брои/е занулен?

Oт миналата година след като подновиха кампанията.
За днес подновени има към 600
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”